Тостер Grunhelm GTR015

Код товару: 1264604
Під замовлення
1172 Грн
  • Інформація по Grunhelm GTR015
  • Виробник: Grunhelm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GTR015
  • Короткий опис:

    Тип керування - механічне, 750 Вт, кількість ступенів підсмажування - 7, функція підігріву - так, Колір - білий

Опис Grunhelm GTR015

Тостер GTR015 є невеликим кухонним пристроєм, зробленим у класичному стилі білого кольору. Завдяки своїй зручній прямокутній формі, він може легко розміститися в будь-якому, навіть найменшому куточку кухні. Корпус виробу зроблений з якісного пластику, в процесі роботи не нагрівається, що дозволяє торкатися його, не боячись обпектися.

Що стосується технічних характеристик, то вони є універсальними для приладів цього класу. Конструкцією передбачено два відсіки для одночасного приготування тостів. Потужність становить 750 Вт, якої більш ніж достатньо, щоб забезпечити якісну та рівномірну підсмажування хліба.

Термостат на 7 позицій дозволяє вибрати той відтінок скоринки, який любите саме Ви. Наприклад, встановивши мінімальний рівень засмаження, Ви отримаєте підрум'янену грінку зі злегка вологою м'якоттю. У разі вибору високого показника хліб виходить повністю хрустким із характерним засмаженим відтінком.

Тостер має автоматичне керування, яке здійснює контроль часу підсмажування залежно від вибраної температури. У міру готовності грінки автоматично підкидаються нагору, після чого їх можна легко витягнути руками, не використовуючи допоміжні пристрої.

Характеристики Grunhelm GTR015

Також шукають для бутербродів
Тип керування механічне
Потужніть 750 Вт
Кількість відділень 2 відділення для тостів
Кількість ступенів підсмажування 7
Матеріал корпусу метал + пластик
Функція підігріву так
Функція розморожування так
Відсік для зберігання шнура так
Габарити 34.6 х 22.8 х 19.4 см
Вага 1.86 кг
Колір білий