Смарт-годинник Amazfit GTS 2 mini Black (GTS 2 mini Black)

Код товару: 1129677
Немає в наявності
  • Інформація по Amazfit GTS 2 mini Black
  • Виробник: Amazfit
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GTS 2 mini Black
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - чоловічі, Форма годинника - квадратні, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.55", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 354 х 306, Тип зарядки - зажим для зарядки, Час автономної роботи до - до 14 днів, Вага - 19 г

Опис Amazfit GTS 2 mini Black

Супертонкий. Суперлегкий. Супернадійний
Суперкомпактний полегшений формфактор Amazfit GTS 2 mini максимізує користувацький комфорт. Годинник тішить елегантним дизайном, і за ваги 19.5 г та товщини корпусу 8.95 мм він абсолютно не відчувається на зап'ястку. Екран годинника покритий захисним 2.5D-склом, корпус гідроізольований за стандартом 5 АТМ, завдяки чому ваш Amazfit готовий до високої активності.


Яскравий AMOLED-дисплей
1.55-дюймовий AMOLED-дисплей із колірним охопленням NTSC 100% і яскравістю 450 nit забезпечує комфортне сприйняття інформації за будь-якого освітлення. Кожен показник і будь-яка деталь чудово проглядається на цьому яскравому та чіткому безрамковому дисплеї.


Amazfit — це завжди стильно та креативно
Надайте годиннику індивідуальності, використавши один із 50+ доступних циферблатів, зробіть його унікальним, встановивши на дисплеї своє фото або зображення з інтернету.


Рівень кисню в крові
Розумний годинник Amazfit GTS 2 mini вимірює рівень насиченості крові киснем. Цей показник допоможе вам визначити своє самопочуття й, у разі потреби, знизити навантаження на організм за високої фізичної активності, тривалого розумового напруження або в момент стресу.


Цілодобовий моніторинг роботи серця
Оптичний датчик нового покоління BioTracker 2 PPG вимірює частоту серцевих скорочень 24 години на добу. Висока точність вимірювань і цілодобовий контроль допоможуть вам завжди підтримувати чудове самопочуття й у разі перших відхилень від норми звернути увагу на своє здоров'я.


Поліпшення якості сну
Amazfit GTS 2 mini контролює ваш нічний відпочинок, визначає фази сну та їхню тривалість. У застосунку ви зможете ознайомитися зі статистикою нічного відпочинку й отримати рекомендації, які допоможуть вам виспатися й повністю відновити сили для нового дня.


Відстеження жіночого циклу
Після введення початкової інформації годинник Amazfit GTS 2 mini повідомляє вам про періоди менструального циклу та їхню тривалість, щоб допомогти уникнути несподіваних ситуацій.


Стан здоров'я за шкалою PAI
Універсальна система оцінки здоров'я PAI обробляє всю отриману інформацію за допомогою інтелектуальних алгоритмів і зводить результат вимірювань до зручного формату. Використовуйте універсальну шкалу PAI, щоб не розбиратися в складних показниках, а отримати точну та актуальну оцінку свого самопочуття.


Контроль рівня стресу
Amazfit GTS 2 mini стежить за вашим емоційним станом і вимірює рівень стресу. У разі високих емоційних навантажень годинник пропонує легкі та доступні способи взяти стрес під контроль.


Найкращий помічник для активного способу життя
Amazfit GTS 2 mini стежить за різними типами вашої активності та за прогресом під час тренувань. Годинник підтримує 70+ вбудованих спортивних моделей і має в арсеналі різні тренування в приміщенні та на вулиці.


Підзаряджання раз на тиждень
Завдяки оптимізованому енергоспоживанню і ємній батареї годинник Amazfit GTS 2 mini працює на одному заряді до 7 днів за максимально активних функцій, до 14 днів у разі використання стандартного набору функцій і до 21 дня в базовому режимі.

Характеристики Amazfit GTS 2 mini Black

Датчики термометр
Тип чоловічі
Форма годинника квадратні
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.55"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 354 х 306
Сенсорний екран так
Ємність аккумулятора 220 мАг
Тип зарядки зажим для зарядки
Час автономної роботи до до 14 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції органайзер
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу полікарбонат
Ширина ремінця 20 мм
Вага 19 г
Колір корпусу рожевий
Колір ремінця чорний