Смарт-годинник 2E Alpha X 46 mm Silver-Blue (2E-CWW30SLBL)

Код товару: 1230336
Немає в наявності
  • Інформація по 2E 2E-CWW30SLBL
  • Виробник: 2E
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Alpha X 46 mm Silver-Blue
  • Код виробника: 2E-CWW30SLBL
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 10x6x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.3", Роздільна здатність - 240x240, Вбудована пам'ять - 64 МБ, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, 46 мм, Вага - 55.4 г

Опис 2E Alpha X 46 mm Silver-Blue

2E Alpha X 46 mm — стильний смарт-годинник із широким набором функцій, покликаний стати вашим особистим помічником на кожен день. Великий круглий дисплей годинника приємно здивує вас якісним, чітким та барвистим зображенням. Чутливий сенсор і висока яскравість, навіть у разі потрапляння сонячних променів, додадуть впевненості та комфорту під час використання.

Дизайн та якість матеріалів
Смарт-годинник виготовлений у класичному, строгому дизайні, але водночас не позбавлений індивідуальності та стилю. 2E Alpha X має чудовий вигляд і в офісі з діловим костюмом, і в спортзалі на тренуваннях. Водночас жодного дискомфорту на руці — годинник виготовлений у тонкому, витонченому корпусі та має невелику вагу. Екран годинника покритий загартованим склом, стійким до подряпин і зношування. Для ще більшої впевненості — захист від вологи та пилу класу IP68. Не турбуйтеся про потрапляння вологи в повсякденне життя.

Синхронізація зі смартфоном
Для приєднання та синхронізації смарт-годинника 2E Alpha X зі смартфоном використовується фірмовий застосунок 2E Fit із широким вибором мов (включно з українською). Застосунок 2E Fit разом зі смарт-годинником 2E відкриває широкий набір функцій та безліч можливостей. Застосунок дасть змогу вам відстежувати свою активність упродовж дня, тижня, зберігаючи водночас дані про своє здоров'я, сон, тренування та інші заняття. Також є можливість настроїти отримання повідомлень від певних месенджерів та соціальних мереж, встановити нагадування про активність, пиття води або нагадування про фізіологічний цикл. А широкий вибір циферблатів не залишить нікого байдужим і додасть вашому смарт-годиннику ще більшої індивідуальності.

Ще більше можливостей
У годиннику використовується акселерометр або, іншими словами, G-сенсор нового покоління Bosch 421. Він забезпечує якісну та стабільну роботу під час підрахунку кроків, відстеження сну, активації екрана піднесенням зап'ястка.

Разом зі смарт-годинником 2E Alpha X мотивувати себе на заняття спортом стане ще простіше, адже тепер ви маєте особистого помічника та фітнес-тренера. У годиннику попередньо встановлено безліч спортивних режимів, як-от біг, теніс, футбол, баскетбол та багато інших.

Крім цього, на зап'ястку ви отримуєте й особистого помічника зі здоров'я. 2E Alpha X здатний відстежувати серцевий ритм під час тренувань та впродовж усього дня. Також без утомливих операцій ви зможете виміряти тиск або вміст кисню в крові.
Примітка: дані та результати вимірювань призначені тільки для довідки та не використовуються як основа для діагностики та лікування.

Під час синхронізації зі смартфоном, ви зможете керувати музикою з годинника, камерою й навіть відхиляти дзвінки, коли ви за кермом автомобіля або на нараді. Також на смарт-годиннику відтворюватимуться повідомлення з вибраних програм на телефоні, наприклад: смс, повідомлення з Telegram, Viber, Instagram або інших месенджерів та соціальних мереж.

І головне, з годинником 2E Alpha X вам не потрібно турбуватися про щоденне заряджання. У разі звичайного навантаження годинник здатний працювати до 14 і більше днів без підзаряджання.

Функції: вимірювання артеріального тиску, рівень кисню в крові, пульсометр, будильник, вібромотор, захист від води та пилу, керування музичним плеєром, повідомлення, монітор сну, лічильник калорій, крокомір, змінні екрани, широкий вибір спорт-режимів.


Комплект постачання: смарт-годинник, силіконовий ремінець, зарядний кабель, посібник користувача.

Характеристики 2E Alpha X 46 mm Silver-Blue

Розмір корпусу 46 мм
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.3"
Роздільна здатність 240x240
Сенсорний екран так
Модель процесора Nordic 52832
Вбудована пам'ять 64 МБ
Ємність аккумулятора 280 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Пульсометр є
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції керування музичним плеєром
Змінний ремінець так
Захист корпусу від вологи і пилу
Рівень захисту IP68
Матеріал корпусу полікарбонат
Вага 55.4 г
Колір корпусу сріблястий
Датчики тонометр
Тип унісекс
Колір ремінця чорний
Матеріал ремінця силікон