Дитячий смарт-годинник AmiGo GO006 GPS 4G WIFI Videocall Pink GO006 Pink

Код товару: 1201408
Немає в наявності
  • Інформація по AmiGo GO006 Pink
  • Виробник: AmiGo
  • Гарантія: 6 міс.
  • Код виробника: GO006 Pink
  • Вага: 0.09 кг.

Опис Дитячий смарт-годинник AmiGo GO006 GPS 4G WIFI Videocall Pink GO006 Pink

Дитячий смарт-годинник з відеодзвінком AmiGo GO006 GPS 4G WIFI VIDEOCALL - це новітня модель дитячих смарт-годинників з відеодзвінком, а також, з великим набором функцій безпеки.
Дитячий смарт-годинник AmiGo GO006 GPS 4G WIFI VIDEOCALL оснащений:

- 4G - підтримує високошвидкісний стандарт передачі даних 4G.
- GPS + LBS + WiFi - максимальна точність визначення локації годинника, завдяки вбудованим всім можливим модулям GPS / LBS і WiFi.
- Прихований зворотний дзвінок - дуже корисна функція, завдяки якій, батьки можуть здійснювати таємні дзвінки на годинник, і прослухати, в якій обстановці знаходиться дитина. Ця опція дуже зручна, наприклад, якщо вам необхідно переконатися, чи дійшла дитина в школу. Для здійснення зворотнього дзвінка, необхідно зайти в додаток і натиснути відповідний ярличок, або відправити смс-команду на годинник.
- SeTracker2 - безкоштовний зручний і інтуїтивно-простий додатк для Apple IOS і Android.
- HD Відеодзвінок - вбудована камера, дозволяє здійснювати відеочат між годинником і смартфоном батьків, або декількома смартфонами одночасно, в хорошій якості HD.
Крім перерахованих вище основних опцій, дитячий смарт-годинник AmiGo GO006 GPS 4G WIFI VIDEOCALL має широкий набір всіляких фішок, це вхідні / вихідні дзвінки, барвистий сенсорний IPS-екран, дві фронтальні камери, екстрений сигнал SOS одним натисканням червоної кнопки на корпусі годинника, установка Гео -зони при покиданні дитиною якої, прийде миттєве повідомлення батькам на смартфон, і багато іншого.
Круті фішки AmiGo GO006 - це запасний змінний ремінець, установка на вибір одного з 13 циферблатів затисненням головного екрану, навчальні математичні ігри, вибір мови меню і інтерфейсу: укр., рос, англ., нім., можна створити розклад уроків в годиннику, галерею знімків в годиннику та інше.
Високу якість годинника AmiGo, підтверджено національною премією «Вибір споживача», а також, безліччю позитивних відгуків вдячних користувачів.
Смарт-годинник AmiGo GO006 GPS 4G WIFI VIDEOCALL на руці вашої дитини - це її надійний захист, безпека і спокій батьків!

Характеристики Дитячий смарт-годинник AmiGo GO006 GPS 4G WIFI Videocall Pink GO006 Pink

Тип Смарт-часы
Диагональ экрана 1.44"
Разрешение экрана 240 x 240
Тип матрицы IPS
Сенсорный экран Есть
Процессор SP9820E
Оперативная память 32 МБ
Встроенная память 512 МБ
Поддержка SD-карты Нет
Камера 2 Мп
Интерфейсы соединения со смартфоном Bluetooth 4.0
Другие беспроводные возможности 4G, Wi-Fi, GPS, LBS
SIM-карта Есть
Совместимость iOS, Android OS
Способ оповещения Звуковой сигнал
Емкость аккумулятора 720 мАч
Водонепроницаемость брызги
Регулируемая длина браслета есть
Материал Пластик
Размеры 245 х 40 х 50 х 15 мм
Вес 48 г
Цвет Розовый