Тонометр TM-2655P AND

Код товару: 916542
Немає в наявності
  • Інформація по Тонометр TM-2655P AND
  • Виробник:
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: TM-2655P

Опис Тонометр TM-2655P AND


Підходить для вимірювання на будь-якій руці з обхватом від 18 до 47 см.



ТМ-2655Р - це професійне рішення для моніторингу артеріального тиску у великої кількості обстежуваних. Точність, надійність, висока пропускна здатність, документування результатів, а також повна автоматизація, яка звільняє персонал від механічної роботи та значно прискорює процес обстеження.



Основні сфери застосування:



Поліклініки та лікарні

Використання професійного монітора TM-2655P дозволяє вивільнити час лікарів і середнього медичного персоналу безпосередньо для лікувальної роботи, підвищити якість надання медичної допомоги. Монітор використовується як в приймальних відділеннях і консультативних поліклініках, так і в відділеннях стаціонарів для щоденного вимірювання артеріального тиску і пульсу у пацієнтів, здатних пересуватися самостійно. Для кожного приладу може бути налаштована індивідуальна форма друку результату, що містить, наприклад, найменування відділення. Результати можуть бути прикріплені в паперовому вигляді до історії хвороби, а в електронному - передані в електронну карту пацієнта.



Приватні клініки та санаторії

Застосування професійного автоматичного монітора дозволяє підвищувати якість надання медичних послуг пацієнтам і економити час медичного персоналу. Фактично, діагностичний процес починається ще до зустрічі пацієнта з лікарем. Навіть кілька хвилин очікування прийому стають для пацієнта більш комфортними. Результати вимірювань документуються шляхом моментального друку та можуть прикріплятися до медичної карти пацієнта. Під'єднавши ТМ-2655Р до комп'ютера, можна передавати дані в електронну карту пацієнта.



Регіональні програми скринінгу

Регіональні програми обстеження населення на предмет виявлення захворювань серцево-судинної системи дозволяють внести значний внесок у виявлення і профілактику відповідної патології. Такі програми є прикладом зрозумілих, відчутних і потрібних інвестицій в регіональну охорону здоров'я.



Медичні огляди в організаціях

Багато організацій по роду своєї діяльності стикаються з необхідністю проведення медичного огляду великої кількості співробітників в стислі терміни. Типовий приклад - медичний огляд водіїв перед рейсом або шахтарів перед зміною. ТМ-2655Р стане незамінним помічником медперсоналу здоровпункту транспортної, добувної або промислової організації. Крім того, тонометр підходить для періодичних медоглядів і диспансеризацій персоналу, в тому числі на віддалених об'єктах і родовищах.

Характеристики Тонометр TM-2655P AND

Загальні
Виробник
Вендор AND
Код виробника TM-2655P
Модель TM-2655P
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 59x47x35
Тип вимірювання тиску Автоматичний
Область виміру тиску Плече
Колір Білий
Автоматичне відключення Так
Габарити 245 х 320 х 390 мм
Діапазон вимірювання артеріального тиску (мм рт ст) 0-300
Діапазон вимірювання пульсу (ударів / хв) 30-200
Додаткові функції Годинники / Зв'язок з ПК / Календар
Живлення Мережа
Звукове сповіщення Є
Індикація аритмії Є
Класифікація за нормами ВООЗ Так
Маса 5,5 кг
Обчислення середнього тиску Є
Особливості Артериальное давление можно измерить на любой руке. Размер манжеты универсальный.
Точність вимірювання артеріального тиску (+/- мм рт ст) 3
Точність вимірювання пульсу (+/-% від значення) 5