Смарт-годинник Amazfit Active Petal Pink (1005557)

Код товару: 1553548
Є в наявності
4716 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 4716грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Amazfit 1005557
  • Виробник: Amazfit
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Active Petal Pink
  • Код виробника: 1005557
  • Вага: 0.05 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, Форма годинника - квадратні, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Wi-Fi, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.75", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 390 х 450, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 14 днів, Вага - 24 г

Опис Amazfit Active Petal Pink

Персональний помічник на вашому зап'ясті

Пориньте у яскравий візуал 1.75-дюймового HD-екрана з технологією AMOLED. З розумним годинником Amazfit Active будьте на зв'язку два тижні без підзарядок. Нова функція Readiness допоможе зрозуміти вплив вашої активності на фізичне та психічне відновлення. А завдяки штучному інтелекту ZeppCoach™ ви отримаєте аналітику для покращення результативності тренувань. 5 супутникових систем забезпечать точну навігацію, а Bluetooth дасть можливість здійснювати дзвінки та слухати музику.

Справжня насолода для очей

З широким 1,75-дюймовим AMOLED-екраном ви отримуєте ідеальне полотно для трансляції якісного візуалу. Його співвідношення до корпусу дорівнює 73%, що дозволило техніці використати майже всю площу з користю. Отримайте доступ до більш ніж 100 циферблатів, щоб виразити свій стиль. Ви також можете створювати портретні циферблати, використовуючи зображення із власної галереї.

Завжди на зв'язку, завжди із зарядом

Користувач отримує великий ресурс енергії, який дозволить бути активним від 14 днів для типового використання до 30 днів під час економії енергії. Режим потужного використання на максималках протримає батарею «живою» до 10 днів. Якщо ви безперервно використовуєте GPS, техніка дає 16 годин активності до повного розряду.

Планування – запорука успіху

ZeppCoach™ з використанням інструментів штучного інтелекту створює плани тренувань, які адаптовані до вашого розкладу, потреб і цілей. Він також допоможе вам визначити, коли слід збільшити інтенсивність занять і коли час відпочити. Ставити цілі, досягати, відстежувати прогрес – ви на вірному шляху разом із Amazfit Active.

Жити в активному ритмі

Використовуйте свою пристрасть до тренувань на благо. Техніка підтримує понад 120 видів спортивних режимів, дозволяючи вам удосконалюватись у будь-якому виді спорту. Автоматично розумний годинник розпізнає 7 типів фізичної активності за вашими рухами. Фіксація спортивних даних забезпечується за допомогою Bluetooth-підключення – вся аналітика тепер на зап'ясті.

Результативність насамперед

Спортивний тайм-менеджмент здатний раціонально змінити ваш графік, залишивши вільний час на хобі та захоплення. У Zepp можна створити шаблони тренувань для 9 видів спорту. Синхронізувавши їх із годинником, ви отримуєте доступ до чіткого плану дій, в якому жодна секунда не буде втрачена.

Неперевершена точність позиціонування

Використовуючи високочутливу GPS-антену з круговою поляризацією, девайс відстежує кожен ваш рух із граничною точністю. Будучи підключеним до 5 супутникових систем він забезпечує якісне покриття сигналом. Ви можете імпортувати незнайомі маршрути, ділитися даними у спортивних спільнотах, використовувати застосунки. Бути активним так легко!

Широкі можливості підключення

Через Bluetooth-з'єднання з вашим смартфоном смарт-годинник Amazfit Active дає можливість відповідати на дзвінки, синхронізувати повідомлення, керувати функціями камери та музичного плеєра, надсилати готові шаблони повідомлень. Більше не потрібно діставати телефон – все можна зробити прямо на зап'ясті.

Характеристики Amazfit Active Petal Pink

Тип унісекс
Форма годинника квадратні
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.75"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 390 х 450
Сенсорний екран так
Ємність аккумулятора 300 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 14 днів
Навігація GPS
Датчик освітлення є
Датчики термометр
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Підтримка SIM карт без SIM-карти
Додаткові функції пошук телефону
Змінний ремінець так
Матеріал корпусу пластик
Ширина корпусу 35.9
Висота корпусу 42.36
Товщина корпусу 10.75
Вага 24 г
Колір корпусу золотистий
Колір ремінця рожевий