Тостер Vitek VT-1578

Код товару: 681068
Немає в наявності
  • Інформація по VITEK VT-1578
  • Виробник: VITEK
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: VT-1578
  • Вага: 1.22 кг.
  • Короткий опис:

    Тип керування - механічне, 750 Вт, кількість ступенів підсмажування - 6, функція підігріву - так, Колір - білий

Опис VITEK VT-1578

Тостер VITEK VT-1578
Ринок побутової техніки багатий на різноманітні технологічні рішення і ноу-хау. Часом досить важко зорієнтуватися у всьому потоці інформації, тому вибираючи той, чи ної тип техніки варто звертатися до вже усталеним брендам. Так, компанія Vitek вже який рік завойовує популярність серед споживачів. Тостер Vitek VT-1578 не став винятком. Невеликі розміри, привабливий зовнішній вигляд і багатофункціональність - це те, що потрібно кожному користувачеві. Модель виконана з пластика, а також має механічний тип управління.

Ситний сніданок є основою всього дня. Використовуючи тостер, ви зможете приготувати смачні, хрусткі хлібці, які разом з чашкою кави або чаю стануть відмінним початком ранку. Під час експлуатації пристрою, легко вибрати ступінь підсмажування, в залежності від особистих уподобань. Дана модель, також, обладнана додатковою функцією підігріву та розморожування. Завдяки цьому, є можливість підігріти вже готові тости, або ж підсмажити шматочки раніше замороженого хліба.

Зупинка процесу підсмажування або підігріву не є проблемою. Для цього достатньо натиснути потрібну кнопку на лицьовій панелі тостера. Корпус пристрою VITEK VT-1578 виготовлений із пластику, стійкого до термічних впливів, що в свою чергу, забезпечує безпечний процес експлуатації.

Характеристики VITEK VT-1578

Кількість режимів обсмажування, шт 6.00
Потужність, Вт 750.00
Особливості Тип керування: механічний
Регулювання ступеня обсмажування
Матеріал корпусу: пластик
Термоізольований корпус
Місце для намотування мережевого шнура
Знімний піддон для крихт Так
Кількість відділень, шт 2
Кількість тостів, шт 2
Підставка для підігрівання Ні
Функції Підігріву, Розморожування, Скасування приготування
Матеріал корпусу Пластик
Колір Білий