Тостер Ardesto T-F17WG

Код товару: 1021083
Немає в наявності
  • Інформація по Ardesto T-F17WG
  • Виробник: Ardesto
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: T-F17WG
  • Вага: 1.36 кг.
  • Габарити: 29x20x18 см.
  • Короткий опис:

    Тип керування - механічне, 930 Вт, кількість ступенів підсмажування - 7, функція підігріву - так, Колір - білий

Опис Ardesto T-F17WG

Домашній тостер
Ardesto T-F17WG - це електричний тостер для домашнього використання від компанії Ardesto. Як нагрівальний елемент даний тостер використовує під'єднання до мережі. Пристрій з таким родом нагрівача надійний, він рівномірно розподілить температуру по поверхні тосту для кращого рівня прожарювання.

Основні характеристики
Ardesto T-F17WG має шість режимів обсмажування тосту, зручно, що вони мають плавне регулювання, персональні параметри для налаштувань кожного окремого режиму відсутні. Тому користувач може визначити всі необхідні характеристики для ступенів прожарок самостійно. Даний тостер має дві секції для обсмажування хліба - ідеально кількість для сніданку.

Функції і можливості
Тостер Ardesto T-F17WG функціонує автоматично. Він контролює тип обсмаження, після закінчення приготування тостер сам викине гарячий хліб з секцій, є звуковий індикатор готовності тостів. Функція Автоцентрірованіе забезпечить правильне центральне розташування тостів посеред секції для кращого обсмажування. Є також зручні функції розігрів для охололи тостів і режим розморожування для тостів з хліба, що зберігається в морозильній камері.

Інші деталі
Тостер Ardesto T-F17WG можна купити за досить доступною ціною і переконається в відмінному співвідношенні ціни і якості продукту. Тостер оснащений знімним піддоном для крихт, щоб вони не псували кухонні меблі. Управління тостером здійснюється механічним шляхом. Корпус тостера має сірий колір, виконаний зі сталі, споживана потужність становить 1000 Вт.

Характеристики Ardesto T-F17WG

Основні
Тип Тостер
Потужність 780 Вт / 930 Вт
Кількість відділень 2 шт
Кількість виробів 2 шт
Управління механічне
Функціонал
Функції Підігрів
Розморожування
Автовідключення
Автоматичне підняття тостів
Двостороннє обсмажування
Анти джем
Можливості
Піддон для крихт ✔ знімний
Фізичні
Колір білий