Смарт-годинник Amazfit Bip S Red Orange

Код товару: 1050114
Немає в наявності
  • Інформація по Amazfit Bip S Red Orange
  • Виробник: Amazfit
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Bip S Red Orange
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - квадратні, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.28", Роздільна здатність - 176 х 176, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 30 днів, Вага - 30 г

Опис Amazfit Bip S Red Orange

AMAZFIT BIP S

До 40 днів автономної роботи | Легка вага 31 г | Елегантний сучасний дизайн | Високоточний GPS-чіп від Sony | Сучасний оптичний датчик Biotracker PPG від Huami СТИЛЬНИЙ І МІЦНИЙ КОРПУС

Розумні годинник Amazfit Bip S укладені в елегантний і міцний корпус, виготовлений з високотехнологічних матеріалів з використанням безшовної технології: полікарбонатні матеріали двох відтінків з'єднуються разом, що робить конструкцію більш надійною, а також надає годиннику яскравий сучасний вигляд.

ІДЕАЛЬНІ ГОДИННИК для комфортного НОСІННЯ

Amazfit Bip S разом з ремінцем важать всього 31 г. Уже через кілька хвилин ви перестанете відчувати годинник на руці під час носіння. М'який і міцний силіконовий браслет стійкий до забруднень. Ремінець не натирають шкіру, він делікатно і надійно фіксує годинник на зап'ясті.

ЗАБУДЬТЕ Про часті підзарядки

Смарт - годинник Amazfit Bip S оснащені Високоємкий літій-іонним полімерним акумулятором, який забезпечує неймовірно довгий час автономної роботи. Ви зможете користуватися пристроєм до 40 днів без підзарядки. Для заряду батареї знадобиться близько 2.5 годин, після чого годинник знову готові до роботи.

ВЕЛИКИЙ І ЯРКИЙ ДІСПЛЕЙ

Кольоровий 1.28-дюймовий TFT - дисплей з роздільною здатністю 176 х 176 пікселів виводять чітке зображення, яке легко сприймати навіть на яскравому сонці. При недостатньому освітленні використовуйте підсвічування екрану, щоб користуватися годинником з комфортом.

СУЧАСНИЙ GPS ДАТЧИК

Вдосконалений GPS чіп від Sony забезпечує більш високу точність позиціонування при мінімальному витрачанні заряду. Тепер з безперервно включеним GPS-датчиком годинник Amazfit Bip S пропрацюють до 22 годин.

СИСТЕМА ОЦІНКИ ЗДОРОВ'Я HUAMI-PAI

Комплексна система huami-PAI пропонує інноваційний підхід до питання оцінки здоров'я, який базується на зборі інформації, її аналізі і виведення результатів в зручному для розуміння форматі. PAI всебічно вивчає вплив фізичної активності на ваше самопочуття і допомагає вести здоровий спосіб життя.

БЕЗЛІЧ КОРИСНИХ ФУНКЦІЙ НА ВАШОМУ ЗАП'ЯСТІ

Смарт - годинник Amazfit Bip S виводять якість вашого життя на новий рівень. Ви зможете управляти музикою на смартфоні прямо з екрану годин. Повідомлення і сповіщення, отримані на смартфон, будуть відображатися на екрані Amazfit. Про вхідному дзвінку годинник повідомлять вібрацією. Дізнавайтеся про прогноз погоди, встановлюйте будильник і нагадування, користуючись розумними годинами на вашому зап'ясті.

ОПТИЧнИЙ ДАТЧИК НОВОГО ПОКОЛІННЯ

Для моніторингу серцевого ритму в Amazfit Bip S інтегрований сучасний оптичний датчик BioTracker PPG, область зондування якого в 3 рази більше, ніж у аналогічних датчиків попереднього покоління. Точність вимірювання датчика підвищилася до 98% при істотному зниженні енергоспоживання.

НЕ ЗАБУВАЙТЕ ПРО СПОРТ

З годинником Amazfit Bip S вам буде легше стежити за своїм спортивним прогресом. Годинники підтримують 10 спортивних режимів, вимірюючи швидкість, відстань і частоту серцевих скорочень під час тренувань. Водозахист в 5 АТМ дозволяє плавати в прісній воді, не знімаючи годин.

Характеристики Amazfit Bip S Red Orange

Тип дорослі
Форма годинника квадратні
Тип індикації цифровий
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.28"
Роздільна здатність 176 х 176
Сенсорний екран так
Ємність аккумулятора 200 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 30 днів
Навігація LBS
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Оснащення крокомір
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції функція пошуку годинника
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу Полікарбонат
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 42 мм
Висота корпусу 35 мм
Товщина корпусу 11.4 мм
Ширина ремінця 20 мм
Вага 30 г
Колір корпусу помаранчевий
Колір ремінця чорний