Смарт-годинник Amazfit Pop 3S Black (997952)

Код товару: 1519891
Під замовлення
2162 Грн
  • Інформація по Amazfit 997952
  • Виробник: Amazfit
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Pop 3S Black
  • Код виробника: 997952
  • Вага: 0.065 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, Форма годинника - квадратні, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.96”, Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 502 x 410, Вбудована пам'ять - 128 МБ, Оперативна пам'ять - 4 МБ, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 5 днів, Вага - 54 г

Опис Amazfit Pop 3S Black

Прогресивний підхід до комфорту та функціональності

Смарт-годинник Amazfit Pop 3S покращить якість вашого життя і надасть допомогу в найрізноманітніших повсякденних питаннях. Великий та яскравий AMOLED дисплей, цілодобовий контроль самопочуття, більше 100 вбудованих режимів тренування, можливість керувати музикою та приймати дзвінки, до 12 днів роботи на одному заряді – все це про Amazfit на вашому зап'ясті. Класичний дизайн годинника отримав сучасне переосмислення, тому годинник виглядає вишукано і лаконічно і підходить до будь-якого стилю в одязі.

Ультра-великий та яскравий AMOLED дисплей

Оцініть переваги одного з найбільших екранів серед розумних годинників. 1.96-дюймовий HD AMOLED – дисплей із щільністю пікселів 330 ppi виводить чітке зображення, яке легко сприймається навіть у сонячну погоду. Покритий дисплей загартованим 2.5D склом, що відмінно витримує зовнішні впливи. Браслет і корпус годинника виготовлені зі сталі, тому годинник має вигляд дорогого аксесуара і відрізняється підвищеною зносостійкістю.

Забудьте про часті підзарядки

Смарт – годинник Amazfit Pop 3S оснащений високоємним літій-іонним акумулятором, який забезпечує тривалий час автономної роботи. Ви зможете користуватися пристроєм до 12 днів без заряджання, а це дуже непогано з урахуванням пропонованого функціоналу. Приємною перевагою моделі буде функція швидкого заряджання, яка всього за 2 години повністю відновить заряд батареї.

Безліч корисних функцій на вашому зап'ясті

Смарт – годинник Amazfit Pop 3S виводить якість вашого життя на новий рівень. Ви зможете керувати музикою на смартфоні прямо з екрана годинника. Повідомлення та сповіщення, отримані на смартфоні, відображатимуться на екрані Amazfit. Про вхідний дзвінок годинник повідомить вібрацією. Отримуйте допомогу від голосових помічників, дізнавайтеся про прогноз погоди, встановлюйте будильник і нагадування, користуючись розумним годинником на вашому зап'ясті.

Не забувайте про спорт

З годинником Amazfit Pop 3S вам буде легше стежити за своїм спортивним прогресом. Годинник підтримує 100+ спортивних режимів, вимірюючи швидкість, відстань та частоту серцевих скорочень під час тренувань. Високий клас захисту корпусу IP68 дозволяє займатися в басейні, не знімаючи годинника.

Показники самопочуття під контролем 24/7

Годинник відстежує частоту серцевого ритму та насиченість крові киснем, завдяки чому ви зможете скласти повну картину про стан вашого здоров'я як під час, так і після тренування. Вимірювання рівня стресу та доступні рекомендації допоможуть контролювати емоції та зберігати самоконтроль у будь-якій ситуації.

Комфортне спілкування за допомогою Amazfit

Завдяки вбудованому мікрофону та динаміку ви зможете не просто дізнатися про виклик, але й відповісти на нього, навіть якщо у вас немає доступу до телефону. Вам гарантовано відмінну якість зв'язку, коли і ви, і ваш співрозмовник чудово чуєте один одного. Тепер не обов'язково брати телефон у спортзал, смарт-годинник Amazfit Pop 3S не дозволить вам пропустити важливу розмову.

Характеристики Amazfit Pop 3S Black

Тип унісекс
Форма годинника квадратні
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.96”
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 502 x 410
Сенсорний екран так
Вбудована пам'ять 128 МБ
Оперативна пам'ять 4 МБ
Тип акумулятора Li-ion
Ємність аккумулятора 300 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 5 днів
Датчик освітлення є
Датчики пульсометр
Повідомлення нагадування
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції прийом дзвінків
Захист корпусу від вологи і пилу
Рівень захисту IP68
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Ширина корпусу 38.4 мм
Товщина корпусу 10.4 мм
Вага 54 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний