Детские смарт-часы AmiGo GO002 Swimming Camera WIFI Pink GO002 WIFI Pink

Код товару: 1175365
Немає в наявності
  • Інформація по AmiGo GO002 WIFI Pink
  • Виробник: AmiGo
  • Гарантія: 6 міс.
  • Код виробника: GO002 WIFI Pink

Опис Детские смарт-часы AmiGo GO002 Swimming Camera WIFI Pink GO002 WIFI Pink

AmiGo GO002 Swimming Camera Wi-Fi — це дитячий смарт-годинник-трекер зі зворотним дзвінком і найточнішим визначенням місця перебування дитини через координати GPS і Wi-Fi!
Саме вбудований Wi-Fi-модуль разом з вбудованим GPS-датчиком дає високу точність даних про місце розташування годинника. Wi-Fi-модуль під’єднується до будь-якого доступного роутера, який є в п’ятдесятиметровій зоні.

У смарт-годиннику AmiGo GO002 Swimming Camera Wi-Fi є функція «Зворотний дзвінок», за допомогою якої батьки можуть таємно зателефонувати на годинник дитини та почути, що відбувається навколо. Під час прихованого дзвінка годинник візуально ніяк не відреагує, а дитина не знатиме про вхідний дзвінок.

Як здійснити ЗВОРОТНІЙ ПРИХОВАНИЙ ДЗВІНОК?

Є два варіанти:
1. У застосунку SeTracker2 відкрийте параметри й третій пункт "Зворотний дзвінок" (*у разі роботи застосунка українською мовою пункт у застосунку буде називатися "Голос"), просто натисніть, і годинник вам зателефонує. Закладка "Зворотний дзвінок" може з’явитися не відразу в застосунку, у нас десь через добу з’явилася. Якщо не з’являється спробуйте інший спосіб, кілька разів, потім може з’явитися…

2. Надсилайте на годинник SMS: pw, 123456, monitor, +380*******# (там, де зірочки номер годинника) і годинник вам зателефонує.

Смарт-годинник AmiGo GO002 Swimming Camera Wi-Fi дасть батькам змогу завжди знати, де перебуває їхня дитина, а дитина так само завжди може зателефонувати прямо з годинника батькам або в екстреному разі надіслати сигнал тривоги SOS рідним прямо на мобільний.

Смарт-годинник AmiGo GO002 Swimming Camera Wi-Fi має багато переваг і особливостей — це високий захист від потрапляння вологи та пилу рівня IP67, можливість відстеження батьками локації дитини в реальному часі та перегляд пройдених маршрутів, можливість установлення батьками географічної зони (якщо дитина її залишить, надійде миттєве повідомлення на смартфон), можливість голосового чату та багато іншого.

Крім основних функцій безпеки, годинник AmiGo GO002 має багато різних корисних речей, наприклад, фронтальна камера для обміну яскравими селфі в мікрочаті, барвистий сенсорний мультитач-екран, футуристичний сучасний дизайн і різноманітність кольорів корпусу або ремінця, на вибір для хлопчика або дівчинки.

У AmiGo GO002 є дуже зручна унікальна функція «Знайти годинник». Оскільки діти часто шукають улюблені ґаджети серед безлічі речей, відшукати улюблений годинник AmiGo GO002 буде не складно, досить відкрити застосунок смартфона мами або тата та натиснути «Знайти годинник», і GO002 відразу відгукнеться гучним сигналом.

AmiGo GO002 Swimming Camera — це бездоганний охоронець спокою батьків і надійний захисник дітей.

Характеристики Детские смарт-часы AmiGo GO002 Swimming Camera WIFI Pink GO002 WIFI Pink

Основные характеристики
Тип Смарт-часы
Интерфейсы соединения со смартфоном Bluetooth 4.0
Совместимость iOS, Android OS
Оснащение
Процессор RDA8955
Оперативная память 32 МБ
Встроенная память 32 МБ
Поддержка SD-карты Нет
Камера 1 Мп
Другие беспроводные возможности GPS, LBS, Wi-Fi
SIM-карта Есть
Способ оповещения Звуковой сигнал
Экран
Диагональ экрана 1.44"
Разрешение экрана 240 x 240
Тип матрицы LCD
Сенсорный экран Есть
Батарея
Емкость аккумулятора 400 мАч
Дополнительно
Водонепроницаемость IP67
Физические характеристики
Регулируемая длина браслета есть
Материал Пластик
Размеры 45 х 40 х 15 мм
Вес 41 г
Цвет Розовый