Смарт-часы 70mai Saphir WT1004 Rose Gold

Код товару: 1109618
Немає в наявності
  • Інформація по 70mai WT1004 Rose Gold
  • Виробник: 70mai
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: WT1004 Rose Gold

Опис Смарт-часы 70mai Saphir WT1004 Rose Gold

Розумний годинник Xiaomi 70mai Saphir Watch
Преміальний розумні годинник від 70mai, створений для комфорту і стилю. Сапфірове скло, надлегкий дизайн, який навряд чи можна відчути, коли ви прагнете до максимальної продуктивності. Стиль, зв"язок, ЗСЖ - експериментуй з модними образами, будь в курсі подій, отримуй актуальні і корисні поради по здоров"ю на великому екрані.

Сапфірове скло
Сапфірове скло має ті ж фізичні властивості, що й натуральний сапфір. За шкалою Мооса з 9 сапфірове скло є другим за твердістю матеріалом після алмазу (10), що робить його дуже міцним і важким для пошкодження або подряпин.

AMOLED дисплей
Розумний годинник Xiaomi 70mai Saphir Watch оснащені 1,78-дюймовим екраном AMOLED, вражаючою щільністю - 326 пікселів на дюйм з максимальною яскравістю 500 ніт, сапфірове скло може забезпечити захоплюючий візуальний ефект. Більш висока прозорість і більш низький показник заломлення сприяють створенню високоякісних кадрів зображення.

Стильний і тонкий
Корпус годинника 70mai Saphir Watch з матовою текстурою з алюмінієвого сплаву, в піскоструминній обробці. Виробництво вимагає дорогих прецизійних інструментів та матеріалів для обробки надзвичайно твердого сапфірового скла. Щоб край вийшов гладеньким, його необхідно відполірувати вручну досвідченими майстрами. Так що сапфірове скло вважається преміальним і розкішним.

20 днів автономної роботи
Щоб адаптуватися до складної спортивному середовищі на відкритому повітрі, Xiaomi 70mai Saphir Watch оптимізує час автономної роботи від різних рівнів системи, апаратного забезпечення, алгоритму та завдяки поліпшеній батареї 320 мАг, досягає щоденного використання до 10 днів, а в режимі годинника 20 днів.

17 спортивних режимів
70mai Saphir Watch записують дані про ваші вправи, щоб допомогти вам тренуватися на більш високому рівні. Зробіть крок до здорового життя. Доступно 17 фітнес-режимів для відстеження ваших вправ. Більше не турбуйтеся про плавання, тепер ви можете носити Saphir в басейні!

Система оцінки стану здоров"я
Відстежуйте дані про своє здоров"я, щоб краще розуміти своє тіло. Ви отримаєте попередження, якщо у вас аномальний пульс або занадто високий рівень стресу. Відстеження сну допомагає вам побачити послідовність вашого розпорядку сну і потенційно поліпшити його, щоб поліпшити якість сну.

Моментальні повідомлення з Bluetooth 5.0
З розумним годинником Xiaomi 70mai Saphir Watch ви завжди на зв"язку, ніколи не пропустите жодної деталі. Підключіть Saphir до свого телефону і ніколи не пропустите телефонний дзвінок, повідомлення, нове повідомлення електронної пошти або інше повідомлення. З Bluetooth 5.0 все проходить моментально.

Голосове управління Alexa
Вбудований голосовий помічник Alexa відповість на ваші питання, включить улюблену музику. Взаємодійте з голосовим помічником Alexa або використовуйте Alexa для управління пристроями розумного будинку звільнити руку і зробити ваше життя набагато простіше.

Характеристики Смарт-часы 70mai Saphir WT1004 Rose Gold

Основные характеристики
Тип Смарт-часы
Интерфейсы соединения со смартфоном Bluetooth 5.0
Совместимость iOS, Android OS
Оснащение
Процессор Нет данных
Оперативная память Нет данных
Встроенная память Нет данных
Поддержка SD-карты Нет
Камера Нет
Другие беспроводные возможности GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
SIM-карта Нет
Способ оповещения Вибрация, Звуковой сигнал
Экран
Диагональ экрана 1.78"
Разрешение экрана 448 х 368
Тип матрицы AMOLED
Сенсорный экран Есть
Батарея
Емкость аккумулятора 320 мАч
Дополнительно
Водонепроницаемость WR50 (5 ATM)
Физические характеристики
Регулируемая длина браслета есть
Материал Металл, фторкаучук
Цвет Розовое золото
Размеры 50.1 х 37.3 х 9.8 мм
Вес 32.2 г