Слинявчик Еко Пупс Eco Cotton бандана 21x30 (ментол, зірочки) (BEC-011)

Код товару: 1358629
Під замовлення
190 Грн
  • Інформація по Еко Пупс BEC-011
  • Виробник: Еко Пупс
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Eco Cotton бандана 21x30 (ментол, зірочки)
  • Код виробника: BEC-011
  • Короткий опис:

    Колір - м'ятний, Кількість в упаковці - 1 шт

Опис Еко Пупс Eco Cotton бандана 21x30 (ментол, зірочки)

Cлинявчик — це предмет дитячого одягу, призначений для захисту одягу від різних забруднень у процесі приймання їжі дитиною.
Склад: Лицьовий бік — 100% Eco Cotton (органічна бавовна), тильний бік — 100% TENCEL (целюлоза евкаліпта).

Особливості:

  • ДИЗАЙН. Трендовий і стильний. Слинявчик-бандана ЕКО ПУПС колекції Eco Cotton — елемент дитячого одягу, стильний і функціональний аксесуар, який призначений для захисту одягу дитини від вологи. Особливо актуальний і практичний у процесі прорізування молочних зубів і підвищеного слиновиділення дитини. Поєднання трендового дизайну, стильних принтів і однотонних пастельних кольорів, приємно потішать око та підійдуть до будь-якого стилю одягу. Супертонкий і легкий слинявчик-бандана Еко Пупс стане яскравим доповненням стильного образу малюка.

  • ТЕХНОЛОГІЇ ЕКО ПУПС. Непромокальний і натуральний. Двосторонній слинявчик-бандана виготовляється винятково з високоякісних європейських 100% натуральних матеріалів на основі сучасної непромокальної «повітропроникної» мембранної тканини, яка захищає одяг малюка від вологи та виділень слини. Широкі плечі слинявчика-бандани забезпечують захист одягу від вологи на 180°. Непромокальний мембранний шар не перешкоджає циркуляції повітря, не створює «парникового ефекту» і не парить. Лицьовий бік слинявчика виготовлений з органічної бавовни (100% Eco Cotton) зі стильними трендовими принтами. Зворотний бік — з непромокальної й «повітропроникної» мембранної тканини на основі целюлози евкаліпта (100% TENCEL/PU) однотонного кольору. М'який та шовковистий тильний бік, особливо підходить для дітей із чутливою шкірою. Виникнення приємного відчуття від дотику до виробів із волокон TENCEL зумовлене дуже гладкою поверхнею самого волокна. Матеріали, що застосовуються у виробах ЕКО ПУПС, нетоксичні та пройшли міжнародну сертифікацію OEKO-TEX Standard 100.

  • ПРАКТИЧНИЙ і ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ. Завдяки зручній конструкції він ідеально облягає шию дитини, забезпечує комфорт і зручність використання. Слинявчик «2в1» зручно фіксується на кнопках у 2 положеннях, що дає змогу легко та просто регулювати розмір на шиї малюка. Супертонкий і легкий слинявчик легко відпирається в пральній машині та швидко сохне. Еластична та зносостійка мембранна тканина не містить поліетилену, тому слинявчик не шарудить і не тріскається після багаторазових циклів прання.

Трикотажна гігієна ЕКО ПУПС — це натурально, сучасно та стильно! Створено в Україні.

Характеристики Еко Пупс Eco Cotton бандана 21x30 (ментол, зірочки)

Склад матеріалу склад: лицьова сторона - 100% eco cotton (органічна бавовна), тильна сторона - 100% tencel (целюлоза евкаліпта).
Основний матеріал тенсел
Колір м'ятний
Візерунок зірочки
Кількість в упаковці 1 шт