Пляшка для води Herevin Strawberry Detox Twist 0.65 л (161568-002)

Код товару: 1069378
Під замовлення
260 Грн
  • Інформація по Herevin 161568-002
  • Виробник: Herevin
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Модель: Strawberry Detox Twist 0.65 л
  • Код виробника: 161568-002
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 15x7x7 см.
  • Короткий опис:

    0.65 л, пластик, Колір - червоний

Опис Herevin Strawberry Detox Twist 0.65 л

Пляшка для води Herevin — незамінний аксесуар для спортзалу, прогулянок і поїздок на природу.

В інфузор можна покласти шматочки фруктів або ягід.

Компанія Solmazer (Туреччина), що почала свою діяльність як невелике сімейне підприємство з виготовлення виробів зі скла, ось уже кілька десятиліть є виробником надійного та зручного кухонного та столового посуду та кухонного приладдя під брендом Herevin. Продукцію Solmazer знають і з задоволенням купують у 73 країнах світу на 5 континентах.

Красиве та практичне кухонне начиння й посуд Herevin (Solmazer) — чудове доповнення до сервірування столу й інтер'єру кухні. Це глечики для напоїв, банки різних місткостей для зберігання продуктів, ємності для сипких продуктів, цукорниці, сільнички та перечниці, набори для олії, соусу та оцту, а також всілякі приємні дрібниці, які так потрібні на кухні. Корпус виробів виготовлений із гладенького або рифленого міцного скла, прозорого або декорованого.

Комплектуючі: кришки, ручки, дозатори, мірні ложки — з високоякісного твердого пластику яскравих кольорів. Банки для зберігання забезпечені герметичними закручувальними кришками, посудини для сипких продуктів укомплектовані мірними ложечками, а кришки зі спеціальним отвором для ложки забезпечать гарантовану зручність у використанні. Прозорий корпус місткостей дає змогу контролювати кількість вмісту та своєчасно поповнювати його.

Товари для кухні Herevin (Solmazer) — універсальна сучасна продукція для дому, дачі, кафе чи ресторану, яка має естетичний та декоративний вигляд. Скляні ємності не вимагають особливого догляду, без пластикових елементів їх можна мити в посудомийній машині.

Продукція Herevin повністю відповідає стандартам якості ISO-9001. Контролю якості продукції компанія Solmazer приділяє особливу увагу, і для виробництва використовуються тільки безпечні для здоров'я людини та довкілля матеріали.

Фахівці компанії Solmazer регулярно проводять дослідження ринку та роблять активні та сміливі кроки в сфері вдосконалення дизайну, впровадження новітніх технологій та сучасних матеріалів, щоб запропонувати своїм покупцям найкращі товари. Дизайнери постійно створюють нові колекції виробів і наборів для кухні, щоразу підтверджуючи якісний рівень яскравого та неповторного бренда Herevin (Solmazer), розширюють асортимент посуду зі скла та кухонного приладдя, модернізують наявні товарні групи з урахуванням традицій, смаків і запитів людей на різних континентах. Продукція Herevin завжди різна та завжди нова!

Herevin найкраще відомий своїм яскравим і практичним кухонним приладдям.

Характеристики Herevin Strawberry Detox Twist 0.65 л

Серія Strawberry
Призначення Для води/соку, Для напоїв, Для спорту
Комплектація Один предмет
Матеріал Пластик
Матеріал кришки Пластик
Об'єм, л 0.65
Наявність декору Так
Можна мити в посудомийній машині Ні