Смарт-годинник Amazfit GTS 2 Midnight Black

Код товару: 1110418
Немає в наявності
  • Інформація по Amazfit GTS 2 Midnight Black
  • Виробник: Amazfit
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GTS 2 Midnight Black
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - квадратні, Операційна система - AMAZFIT OS, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Wi-Fi, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.65", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 348 х 442, Вбудована пам'ять - 3 ГБ, Оперативна пам'ять - 4 МБ, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Вага - 24.7 г

Опис Amazfit GTS 2 Midnight Black

Колір і чіткість.
За межею розуміння.
Amazfit GTS 2 обладнаний екраном AMOLED, який не поступається найкращим дисплеям у світі. Щільність пікселів 341 ppi робить дисплей чітким, вишуканим і реалістичним, з яскравими кольорами, що забезпечують плавну читаність.

Комплексна охорона здоров'я.
Amazfit GTS 2 обладнаний новітнім високоточним оптичним датчиком біологічного спостереження BioTracker 2 PPG, розробленим Huami Technology. Завдяки потужному сенсорному механізму він дійсно забезпечує всебічний захист здоров'я.

Вимірювання насичення крові киснем.
Насичення крові киснем є одним із найважливіших чинників здоров'я людини, тому в GTS 2 додана функція вимірювання цього параметра, що дає змогу користувачеві відстежувати свій стан. Виміряйте рівень кисню в крові під час тривалої розумової роботи або фізичної активності, як-от марафон або високоінтенсивні тренування на відкритому повітрі, щоб повністю контролювати своє здоров'я.

Моніторинг серцебиття 24 години.
Будьте в безпеці, отримуючи вчасно попередження про підвищений пульс.
Годинник Amazfit GTS 2 обладнаний розробленим компанією Huami біологічним оптичним датчиком відстеження другого покоління BioTracker 2 PPG, що дає змогу здійснювати цілодобовий моніторинг серцебиття. Він покриває зони пульсу та видає попередження, коли частота пульсу підвищена, інформуючи вас про ефективність тренування та знижуючи ризики вправ.

Система оцінки стану здоров'я PAI.
Один показник для узагальненої оцінки вашого фізичного стану.
PAI (індикатор персональної активності) — це система оцінки стану здоров'я, яка за допомогою алгоритмів перетворює комплексні дані, як-от частота серцебиття, тривалість активності й інша інформація про здоров'я, на одну зрозумілу користувачам оцінку їхнього фізичного стану. Ця функція відстежує всі типи вправ у будь-який час і в будь-якому місці, а також персоналізує систему оцінювання стану здоров'я для кожного користувача на основі його даних про здоров'я.

Моніторинг якості сну для досягнення оптимальної продуктивності.
Аналізуйте стадії сну та періоди короткого сну вдень.
У нинішньому складному світі важливим пріоритетом є гарний сон упродовж усієї ночі. Для цього пристрій Amazfit GTS 2 підтримує моніторинг глибокого сну, який допоможе точніше визначити стадії сну (легкий сон, глибокий сон, періоди швидкого сну), стежити за диханням під час сну, а також забезпечувати аналіз якості сну та рекомендації щодо його поліпшення на основі контролю, виконувати протягом усієї ночі. Годинник також розпізнає короткий сон тривалістю понад 20 хвилин між 11:00 і 18:00, що дає змогу записувати повнішу інформацію про сон.

Моніторинг рівня стресу.
Відчуваєте стрес? Годинник підкаже, коли потрібно вжити заходів.
Виміряйте свій особистий рівень стресу (низький, нормальний, середній або високий) у будь-який час, коли почуваєтеся пригнічено. Це дасть змогу зрозуміти, коли потрібно розслабитися та відпочити.

Зберігання та відтворення музики.
Плей-лист на вашому зап'ясті.
Годинник Amazfit GTS 2 дає змогу керувати відтворенням музики на смартфоні через під'єднання по Bluetooth. Також годинник має власне сховище для музики розміром 3 ГБ, де можна зберегти 300-600 улюблених пісень із мобільного телефона. Ви можете відкласти телефон, надіти бездротові навушники Amazfit PowerBuds і слухати свої улюблені плей-листи під час тренування в будь-який час, хоч де ви перебуватимете.

12 вбудованих спортивних режимів.
Статистичні звіти для поліпшення ефективності.
Годинник Amazfit GTS 2 включають 12 спортивних режимів, серед яких ходьба, плавання, альпінізм, біг пересіченою місцевістю й катання на лижах. Активуйте потрібний спортивний режим, і після закінчення вправи годинник створить у мобільному застосунку аналітичний звіт, який допоможе вам постійно вдосконалювати план тренувань.

Водонепроникність 5 ATM.
Для тих, хто любить плавати на глибині.
Годинник Amazfit GTS 2 водонепроникний на глибині до 50 метрів, що традиційно відповідає рівню високотехнологічних годинників. Ви можете спокійно носити його як удень, так і під час занять плаванням.

7 днів автономної роботи.
У вашому прогресі немає пауз.
Тонше, легше й з більш тривалим часом автономної роботи. Новий Amazfit GTS 2 обладнаний батареєю ємністю 246 мА·год, яка може працювати 7 днів за нормального використання й завжди готова супроводжувати вас у ваших поїздках і відстежувати ваш прогрес. Насолоджуйтесь активним відпочинком впродовж цілого тижня, не турбуючись про підзарядку.

Важливі повсякденні функції завжди під рукою.
Будильники, події, таймери й багато іншого.
Годинник Amazfit GTS 2 може ефективно обробляти ваш персональний розклад на день, повідомляти вас про вхідні дзвінки або повідомлення, а також нагадувати про потребу розминки, якщо ви сидите занадто довго. Крім того, він відстежує події та забезпечує доступ до функції «Не турбувати», секундоміра та прогнозу погоди, а також дає змогу встановлювати будильники й таймери.

Сумісність із застосунком Zepp.
Оптимізовані дані про здоров'я.
Годинники Amazfit GTS 2 під'єднуються до недавно оновленого застосунку Zepp, який здійснює комплексний аналіз декількох джерел даних і забезпечує можливість цілодобового керування даними про тіло. Це дає користувачеві змогу перевірити свій фізичний стан у будь-який час. Серед основних функцій застосунка показ і аналіз даних про здоров'я та вправи, а також інтелектуальне керування пристроєм.

Характеристики Amazfit GTS 2 Midnight Black

Тип дорослі
Форма годинника квадратні
Тип індикації цифровий
Операційна система AMAZFIT OS
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.65"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 348 х 442
Сенсорний екран так
Вбудована пам'ять 3 ГБ
Оперативна пам'ять 4 МБ
Ємність аккумулятора 240 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Навігація GPS
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Оснащення крокомір
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції світовий час
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 35 мм
Висота корпусу 42 мм
Товщина корпусу 9.7 мм
Вага 24.7 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний