Шліфувальна машина Makita GA6021

Код товару: 942309
Немає в наявності
  • Інформація по Makita GA6021
  • Виробник: Makita
  • Країна-виробник: США
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GA6021
  • Вага: 3.9 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - кутові (болгарки), споживана потужність - 1050 Вт, максимальне число оборотів в хвилину - 10000 об/хв, джерело живлення - мережа, вага - 2.8 кг

Опис Makita GA6021

Шліфувальна машина Makita GA6021

Компактна кутова болгарка з потужним двигуном, оснащена ексклюзивною розробкою від Makita - системою приводу з муфтою ковзання SJS (Super Jojnt System). Інноваційна система SJS є пружину, яка транслює зусилля від якоря до конічної шестірні, і по суті служить ковзаючою муфтою, що запобігає ривки болгарки під час старту і роботи, а також ефективно знижує вібрації.

Кутова шліфувальна машина Makita GA6021 може використовуватися в екстремальних виробничих умовах, завдяки захисту, яка полягає в зигзагоподібний покритті якоря і посиленої ізоляції статора.

Кутова шліфувальна машина Makita GA6021 має подовжений 2,5-метровий кабель живлення, який дозволяє зручніше використовувати болгарку на висотних об'єктах. Подвійна захисна ізоляція корпусу дозволяє використовувати електроінструмент, підключаючи її в незахищену електричну розетку без заземлення.

Шліфувальна машина - це електроінструмент для різання, шліфування, полірування або іншої роботи. В наш час розроблено велику кількість машин для шліфування, вони діляться на різні види і характеризуються за: конструкцією, призначенням, за властивостями дії і ще багатьма критеріями. Вибираючи шліфувальну машину слід враховувати її призначення, звернути увагу на потужність і специфічні властивості. Багато виробників оснащують їх додатковими функціями, які допомагають зробити більш якісний результат, полегшують роботу з інструментами роблять її безпечніше.

Характеристики Makita GA6021

Виробник Makita
Модель GA6021
Артикул GA6021
Тип кутові (болгарки)
Назначение професійна
Споживана потужність 1050 Вт
Максимальне число оборотів в хвилину 10000 об/хв
Різьба шпинделя (тип кріплення абразивного матеріа M14
Довжина різьблення шпинделя 22.23 мм
Максимальний діаметр шліфкруга 150 мм
Напруга 220 В
Джерело живлення мережа
Вага 2.8 кг
Особенности плавний пуск
захист від мимовільного включення
додаткова рукоятка