Фітнес браслет Amico GO RUN THERMOMETER PULSEOXIMETER AD TONOMETER (black) (GO RUN)

Код товару: 1052127
Немає в наявності
  • Інформація по AMICO GO RUN
  • Виробник: AMICO
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GO RUN THERMOMETER PULSEOXIMETER AD TONOMETER (bla
  • Код виробника: GO RUN
  • Вага: 0.009 кг.
  • Короткий опис:

    Cумісність - iOS, Android, кольоровий, Тип матриці - IPS, функції - крокомір, пульсометр, лічильник калорій, барометр, термометр, монітор кисню в крові, пульсоксиметр, матеріал корпусу - пластик, Bluetooth, Колір - чорний

Опис AMICO GO RUN THERMOMETER PULSEOXIMETER AD TONOMETER (bla

Фітнес-браслет 

AMICO GO RUN THERMOMETER - це сучасний і функціональний фітнес-браслет від компанії Amico. Такий гаджет стане для вас відмінним помічником, девайсом з повним набором функціоналу, який можна носити скрізь - в тренажерний зал, на роботу, на вечірку. Гаджет має вагу всього 19 грам, в компактний корпус укладена ціла система «розумного» активатора вашого здоров'я.

Дисплей та синхронізація 

AMICO GO RUN THERMOMETER PULSEOXIMETER AD TONOMETER оснащений 0,96 дюймовим TFT дисплеєм з оптимальною яскравістю і зрозумілим внутрішньою будовою. Для блокування браслета досить просто закрити його долонею. При підключенні до вашого смартфону, браслет виробляє синхронізацію і всі необхідні повідомлення ви зможете приймати на браслет. Браслет синхронізується як з Android, так і з IOS.

Для здоров'я 

AMICO GO RUN THERMOMETER PULSEOXIMETER AD TONOMETER пропонує набір датчиків, що стежать за серцебиттям, частотою серцевого ритму, тиском. Крім того, браслет розраховує витрачені калорії і стежить за кількістю пройдених кроків. Функція аналізування сну дозволяє гаджету обчислити найбільш підходяще для вас час відходу до сну, для того щоб сон був продуктивним і якісним. Наявність кисню в крові, контроль денної активності, будильник - всі ці функції працюють на благо людського здоров'я.

Деталі 

Купити AMICO GO RUN THERMOMETER PULSEOXIMETER AD TONOMETER можна за доступною ціною. Фітнес-браслет має функцію захисту від бризок. Для заняття спортом пристрій передбачає 5 спортивних режимів: біг, велосипед, плавання, спортивна ходьба, гірська ходьба. При цьому гаджет постійно контролює всі показники здоров'я.

Характеристики AMICO GO RUN THERMOMETER PULSEOXIMETER AD TONOMETER (bla

Cумісність iOS
Дисплей кольоровий
Тип матриці IPS
Функції термометр
Стандарт захисту ІР67
Регулювання розміру так
Матеріал корпусу пластик
Інтерфейси Bluetooth
Час автономної роботи до 7 днів
Ємність акумулятора 100 mAh
Колір чорний