Бутербродниця REDMOND RMB-PM600 + RAMB-08/09/28

Код товару: 1164013
Немає в наявності
  • Інформація по REDMOND RMB-PM600 + RAMB-08/09/28
  • Виробник: REDMOND
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 2 міс.
  • Код виробника: RMB-PM600 + RAMB-08/09/28
  • Вага: 2.886 кг.

Опис Бутербродниця REDMOND RMB-PM600 + RAMB-08/09/28

Мініпекарня «Мультипекар» REDMOND RMB-PM600 - це багатофункціональний компактний прилад для максимально зручного та швидкого приготування різноманітної ситної і солодкої випічки, а також багатьох інших страв. Готувати в пристрої «Мультипекар» дуже просто. Встановіть комплект змінних панелей, і у вас вийде новий пристрій для випічки та смаження.


RMB-PM600 - це базова модель без знімних прес-форм. Модель-базу ви можете повністю укомплектувати на свій вибір і створити власну, яка підходить саме вам, мініпекарню.


Багатофункціонально

Для приладу «Мультипекар» розроблено понад 40 видів панелей* для різних кулінарних завдань. Використовуючи різні комплекти змінних панелей, можна приготувати омлет і сирники на сніданок, курку-гриль з овочами на обід і сирну запіканку на вечерю. RMB-PM600 також допоможе вам у приготуванні класичної та оригінальної випічки на кожен день і для особливих випадків.


Корисно

З приладом «Мультипекар» ваша випічка буде не лише смачною, але й корисною. Ви самостійно обираєте інгредієнти для приготування фігурних пряників, віденських вафель, горішків зі згущеним молоком і тарталеток. Тому на вашому столі завжди буде гарна, натуральна домашня випічка без штучних добавок і консервантів.


Швидко

Під час приготування панелі приладу щільно прилягають до продуктів зверху та знизу, за рахунок чого страва рівномірно пропікається і готується значно швидше, ніж на сковороді або в духовці. Порція ніжних курячих оладок або вівсяного печива буде готова всього за 6 хвилин**!


Зручно

Усі прес-форми для пристрою «Мультипекар» забезпечені антипригарним покриттям, завдяки якому ви можете готувати, не змащуючи панелі олією. Ваші страви не будуть пригорати, а випічка не прилипне, що дозволить легко витягти її.


Економічно

Вам не потрібно купувати безліч різних кухонних приладів, щоб експериментувати з приготуванням випічки та інших страв. Купуючи змінні панелі, ви можете використовувати RMB-PM600 як сендвічницю, вафельницю, омлетницю, горішницю, пончик-мейкер або кексницю і зібрати свою мініпекарню з мінімальними витратами.


Крім того, мініпекарня і комплекти панелей дуже компактні та не займуть багато місця в кухонній шафці.


Готуємо з REDMOND

Безліч ідей для нових цікавих страв ви знайдете в мобільному додатку «Готуємо з REDMOND». Встановіть додаток на свій смартфон, і рецепти для приладу «Мультипекар» завжди будуть під рукою. Кожен рецепт містить покроковий опис підготовки інгредієнтів і приготування страви. Наступні дії, і ви без зусиль приготуєте пісочне печиво, чебуреки або курячі відбивні. 

Характеристики Бутербродниця REDMOND RMB-PM600 + RAMB-08/09/28

Потужність, Вт 700.00
Колір Чорний
Вага, кг 1.26
Розміри, см 10.5 x 23.8 x 23.5
Комплектація Панель для мультипекаря Redmond RAMB-08 (крендель малий)
Панель для мультипекаря Redmond RAMB-09 (палички)
Панель для мультипекаря Redmond RAMB-28 (цифри)
Довжина кабелю, м 0.75
Покриття пластин Антипригарне
Особливості Захист від перегріву
Індикатор нагріву
Індикатор готовності до роботи
Матеріал корпусу Пластик, Метал
Матеріал пластин Метал
Тип Мультімейкер