Захисна накладка на сосок Medela Contact Nipple Shield Small 16 mm 2 шт (200.1628)

Код товару: 934631
Немає в наявності
  • Інформація по Medela 200.1628
  • Виробник: Medela
  • Країна-виробник: Іспанія
  • Модель: Contact Nipple Shield Small 16 mm 2 шт
  • Код виробника: 200.1628
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 10x10x5 см.

Опис Medela Contact Nipple Shield Small 16 mm 2 шт

Захисна накладка на сосок Medela Contact Nipple Shield Small 16 mm 2 шт (200.1628)

Грудне молоко - це найцінніше харчування для малюка !!!

Годування грудьми це радість для мами і малюка. Але, на жаль, деякі при цьому стикаються з труднощами. В першу чергу, для полегшення болю при годуванні варто скористатися спеціальними накладками Contact Nipple shield. Вони зроблені з тонкого силікону і створюють розділовий шар між ротиком малюка та материнським соском. Накладки для грудей дозволяють годувати грудьми при тріщинах сосків, а також при плоских сосках.

Вам важко годувати грудьми через плоских, втягнутих, запалених або потрісканих сосків? Накладки для годування Contact допоможуть Вам у випадку виникнення проблем з грудним вигодовуванням. Вони дозволяють Вам годувати дитину грудьми, незважаючи на всі ці труднощі.

Накладки для годування Contact захищають Ваші соски під час годування і допомагають Вашій дитині захопити груди. Спеціальна форма забезпечує максимально щільний контакт зі шкірою. Накладки для годування Contact бувають трьох розмірів і поставляються в практичній упаковці.

Інструкція по застосуванню

Ретельно вимийте руки з милом і водою перед тим, як доторкнутися до грудей або накладки.

Протріть груди і ареолу вологою тканиною. Уникайте використання мила або засобів, що містять спирт. Це може привести до висушування шкіри і появи тріщин сосків.

Змочіть накладку водою, це допоможе щільніше докласти її до соска. Натисніть на кінчик накладки майже до її повного вивертання і візьміться за краї накладки. Закрийте отвори середнім пальцем і помістіть накладку на центр соска. Не забираючи пальця від отворів, акуратно натисніть на краю накладки так, щоб вона щільно лягла навколо соска.

Існує три варіанти розміру: S / 16мм, M / 20мм або L / 24мм

При виборі правильного розміру накладки необхідно враховувати особливості, як матері, так і дитини. Визначте розмір відповідно до величини соска так, щоб накладка зручно сиділа і не давила, а сосок повністю заповнював простір накладки.

У разі, якщо дитина народилася передчасно, може знадобитися менший розмір, щоб дитина могла обхопити накладку таким чином, щоб губи діставали до її плоскої частини.

Характеристики Medela Contact Nipple Shield Small 16 mm 2 шт

Производитель Medela
Модель Contact Nipple Shield Small 16 mm 2 шт
Артикул 200.1628
Материал силикон
Диаметр 16 мм