Смарт-годинник Amazfit GTS 2e Moss Green

Код товару: 1129679
Немає в наявності
  • Інформація по Amazfit GTS 2e Moss Green
  • Виробник: Amazfit
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GTS 2e Moss Green
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.39", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 454 х 454, Час автономної роботи до - до 24 днів, Вага - 32 г

Опис Amazfit GTS 2e Moss Green

Сучасна класика

У дизайні Amazfit GTR 2e чудово поєднуються лаконічний класичний стиль і сучасна елегантність. Годинник доповнить ваш образ і на діловій зустрічі, і в туристичному поході. 2.5D вигнутий дисплей без безеля без зазорів з'єднується з металевим корпусом годинника. Відсутність рамки збільшує корисну площу і робить екран більш виразним і максимально інформативним.

Більше 50 варіантів дисплея

На великому і яскравому AMOLED дисплеї вся інформація легко читається при будь-якому освітленні. Для персоналізації гаджета встановіть вподобаний циферблат з більш ніж 50 доступних варіантів. Вибирайте цікаві зображення і будь-які фотографії і перетворюйте їх в ексклюзивні циферблати.

Завжди активний дисплей

З Amazfit GTR 2e ви будете повністю контролювати хід часу. Навіть при неактивних функціях на дисплеї завжди виводиться актуальний час, щоб ви не запізнилися ні на одну зустріч.

Серцевий ритм під контролем

Біологічний оптичний датчик нового покоління BioTracker 2 PPG від компанії Huami стежить за вашим серцевим ритмом в діапазоні 24/7 і допомагає вам вибрати оптимальний рівень активності. При відхиленні ритму від норми годинник одразу повідомляэ про це, щоб ви вчасно могли звернути увагу на своє самопочуття.

Рівень кисню в крові

Кількість кисню в крові є одним з основних показників вашого самопочуття. Годинник Amazfit GTR 2e вимірює рівень кисню в крові під час фізичної активності, при стресовій ситуації або при тривалій розумовій роботі і надає реальну картину вашого здоров'я в різних життєвих ситуаціях.

Комплексна оцінка за шкалою PAI

Вам більше не потрібно розбиратися в окремих показниках, зіставляти і аналізувати їх. Тепер цим займеться розумний годинник Amazfit GTR 2e, щоб за допомогою інтелектуальних алгоритмів перетворити всі дані в єдиний узагальнений показник вашого фізичного стану - PAI.

Моніторинг сну

Amazfit GTR 2e стежить за вашим відпочинком, визначає фази сну і їх тривалість, аналізує дані, щоб отримана інформація допомогла зробити ваш відпочинок більш якісним.

Amazfit і ви нерозлучні навіть в басейні

Водозахист рівня 5ATM дозволить вам гуляти під дощем, займатися активним спортом, а також тренуватися в басейні, не знімаючи годинника. Слідкуйте за своїми спортивними рекордами навіть під час занять плаванням.

Інтелектуальне розпізнавання активності

Amazfit GTR 2e самостійно визначає 6 основних видів тренувань і аналізує ваші показники в автоматичному режимі. Велика кількість встановлених спортивних алгоритмів дозволяє вибирати вид активності і отримувати повну інформацію про ефективність кожного тренування.

До трьох тижнів на одному заряді

Розряджена батарея більше не буде для вас проблемою. Збільшена ємність в поєднанні з сучасними технологіями ефективної витрати енергії забезпечують 24 днів автономної роботи при підтримці стандартних налаштувань і до 45 днів в режимі базових функцій.

Інформація про погоду

Amazfit GTR 2e - це розумні годинник, який здатний швидко виміряти температуру на вулиці. Одного погляду на дисплей досить, щоб визначити температуру навколишнього середовища і одягнутися відповідно.

NFC технологія

Використовуйте можливості NFC, щоб здійснювати комфортні і безпечні покупки, швидко обмінюватися інформацією і використовувати годинник замість смарт-ключа або абонемента.

Всі додатки на вашому зап'ясті

Розумний годинник Amazfit GTR 2e об'єднують в собі функції будильника, навігатора і секундоміра. Годинник нагадає вам про важливу подію або про необхідність розминки, повідомить про погоду на завтра, допоможе знайти смартфон в квартирі і розбудить у відповідний час. Встановлюйте часто використовувані додатки на екран, щоб мати швидкий доступ до них.

Характеристики Amazfit GTS 2e Moss Green

Виробник Amazfit
Модель GTS 2e Moss Green
Артикул GTS 2e Moss Green
Тип дорослі
Форма годинника круглі
Тип індикації цифровий
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS \n Android
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.39"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 454 х 454
Сенсорний екран так
Ємність аккумулятора 471 мАг
Час автономної роботи до до 24 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Оснащення акселерометр \n гіроскоп \n крокомір \n барометр \n компас \n термометр
Повідомлення SMS \n виклики \n події календаря \n соціальні мережі \n електронна пошта \n MMS \n втрата зв'язку з пристроєм \n низький заряд гаджета \n нагадування
Моніторинг відстеження сну \n фізичної активності \n пройденої відстані \n кількість спалених калорій \n швидкість руху \n контроль місця розташування \n вимірювання температури
Додаткові функції вібрація \n будильник \n календар
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу Полікарбонат
Ширина ремінця 22 мм
Вага 32 г
Колір корпусу сірий
Колір ремінця зелений