Сендвічниця Redmond RMB-M657/1S

Код товару: 980172
Немає в наявності
  • Інформація по REDMOND RMB-M657/1S
  • Виробник: REDMOND
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 2 міс.
  • Модель: RMB-M657/1S
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 31x26x15 см.
  • Короткий опис:

    Потужність - 700 Вт, кількість відділень - 1, антипригарне покриття - так, знімні форми - так, приготування паніні-гриль, приготування грилю, колір - чорний

Опис REDMOND RMB-M657/1S

Розумний Мультипекар REDMOND SkyBaker RMB-M657/1S — прилад, з яким робити страви на грилі та фігурну випічку на будь-який смак може кожен!

Тепер не треба бути професійним кулінаром, щоб готувати гонконгські вафлі, солодкі кренделі або справжній пряниковий будиночок. Просто викладіть тісто або інші інгредієнти у форми RMB-M657/1S і запустіть приготування зі смартфона — Розумний Мультипекар зробить усе сам, а потім сповістить вас про готовність через програмуReady for Sky.

RMB-M657/1S спочатку укомплектований панелями для гриля RAMB-03. Але ви можете розширити його можливості. За допомогою Розумного Мультипекаря можна робити випічку найрізноманітніших форм із пісочного, дріжджового та листкового тіста, а також готувати гарячі закуски та страви на грилі. Просто міняйте панелі та готуйте те, що хочете! Спеціально для цього REDMOND розробив понад 40 комплектів панелей (панелі для Мультипекаря серії 6). Розмір однієї панелі 250х132х9 мм.

Всі панелі для Розумного Мультипекаря мають антипригарне покриття, завдяки якому випікати та смажити можна практично без олії. На додаток до цього в корпусі RMB-M657/1S передбачений спеціальний лоток: Під час випікання та смаження в нього стікають усі надлишки жиру, і на продуктах його не залишається. Випічка та страви на грилі виходять максимально дієтичними.

Подвійний замок на корпусі SkyBaker дає змогу регулювати притиснення панелей залежно від форми та товщини випічки. Великі сендвічі та пироги пропечуться також швидко та рівномірно, як і тонкі вафлі.

Хочете, щоб приготовані пиріжки або гриль-овочі залишалися теплими? Увімкніть через програму функцію підігріву. Розумний Мультипекар підтримає страву теплою впродовж 3 годин.

А що робити, якщо випічка вже встигла охолонути, або ви дістали охолоджену страву з холодильника? Для цього передбачена функція розігрівання. Вмикайте її зі смартфона — і SkyBaker все розігріє. Подавайте до столу теплими пироги та чебуреки, рибу, котлети та слойки із сиром.

Вирішили приготувати дієтичні овочі на грилі або сендвічі до сніданку? Використовуйте відкладений старт — RMB-M657/1S приготує страву до точно зазначеного часу.

Характеристики REDMOND RMB-M657/1S

Специфікації
Kitchen Appliance Type: Multibaker
Тип керування: Remote Control (R4S Technology) Mechanical
Матеріал корпусу: МеталевийПластмаса
Тип дисплея: LED Status Indicator
Auto Heater up to: 3 година
Cooking Protection System: Electric Shock Protection Class I
Додаткові функції камери: Two-level Lock
Quantity of Removable Trays: 1
Set Includes: Removable Oil/Fat Collection Tray
Аксесуари в комплекті: Посібник користувача Service Booklet
Колір: Чорний
Cord Length (m): 0.8 м
Підтримувана операційна система: Android 4.3 or lateriOS 9.0 or later
Габарити та вага
Глибина: 235 мм
Висота (мм): 85 мм
Ширина: 245 мм
Номінальна вага: 1.5 кілограм
Живлення
Вхідна напруга: AC 220-240 В
Вхідна частота: 50 герц
Номінальна вихідна потужність: 700 Ват