Пляшечка для годування Philips AVENT Anti-Colic 330 мл 1 шт (SCF816/17)

Код товару: 1046790
Немає в наявності
  • Інформація по Philips AVENT SCF816/17
  • Виробник: Philips AVENT
  • Країна-виробник: Великобританія
  • Модель: Anti-Colic 330 мл 1 шт
  • Код виробника: SCF816/17
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 19x8x8 см.
  • Короткий опис:

    330 мл, середній, силікон, пластик, Колір - прозорий

Опис Philips AVENT Anti-Colic 330 мл 1 шт

Зручна пляшечка не пропускає повітря у разі вертикального годування
Соска завжди заповнена молоком, навіть якщо пляшечка розташована горизонтально під час годування дитини в комфортному вертикальному положенні. Дитина не заковтує повітря, завдяки чому відригується менше молока.

Жодного повітря в сосці
Унікальна конструкція AirFree запобігає потраплянню повітря в соску для комфортного годування і, щоб уникнути поширених проблем, як-от кольки, відригування й утворення газів.

Особлива система проти кольок і дискомфорту
Клінічні дослідження показали, що пляшечка Philips Avent запобігає появі кольок і дискомфорту. Як? Завдяки особливому отвору всередині соски під час годування не утворюється вакуум, а молоко подається рівномірно. Це дає змогу уникнути кольок, утворення газів і відригування.

Зручність миття та складання системи AirFree
Клапан AirFree легко під'єднати до будь-якої пляшечки Philips Avent Anti-colic, а мити її надзвичайно зручно завдяки широкій шийці пляшки та невеликій кількості частин.

Простота використання
Спочатку наповніть пляшку молоком. Потім встановіть на горлечко клапан AirFree і під'єднайте соску. Нахиліть пляшку, щоб соска наповнилася молоком — і все готове до годування. Слідкуйте, щоб клапан AirFree не зсувався, а соска завжди була наповнена молоком повністю в будь-якому положенні пляшечки.

Використовуйте пляшечку з клапаном AirFree або без нього
Пляшку Philips Avent можна використовувати як із клапаном AirFree, так і без нього. Клапан AirFree сумісний із пляшечками Philips Avent Anti-colic таких об'ємів: 125 мл, 260 мл і 330 мл.

Особлива форма соски для надійного захоплення
Форма соски забезпечує надійне захоплення, а ребриста поверхня запобігає злипанню соски та нерівномірному подаванню молока.

Лінійка пляшечок Anti-colic легко поєднується з різними моделями аксесуарів, які допоможуть легко перейти від пляшечки до чашки.

Характеристики Philips AVENT Anti-Colic 330 мл 1 шт

Комплектація пляшечка
Матеріал силікон
Вік дитини з 3 місяців
Кількість в наборі 1 шт
Об'єм ємності 330 мл
Потік середній
Особливості антиколікова соска
Колір прозорий