Тостер First FA-5367-4

Код товару: 1089264
Немає в наявності
  • Інформація по First FA-5367-4
  • Виробник: First
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: FA-5367-4
  • Вага: 2 кг.

Опис Тостер First FA-5367-4

Тостер First FA-5367-4 зроблений із сталі. Таке рішення - це, одночасно, і практичний і дизайнерський хід. Сталь виглядає дуже стильно за рахунок своєї багатої фактури. Також вона чудова за своїми експлуатаційними характеристиками: міцна, не іржавіє, не боїться дії високої температури. Пластикові елементи зроблені в чорному кольорі, що утворює ідеальний тандем із сталевою основою - класичний і приємний оку.

Конструкція корпусу припускає одночасне готування двох шматків хліба. Вони ідеально поміщаються усередині, піддававшись дії жару з усіх боків. При цьому в дію вступає функція центрування скибочок, яка визначає їх положення усередині тостера. Завдяки такому підходу хліб швидко і рівномірно обсмажується з усіх боків, стаючи хрустким тостом.

На корпусі є регулятор поворотного типу. За допомогою цього інструменту ви зможете вибрати одну з 7 доступних мір обсмажування тосту: досить лише повернути ручку на зарубку необхідного рівня. Вам не треба угадувати момент, щоб не перетримати шматочок, адже він не зажариться більше необхідної інтенсивності, рівень якої визначений вами ж.

Під час приготування їжі у такий спосіб є один не дуже приємний нюанс: при висушуванні хліба з його поверхні обпадають крихти. Щоб вони не засмічували увесь простір навколо тостера, виробник помістив в нижній частину знімний піддон, який збирає усі ці частки, не даючи їм забруднювати стіл.

Техніка стоїть на тумбі, міцно стикаючись з нею ніжками. Вони мають структуру, яка не дає тостеру соватися і зміщуватися, що дуже важливо з точки зору безпеки, оскільки техніка розжарена і може обпалити при неакуратному поводженні.

Характеристики Тостер First FA-5367-4

Потребляемая мощность 1050 Вт
Количество отделений 1
Количество степеней поджаривания 7
Автоматическое центрирование тостов есть
Функция подогрева есть
Функция размораживания есть
Высокий подъем тостов нет
Решетка для подогрева булочек есть
Поддон для крошек есть
Материал корпуса нержавеющая сталь
Цвет корпуса нержавеющая сталь