Смарт-годинник Amazfit Balance Sunset Grey (1005559)

Код товару: 1544211
Немає в наявності
  • Інформація по Amazfit 1005559
  • Виробник: Amazfit
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Balance Sunset Grey
  • Код виробника: 1005559
  • Вага: 0.211 кг.
  • Габарити: 11x11x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Wi-Fi, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.5", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 480 х 480, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 14 днів, 46 мм, Вага - 35 г

Опис Amazfit Balance Sunset Grey

Ідеальний баланс стилю та функціональності

Завдяки класичному лаконічному дизайну з круглим циферблатом смарт-годинник Amazfit Balance виглядає елегантно і вдало доповнює будь-який стиль, від ділового до повсякденного. Цей стильний аксесуар повністю змінить ваше уявлення про здоровий та активний спосіб життя. Понад 150 спортивних режимів + персональний тренер допомагають завжди залишатися у формі. Годинник вимірює основні показники здоров'я та попереджає, якщо виявлено відхилення від норми. А ще з ним ви не пропустите важливий дзвінок чи повідомлення та зможете розплатитися на касі безконтактним способом. Завдяки потужній батареї годинник працює до 14 днів у стандартному режимі без необхідності в підзарядці.

Ваш персональний лайф-коуч

Не виспалися і погано спали вночі? Дізнайтеся причину та отримайте корисні поради, як покращити якість відпочинку. Годинник Amazfit Balance вимірює основні показники під час сну, такі як серцебиття, температура, якість дихання, і вранці повідомляє вам, наскільки ви готові до викликів дня. У додатку Aura, що спеціалізується на оцінці якості сну, ви знайдете докладну аналітику за період та дізнаєтеся про загальні проблеми з відпочинком, на які варто звернути увагу.. Спеціальний сервіс для релаксації генерує заспокійливу мелодію, яка допоможе вам розслабитися, швидко заснути та спати міцніше.Звільніться від стресу

Стрес негативно впливає на якість життя. Саме тому смарт-годинник Amazfit Balance пропонує ефективне рішення, яке дасть можливість легко подолати стрес. Багато функцій, серед яких дихальні вправи і медитація, допоможуть вам прийти в норму і залишатися спокійними і врівноваженими в будь-якій ситуації.

Amazfit пропагує активний спосіб життя

Для професійної обробки спортивних досягнень використовуйте один із понад 150 вбудованих режимів тренувань. Інтелектуальне розпізнавання 8 видів активності дозволяє отримувати точніші дані про ваші спортивні результати. У додатку ви завжди зможете ознайомитись зі статистикою тренувань та поділитися своїми спортивними досягненнями.

Тренуйтеся під наглядом професіоналів

Вбудований віртуальний тренер у додатку Coach допоможе вам завжди залишатися у формі та досягати нових висот у спорті. Він складе план тренувань з урахуванням вашої фізичної форми, показників здоров'я та цілей, які ви перед собою ставите, а також дасть вам поради, як досягти найкращих результатів тренування. Після закінчення тренування ознайомтеся із професійною думкою про стан вашого організму. Годинник відображає такі спеціалізовані дані, як VO 2 Max, час відновлення, тренувальне навантаження та тренувальний ефект.

Слухайте про свої досягнення

Вам навіть не потрібно піднімати руку і дивитися на годинник, щоб перевірити пройдену дистанцію або частоту серцевих скорочень. Усі важливі показники вашого здоров'я та параметри тренування знаходяться під контролем та озвучуються через вбудований динамік або через навушники – це дуже зручно.

Годинник Amazfit готовий до подорожі.

Завдяки підтримці 6 супутникових систем позиціонування ви завжди зможете дізнатися про своє точне місце розташування та отримати маршрут тренування на відкритому повітрі. Годинник використовує запатентовану GPS-антену з круговою поляризацією, яка вловлює 100% супутникових сигналів і забезпечує більш точне позиціонування в будь-якому місці.

Контроль самопочуття 24/7

Високоточний сенсор PD BioTracker 5.0 разом із орієнтованою на здоров'я операційною системою Zepp ОС 3.0 стежить за вашим самопочуттям і лише одним натисканням надає звіт за чотирма важливими показниками: рівнем насичення крові киснем, рівнем стресу, частотою серцевого ритму та частотою дихання. При виявленні відхилень від норми за будь-яким із показників ви отримаєте оповіщення і зможете швидко вжити заходів, щоб виправити ситуацію.

Сучасний стиль

Витончений і тонкий смарт-годинник Amazfit Balance чудово виглядає і з діловим костюмом, і зі спортивною формою. Завдяки тому, що годинник укладений у корпус із шліфованого металу та оснащений класичним поворотним регулятором, він виглядає як класична модель. Приємний надотик міцний нейлоновий ремінець ідеально гармонує із загальним стилем.

Яскравий інформативний дисплей

Смарт-годинник Amazfit Balance оснащений 1.5-дюймовим круглим дисплеєм, на якому міститься більше корисної інформації. Завдяки високій яскравості до 1500 нит і роздільній здатності 480х480 зображення на екрані виглядає чітко і легко читається навіть у сонячну погоду. Одного погляду на екран досить, щоб отримати потрібні дані.

Персоналізовані налаштування

Розумний годинник Amazfit Balance завжди відповідає вашому настрою і легко підлаштовується під ваш стиль. Вибирайте та встановлюйте яскраві циферблати на будь-який смак із 200+ доступних на вибір варіантів, щоб ваш гаджет завжди виглядав оригінально.

Екосистема ОС Zepp ОС 3.0

Zepp ОС 3.0 містить величезну кількість програм та додатків на будь-який смак для будь-яких потреб. Займайтеся йогою, програмуйте нагадування про події, розслабляйтеся і отримуйте цитати, що надихають, які зроблять ваш день кращим. З розумним годинником Amazfit Balance ви зможете керувати музикою, отримувати повідомлення та нагадування, складати список поточних справ, дізнаватися про погоду та багато іншого. Безліч корисних функцій у Zepp ОС 3.0 зроблять кожен ваш день максимально продуктивним.

Дзвінки без смартфона. Швидкі та безпечні платежі

Завдяки вбудованому динаміку ви зможете відповідати на дзвінки навіть тоді, коли ваш смартфон не у вас в руках, наприклад, під час тренування у спортзалі. З годинником Amazfit Balance ви зможете зберегти до 8 банківських карток і здійснювати швидкі безконтактні платежі, не дістаючи з сумки гаманець або смартфон.

Більше часу на роботу, менше на підзарядку

Повного заряду батареї вистачить приблизно на 25 днів роботи Amazfit Balance у режимі економії та до 14 днів у режимі стандартного використання. Ви точно не загубитесь в незнайомому місці, адже при активній GPS-навігації годинник працює до 26 годин. Ваш розумний годинник готовий до пригод, як і ви.

Характеристики Amazfit Balance Sunset Grey

Тип унісекс
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.5"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 480 х 480
Сенсорний екран так
Ємність аккумулятора 475 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 14 днів
Навігація GPS
Датчик освітлення є
Датчики термометр
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Підтримка SIM карт без SIM-карти
Додаткові функції пошук телефону
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Розмір корпусу 46 мм
Матеріал корпусу алюміній
Ширина корпусу 46 мм
Висота корпусу 46 мм
Товщина корпусу 10.6 мм
Ширина ремінця 22 мм
Вага 35 г
Колір корпусу сірий
Колір ремінця сірий