Шліфувальна машина Stanley SGS105

Код товару: 885483
Немає в наявності
  • Інформація по Stanley SGS105
  • Виробник: Stanley
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 2 міс.
  • Модель: SGS105
  • Вага: 5.5 кг.
  • Габарити: 36x16x14 см.
  • Короткий опис:

    Тип - болгарки (КШМ), споживана потужність - 1050 Вт, максимальне число оборотів в хвилину - 11000 об/хв, джерело живлення - мережа

Опис Stanley SGS105

Ось уже понад 170 років компанія Stanley розробляє і виробляє інструмент, який допомагає зробити роботу швидше і зручніше. Багато що з того, що є зараз галузевим стандартом, було розроблено інженерами компанії. В активі Stanley більше 150 патентів на унікальні винаходи. Інструмент компанії працював на всіх відомих світових будівництво 19-го і 20-го століття, а зараз, він є найпопулярнішим в світі брендом ручного інструменту, забезпечуючи понад 25% світового споживання в даній сфері, і поставляється на всі континенти світу.

Особливості: потужний двигун 1050 Вт з збільшеним ККД для оброблення різного рівня складності широкого спектра з різання і шліфування. Низькопрофільний корпус редуктора дозволяє працювати у важкодоступних місцях. Тонкий корпус має чудову ергономіку і зручний для роботи однією рукою. Розвинені вентиляційні отвори забезпечують ефективне охолодження під час тривалої інтенсивної роботи. Гіпоїдні конічні шестерні редуктора забезпечують меншу вібрацію, низький рівень шуму і більш тривалий термін служби. Блокування шпинделя для швидкої зміни диска.

Шліфувальна машинка - це пристрій, призначений для обробки поверхонь деталей з різних матеріалів: дерева, сталі, чавуну, каменю і так далі. Цей інструмент використовується при виконанні будівельних робіт, ремонті, шліфуванні, автомобільному ремонті і багатьох інших роботах. Особливо це пристрій незамінне при необхідності зачистки, полірування і шліфування. Подібні машинки часто використовуються при виконанні технологічних операцій з метою монтування металевих конструкцій, при оздоблювальних, зварювальних, арматурних, електромонтажних та інших роботах. За допомогою цього інструменту можна в короткий час виконати намічені роботи.

Характеристики Stanley SGS105

Особливості фіксація вимикача
Призначення професійні
Тип болгарки (КШМ)
Споживана потужність 1050 Вт
Максимальне число оборотів в хвилину 11000 об/хв
Різьба шпинделя (тип кріплення абразивного матеріа M14
Довжина різьблення шпинделя 22.2 мм
Максимальний діаметр шліфкруга 115 мм
Напруга 220 В
Джерело живлення мережа