Пляшка для води Casno 550 мл KXN-1220 Рожева (KXN-1220_Pink)

Код товару: 1455194
Під замовлення
243 Грн
  • Інформація по CASNO KXN-1220_Pink
  • Виробник: CASNO
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: 550 мл KXN-1220 Рожева
  • Код виробника: KXN-1220_Pink
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 23x7x7 см.
  • Короткий опис:

    0.55 л, пластик, Колір - рожевий

Опис CASNO 550 мл KXN-1220 Рожева

Пляшки бренда Casno допоможуть вам стежити за вашим водним балансом. А це, так само, сприятиме досягненню будь-яких цілей у фітнесі, включно зі зниженням ваги, контролем апетиту та загальним станом здоров'я.

Як це працює?
Просто відкрийте пляшку однією рукою, натиснувши на кнопку.
Кришка надійно фіксується на 180 градусів, що робить її зручною, особливо в дорозі.
Засувка надійно фіксує від раптового відкриття.
Щільне прилягання кришки надійно захищає від протікання.
Ремінець дає змогу зафіксувати пляшку на руці або на рюкзаку, а також швидко виймати із сумки або велотримача.
Спеціальний нековзний, світловідштовхувальний прозорий матеріал корпусу soft touch приємний на дотик, стійкий до пошкоджень.
Пляшку зручно тримати в руці.
Отвір досить широкий, щоб використовувати пляшку як шейкер, змішувати напої, кидати всередину кубики льоду.
Завдяки широкому горлечку, пляшку легко чистити.

Casno — пляшка для води, виготовлена з якісного Р7 поліефірного пластику, вона не має стороннього запаху, зручна у використанні, нешкідлива для здоров'я. Вона ідеально підходить для піших прогулянок, їзди на велосипеді, для кемпінгу, трекінгу, бігу, йоги й будь-яких інших видів спорту будинку, у тренажерному залі та в офісі.

Ця пляшка — ідеальний вибір для подарунка! Чудові якості матеріалу та неймовірний вибір кольорів не залишать байдужим жодного споживача!

Мірне маркування й широке горло дають змогу використовувати пляшку як шейкер для спортивного харчування!

Пляшки з матеріалу P7 від бренда Casno бувають прозорими та матовими, вони не поглинають запах і колір напою й абсолютно не шкідливі для здоров'я. Зауважимо, що за результатами останніх тестів вироби з Р7 навіть після 2000 циклів не змінюють своїх властивостей і залишаються блискучими та прозорими! Сертифікація заводу, де виробляють ці пляшки, допускає їхній продаж на найвимогливіших, з погляду безпеки, ринках Європи й США! Пляшки бренда Casno мають гігієнічний висновок на території України (№12.2-18.3/20534 від 08.09.20.)

Для доброго здоров'я й самопочуття важливо випивати достатню кількість води.

Пити її, просто коли виникає спрага, неправильно. Адже жага свідчить про зневоднення організму, а його не варто допускати. Скільки ж треба випивати води? В середньому людина має випивати 6 склянок води на день. Для розрахунку індивідуальної норми можна скористатися простою формулою:

Чоловіки: вага тіла х 35
Жінки: вага тіла х 31

Якщо ви активно займаєтеся спортом, також у спеку до цієї цифри треба додати ще кілька склянок. Також, збільшити кількість споживаної води потрібно вагітним і тим, хто годує грудьми, тим, хто має фізичне або розумове навантаження. Але й це ще не все. Якщо ви вживаєте каву або алкоголь — кожну чашку або келих потрібно компенсувати склянкою води, адже ці напої зневоднюють.

Візьміть за правило носити із собою завжди пляшку води!

Ще одне важливе правило: обов'язково випивайте склянку води вранці, відразу після того, як прокинетеся. За ніч організм зневоднюється й потребує рідини.

Характеристики CASNO 550 мл KXN-1220 Рожева

Об'єм 0.55 л
Матеріал пластик
Колір рожевий
Можна мити в посудомийній машині так