Смарт-годинник Amazfit T-Rex Army Khaki

Код товару: 1050113
Немає в наявності
  • Інформація по Amazfit T-Rex Army Khaki
  • Виробник: Amazfit
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: T-Rex Army Khaki
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - AMAZFIT OS, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.3", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 360х360, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 20 днів, Вага - 58 г

Опис Amazfit T-Rex Army Khaki

AMAZFIT T-REX

20 днів автономної роботи | 1,3-дюймовий кольоровий AMOLED дисплей | GPS - датчик від Sony | Оптичний датчик BioTracker PPG | Відстеження 14 видів тренувань | Висока стійкість до погодних умов | Сміливий сучасний дизайн

НАДІЙНІСТЬ, ПІДТВЕРДЖЕНА СЕРТИФІКАТАМИ

Смарт - годинник Amazfit T-Rex успішно пройшли ряд професійних тестів на стійкість до складних погодних умов. Годинники демонструють стабільну роботу при екстремальних температурах від -40 до +70 градусів, вони не бояться дощу і піщаної бурі. Екран годин покритий стійким до подряпин і сколів загартованим склом Corning Gorilla Glass 3.

ЯСКРАВИЙ РІШУЧИЙ ДИЗАЙН

Смарт - годинник Amazfit T-Rex укладені в міцний і надійний корпус, в дизайні якого використовувалися сміливі різкі лінії і помітні елементи управління, що підкреслюють екстремальний характер пристрою. На зап'ясті годинник фіксуються за допомогою неймовірно міцного і м'якого ремінця. Своїм виглядом годинник говорять про те, що готові до яскравих пригод і далеким подорожам.

БАГАТО ДНІВ БЕЗ ПІДЗАРЯДКИ

Завдяки оптимізованому енергоспоживанню і ємною батареї Amazfit T-Rex здатні пропрацювати з використанням стандартного набору функцій до 20 днів без підзарядки. Базовий режим з обмеженням доступу до функцій забезпечує до 66 днів роботи на одному заряді.

AMOLED ДИСПЛЕЙ

На 1.3-дюймовому AMOLED дисплеї з дозволом 360x360 поміщається вся важлива для вас інформація. Дисплей відмінно читається як на яскравому сонці, так і в тіні. Різні варіанти циферблатів дозволять персоналізувати годинник і зробити їх комфортними і привабливими саме для вас.

ТОЧНИЙ GPS - МОДУЛЬ

Годинники Amazfit T-Rex отримали вдосконалений GPS - датчик від Sony, який відрізняється високою точністю позиціонування і економним витрачанням ресурсів батареї. З постійно включеним GPS - модулем годинник будуть працювати неймовірно довго - до 20 годин на одному заряді.

ЖИВІТЬ АКТИВНО

Amazfit T-Rex підтримують 14 вбудованих спортивних режимів. З їх допомогою ви зможете легко стежити за своїм прогресом під час тренувань і отримувати інформацію про пройдену відстань, швидкості, витрачені калорії, стежити за частотою серцевих скорочень. Водозахист 5 АТМ дозволяє не знімати годинник під час тренувань в басейні.

СЕРДЕЧНИЙ РИТМ ПІД КОНТРОЛЕМ

Сучасний оптичний датчик BioTracker PPG вимірює частоту серцевих скорочень і стежить за вашим станом 24 години на добу. Висока точність вимірювань і цілодобове спостереження дозволять вам підібрати максимально ефективні види навантажень для підтримки відмінного самопочуття.

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПОМІЧНИК

Годинники Amazfit T-Rex допоможуть вам організувати свій день. Скористайтеся вбудованим будильником, прогнозом погоди, читайте повідомлення прямо з екрану годин, реагуйте на виклики і отримуйте корисні нагадування.

Характеристики Amazfit T-Rex Army Khaki

Тип дорослі
Форма годинника круглі
Тип індикації цифровий
Операційна система AMAZFIT OS
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.3"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 360х360
Сенсорний екран так
Ємність аккумулятора 390 мАг
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 20 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Оснащення крокомір
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції функція пошуку годинника
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу пластик
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 47.7 мм
Висота корпусу 47.7 мм
Товщина корпусу 13.5 мм
Ширина ремінця 22 мм
Вага 58 г
Колір корпусу хакі
Колір ремінця хакі