Смарт-годинник Amazfit GTS 2e Obsidian Black

Код товару: 1132078
Немає в наявності
  • Інформація по Amazfit GTS 2e Obsidian Black
  • Виробник: Amazfit
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GTS 2e Obsidian Black
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 11x7x1 см.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - квадратні, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.65", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 348 х 442, Тип зарядки - зажим для зарядки, Час автономної роботи до - до 7 днів, Вага - 24.7 г

Опис Amazfit GTS 2e Obsidian Black

Сучасний дизайн

Дисплей Amazfit GTS 2e, покритий зігнутим 2.5D склом підвищеної міцності, прекрасно видно при будь-якому освітленні. Екран щільно без найменших зазорів з'єднується з матовим корпусом з алюмінієвого сплаву. Лаконічна форма і якісне виконання надають пристрою преміальний вид і підкреслюють вашу яскраву індивідуальність.

Вся інформація в швидкому доступі

1.65-дюймовий AMOLED-дисплей поміщає велику кількість потрібної вам інформації. Щільність пікселів дисплея становить 341 ppi, завдяки чому зображення відрізняється високою чіткістю і комфортним сприйняттям. Досить вам кинути один побіжний погляд на екран, щоб зчитати актуальні дані.

Ваші унікальні Amazfit

Ви завжди зможете змінити зовнішній вигляд Amazfit GTS 2e і встановити будь-який циферблат з величезної кількості доступних на вибір варіантів. З Amazfit легко бути креативним.

Стежимо за серцебиттям

Amazfit GTS 2e моніторить частоту серцевих скорочень в режимі 24/7 і повідомляє, якщо серцевий ритм відхилився від норми. Високоточний датчик нового покоління BioTracker2 PPG забезпечує вас тільки точною і достовірною інформацією.

Пульсоксиметр на зап'ясті

Рівень насичення крові киснем є одним з основних показників самопочуття. Годинник Amazfit GTS 2e з функцією вимірювання SpO2 дасть вам можливість стежити за станом здоров'я в різних життєвих ситуаціях: під час важких фізичних або розумових навантажень, при стресі або при поганому самопочутті.

Зведена оцінка здоров'я PAI

Розумний годинник Amazfit GTS 2e використовує для аналізу інтелектуальні алгоритми і зіставляє отримані дані про ваше самопочуття, щоб зібрати інформацію і звести її до загального показника у вигляді індивідуальної оцінки стану здоров'я PAI.

Моніторинг сну

Amazfit GTS 2e визначає окремі фази сну, вимірює їх тривалість, щоб ви могли легко виявити проблему і змінити звички для поліпшення якості сну.

Температура за вікном

Amazfit GTS 2e виконує функцію градусника і швидко надає інформацію про температуру навколишнього середовища, щоб ви могли одягнутися по погоді.

Все для занять спортом

Не відволікайтеся на налаштування, просто почніть займатися спортом, адже Amazfit GTS 2e автоматично розпізнає 6 видів активності. 90 встановлених спортивних режимів допоможуть виміряти пройдену відстань, визначити швидкість і витрати калорій. В кінці тренування ви зможете ознайомитися з аналітичним звітом, щоб оптимізувати тренування.

Не відволікайтеся на підзарядку

Заряду батареї вистачить приблизно на 14 днів роботи Amazfit GTS 2e при активації стандартних функцій і до 24 днів при активних базових функціях. Нехай думки про зарядці не відволікають вас від пригод.

Новий рівень комфорту

Amazfit GTS 2e подбають про те, щоб ви не проспали з ранку, вони допоможуть знайти мобільний телефон в кімнаті, ви не пропустили вхідне повідомлення або телефонний дзвінок. Годинники стежать за вашою фізичною активністю, сповіщають про погоду на завтра, служать в якості таймера, секундоміра і підтримують багато інших корисних функцій. Налаштуйте роботу додатків таким чином, щоб мати швидкий доступ до важливої ​​інформації.

Характеристики Amazfit GTS 2e Obsidian Black

Тип дорослі
Форма годинника квадратні
Тип індикації цифровий
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.65"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 348 х 442
Сенсорний екран так
Ємність аккумулятора 246 мАг
Тип зарядки зажим для зарядки
Час автономної роботи до до 7 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Оснащення термометр
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції органайзер
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу Полікарбонат
Ширина корпусу 36 мм
Висота корпусу 43 мм
Товщина корпусу 10 мм
Ширина ремінця 22 мм
Вага 24.7 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний