Шліфувальна машина Makita GD0810C

Код товару: 952422
Під замовлення
12075 Грн
  • Інформація по Makita GD0810C
  • Виробник: Makita
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GD0810C
  • Вага: 2.66 кг.
  • Габарити: 46x14x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип - полірувальні, споживана потужність - 750 Вт, максимальне число оборотів в хвилину - 7000 об/хв, джерело живлення - мережа, вага - 1.7 кг

Опис Makita GD0810C

Шліфувальна машина Makita GD0810C

Справжні професіонали своєї справи ніколи не економлять на своїх інструментах і вважають за краще вибирати тільки якісні і надійні моделі. Особливо фахівці по роботі з деревом повинні поставитися до цього максимально відповідально адже їх робота ще і травмоопасна і може принести шкоду їх здоров'ю. При виборі якісного інструменту потрібно враховувати як його переваги, так і недоліки. Хорошим варіантом покупки для людей, які працюють з обробкою матеріалів, підійде шліфувальна машинка Makita GD0810C, вона відмінно справляється з обробкою внутрішніх поверхонь і видалення фарби завдяки спеціальним шліфувальним листовим щіток.

Шліфувальна машина має великий і максимальний в своєму вигляді розмір патрона. Машинка оснащена спеціальною системою пуску з муфтою, це запобігає виникненню ривка при запуску і роботі інструменту, що з часом призводить до швидкої його поломки. Ущільнення в вигляді лабіринтом надійно захищає мотор і підшипники від забруднення, цим самим продовжуючи термін використання приладу. Кількість оборотів машинки можна встановлювати за допомогою регулятора на панелі управління.

Шліфувальна машина - це електроінструмент для різання, шліфування, полірування або іншої роботи. В наш час розроблено велику кількість машин для шліфування, вони діляться на різні види і характеризуються за: конструкцією, призначенням, за властивостями дії і ще багатьма критеріями. Вибираючи шліфувальну машину слід враховувати її призначення, звернути увагу на потужність і специфічні властивості. Багато виробників оснащують їх додатковими функціями, які допомагають зробити більш якісний результат, полегшують роботу з інструментами роблять її безпечніше.

Характеристики Makita GD0810C

Тип полірувальні
Оброблюваний матеріал для труб
Діаметр диска 50 мм
Регулювання обертів ступеневе регулювання
Особливості регулятор обертів
Комплектація шліфувальна машина
Призначення професійні
Споживана потужність 750 Вт
Максимальне число оборотів в хвилину 7000 об/хв
Показник вібрації ah 2.5 м/с²
Напруга 230 В
Джерело живлення мережа
Вага 1.7 кг