Акустична система Sven SRP-445 black

Код товару: 931624
Немає в наявності
  • Інформація по SVEN SRP-445 black
  • Виробник: SVEN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SRP-445 black
  • Вага: 0.41 кг.
  • Короткий опис:

    провідне, 1.0, USB, Micro SD, mini Jack 3.5 mm, Потужність, Вт - 3, пластик, 0.35 кг

Опис SVEN SRP-445 black


Акустическая система SVEN SRP-445 black

Особливості: глибокий бас завдяки пасивному випромінювача. Вбудоване FM / AM радіо. Відтворення музики з USB flash і microSD card пам'яті. Телескопічна поворотна антена. Вбудована батарея. Вихід на навушники.

Компанія Sven з'явилася в 1991 році. Це були роки, коли багато компаній вибирали не найважчий шлях, пов'язаний з просуванням на ринок продукції відомих світових виробників, що було гарантією хорошого збуту продукції, оскільки російським виробникам товарів з області високих технологій довіри абсолютно справедливо на ринку не було. Така ситуація на ринку не сприяла відкриттю російських виробництв.

Марка Sven довела розумність своєї появи на ринковій арені. Успіх компанії визнач такі фактори, як грамотний вибір заводів-виготовлювачів, організація суворого контролю якості продукції, ведення власних наукових і дослідницьких розробок. Властивості товару, що випускається ретельно вивчаються перед тим, як продукція виходить на ринок. Дослідницька лабораторія займається дослідженням зразків продуктів, що випускаються на їх відповідність технічним стандартам.

Фахівцями компанії постійно ведуться розробки не тільки найсучаснішої апаратури найвищої якості, що задовольняє запити самого вимогливого споживача, а й головне - розрахованої на масового покупця.

Сувора політика якості і зважені ціни дозволили компанії SVEN зайняти одне з лідируючих положень на українському і східно-європейському ринках побутової і комп'ютерної електроніки та інших товарів - незмінно зростає з року в рік число покупців товарів з маркою SVEN яскраве тому підтвердження.

Характеристики SVEN SRP-445 black

Тип портативні колонки
Підключення провідне
Кількість каналів 1.0
Мінімальна частота відтворення 100 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Роз'єми mini Jack 3.5 mm
Інтерфейси USB
Потужність колонок, Вт 3
Оснащення вбудований FM-приймач
Живлення мережа
Матеріал корпусу пластик
Вага 0.35 кг