Губка для купання Siela Пінний букет (4820159840991)

Код товару: 1536960
Під замовлення
49 Грн
  • Інформація по Siela 4820159840991
  • Виробник: Siela
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Пінний букет
  • Код виробника: 4820159840991
  • Короткий опис:

    Матеріал - синтетика

Опис Siela Пінний букет

Siela Масажна губка Пінний букет 2в1 (Mariczka Ruban for Siela).

Великі пори м'якого шару губки дають набагато більше піни, аніж звичайні губки!
А масажний шар дає ефект пілінгу для більш здорового та сяйного вигляду! (Так багато піни! Влаштуй собі пінну вечірку, ми нікому не скажемо!)
Ексклюзивний дизайн для лазневих губок Siela створила український ілюстратор Марічка Рубан, відома в Україні та світі своїми експресивними акварелями.
Колекція Mariczka Ruban for Siela наповнена кольором, квітами, фруктами та екзотичними птахами — шукай також косметичні серветки, матувальні серветки та ватяні пафи!
Цього року ми в Siela вирішили зробити щось добре для жінок. Не лише створювати гарні та якісні товари, а й допомагати жінкам України бути щасливішими.
Для цього ми ініціювали співпрацю з ГО «Ла Страда — Україна» й розмістили інформацію про телефон "гарячої" лінії з запобігання домашньому насильству на 4 нових продуктах у дизайні від Марічки Рубан.
Десятки тисяч людей (79% — жінки) щорічно звертаються на "гарячу" лінію з запобігання домашньому насильству, питань протидії торгівлі людьми та гендерної дискримінації.
Більшість жінок дізнаються про "гарячу" лінію від своїх знайомих, і ми будемо вдячні, якщо ти підтримаєш нашу ініціативу, купуючи косметичні серветки в боксах та лазневі губки Siela в дизайні від Марічки Рубан і розповідаючи подругам про "гарячу" лінію.
Це допоможе тисячам жінок України дізнатися про можливості отримати кваліфіковану підтримку в складній ситуації.