Тонометр з мережевим адаптером UA-780 AC AND

Код товару: 1076368
Немає в наявності
  • Інформація по Тонометр з мережевим адаптером UA-780 AC AND
  • Виробник:
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: UA-780 AC

Опис Тонометр з мережевим адаптером UA-780 AC AND



Тонометр цифровий електронний UA 780 AC - автоматичний пристрій для вимірювання артеріального тиску від японського бренду A & D. Прилад має основні необхідними функціями для категорії автоматичних тонометрів, такими як пам'ять на 30 вимірювань, кольорова шкала ВООЗ і індикатор аритмії. Гарантія на основний блок в корпусі є однією з найтриваліших на ринку медичної техніки та становить 10 років. Укомплектований блоком живлення для роботи від мережі.



Відмінність від тонометра UA-888E / EAC складається в дизайні лицьовій панелі. Тонометр з синім дизайном UA-888 більше підходить для більш вікової групи 55-65 років, а тонометр з сучасним білим дизайном підходить для цільової групи до 55 років, а також для тих, хто купує тонометр своїм батькам.



Особливості тонометра AND UA 780 AC Технологія Intellitronics. Автоматичний тонометр АНД UA 780 оснащений системою інтелектуального управління Intellitronics. Повітря надходить в манжету тільки до певного рівня, який визначається в процесі компресії. Виключається дискомфорт під час вимірювання і підвищується точність даних. Об'ємна пам'ять. Пам'ять на 30 осередків із зазначенням дати і часу дозволяє відстежувати результати протягом тривалого періоду. За останніми даними розраховується середнє свідчення артеріального тиску.



Багатофункціональний. Тонометр AND оснащений численними функціями. Індикатор аритмії, кольорова шкала ВООЗ, індикатор правильного положення манжети і руху під час вимірювання допомагають точно визначати тиск і виявляти небезпечні симптоми. Стандартна манжета. Пристрій укомплектовано манжетою об'ємом 22-32 см. Належність підходить користувачам з нормальною статурою. Манжета легка, м'яка, що не здавлює руку під час накачування. До тонометр можна підключати інші приналежності виробника.

Характеристики Тонометр з мережевим адаптером UA-780 AC AND

Загальні
Виробник
Вендор AND
Код виробника UA-780 AC
Модель UA-780 AC
Тип товару Тонометр
Тип вимірювання тиску Автоматичний
Область виміру тиску Плече
Розмір манжети 22-32см
Колір Білий
Автоматичне відключення Так
Габарити 96x68x130 мм
Елемент живлення 4 AA
Живлення Батарейки
Звукове сповіщення Є
Індикація аритмії Є
Кількість осередків пам'яті 30
Класифікація за нормами ВООЗ Так
Комплектація Адаптер / Елементи живлення АА / Конектор / Манжета стандартна
Маса 245 г
Обчислення середнього тиску Є
Точність вимірювання артеріального тиску (+/- мм рт ст) 3 мм рт. ст.
Точність вимірювання пульсу (+/-% від значення) 5%