Шліфувальна машина Makita M0921

Код товару: 874962
Немає в наявності
  • Інформація по Makita M0921
  • Виробник: Makita
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: M0921
  • Вага: 6.45 кг.
  • Габарити: 55x18x17 см.
  • Короткий опис:

    Тип - болгарки (КШМ), споживана потужність - 2200 Вт, максимальне число оборотів в хвилину - 6600 об/хв, джерело живлення - мережа, вага - 5.3 кг

Опис Makita M0921

Шліфувальна машина Makita M0921 кутова, 2200Вт, 230мм (M0921)
Кутова шліфмашинаНаш час дивує нас безліччю сучасних технологій, які доступні нам в будь-який момент. Вони оточують нас і іноді ми зовсім не надаємо їм значення. Взяти до прикладу кутову шліфувальну машину: як ви думаєте, скільки часу ви б могли втратити, роблячи її роботу вручну? Навіть важко уявити, та й не потрібно це робити, адже таку роботу вона зробить для вас. Модель Makita M0921 вже готова до використання і чекає нас на полиці нашого магазину.
Додаткові характеристикиМодель під назвою Makita M0921 працює від мережі. Вона не має акумулятором, тому її мобільність зовсім не велика. Зате вона може похвалитися своїм відмінний дизайном, який сприяє комфорту при роботі. Прорезиненная ручка є хорошою задумкою. Ретельна конструкція моделі добре захищає її від попадання пилу в заборонені місця. Одне з таких - двигун. Він зможе працювати без зайвих проблем довго і інтенсивно. Міцна спірально-зубчаста конічна передача забезпечує тривалий термін служби інструменту.
· Міцна спірально-зубчаста конічна передача забезпечує тривалий термін служби інструменту· М'яка рукоятка з гумовими вставками забезпечує надійне управління і зручність при роботі з інструментом· Ергономічна рукоятка
Сьогодні на ринку України представлена ​​величезна кількість електроінструментів з різними характеристиками і за різними цінами. Але як же з усього різноманіття електротоварів вибрати дійсно якісний інструмент? На це питання можна відповісти дуже просто - слід вибирати перевірених роками виробників інструментів. Одним з яких є бренд Makita. Купити електроінструмент Макіта - отримати надійний і якісний інструмент за розумні гроші.

Характеристики Makita M0921

Основні характеристики
Тип кутові (болгарки)
Діаметр диска 230 мм
Різьба шпинделя M14
Споживана потужність 2200 кВт
Максимальна кількість обертів на хвилину 6600
Додатково
Додаткові характеристики подвійна ізоляція
захист від пилу
пилозахищені підшипники
Комплектація додаткова рукоятка
картонна коробка
ключ
Фізичні характеристики
Джерело живлення мережа
Колір червоний
Рівень шуму 101 дБ
Вага 5.3 кг