Шліфувальна машина Makita GA5040 (GA5040C)

Код товару: 921370
Під замовлення
7838 Грн
  • Інформація по Makita GA5040C
  • Виробник: Makita
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GA5040
  • Код виробника: GA5040C
  • Вага: 3.6 кг.
  • Габарити: 40x16x14 см.
  • Короткий опис:

    Тип - болгарки (КШМ), споживана потужність - 1400 Вт, максимальне число оборотів в хвилину - 11000 об/хв, джерело живлення - мережа, вага - 2.5 кг

Опис Makita GA5040

Японський бренд представляє чергову модель «болгарки» легкого класу для використання, як в домашньому господарстві, так і на виробництві. Має вона потужний – 1 400 Вт – двигун, що не характерно для побутових інструментів. А ось вага (2,5 кг) цілком їм відповідає.

При цьому число оборотів шпинделя збережено досить високе. З допомогою електроніки воно може плавно змінюватися від 2 800 до 11 000 об/хв. Причому задана величина залишається стабільною незалежно від навантаження.

Як і більшість професійних шліфмашин, ця модель обладнана системою плавного пуску і функцією SJS II, знижує рівень вібрації. Для ручного інструменту, що має багато обертових деталей, це незаперечна перевага. Можна комфортно працювати тривалий час.

А ще є блокування від ненавмисного включення після знеструмлення мережі. Додайте сюди ергономічний корпус, зручний повзунковий вимикач. Така конструкція передбачає, що «болгаркою» можна працювати навіть однією рукою.

Порізка металу, каменю, керамічної плитки – ось основні роботи, на яких використовується шліфмашина. Виробляються вони відрізними дисками діаметром 125 мм. Диски більшого розміру встановлювати неприпустимо, так як доведеться відмовитися від захисного кожуха, що категорично заборонено. При такій швидкості обертання шпинделя ризик отримати травму різко зростає.

Крім різання машинкою можна проводити зачистку поверхонь, крацювання шліфування і полірування. Виконуються такі операції тарілчастими або чашковими колами, а також дротяними щітками. При заміні робочого органу передбачена можливість фіксації шпинделя.

Купуючи кутову шліфмашину Makita GA5040C за ціною, близькою до вартості побутового пристрою, інструмент ви отримуєте з професійними характеристиками.

Характеристики Makita GA5040

Призначення професійні
Також шукають болгарки (ушм) 125 мм
Оброблюваний матеріал для труб
Регулювання обертів плавне регулювання
Особливості регулятор обертів
Додаткові характеристики захисний кожух
Також (пошук) КШМ
Діаметр диска 125 мм
Комплектація шліфувальна машина
Тип болгарки (КШМ)
Споживана потужність 1400 Вт
Максимальне число оборотів в хвилину 11000 об/хв
Довжина різьблення шпинделя 22.23 мм
Показник вібрації ah 8 м/с²
Напруга 230 В
Джерело живлення мережа
Вага 2.5 кг