Смарт-годинник Apple Watch SE GPS, 40mm Space Grey Aluminium Case with Midnight S (MKQ13UL/A)

Код товару: 1216927
Немає в наявності
  • Інформація по Apple MKQ13UL/A
  • Виробник: Apple
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Watch SE GPS, 40mm Space Grey Aluminium Case with
  • Код виробника: MKQ13UL/A
  • Вага: 0.36 кг.
  • Габарити: 29x8x3 см.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, Форма годинника - квадратні, Операційна система - Watch OS, Сумісна ОС - iOS, Інтерфейси підключення - Bluetooth, NFC, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.57", Тип матриці - OLED, Роздільна здатність - 324 x 394, Вбудована пам'ять - 32 ГБ, Час автономної роботи до - 24 години, 40 мм, Вага - 30 г

Опис Apple Watch SE GPS, 40mm Space Grey Aluminium Case with

Мало не покажуть.
Великий дисплей Retina, на якому поміститься все, що потрібно. Передові датчики для відстеження будь-якої фізичної активності. Корисні функції, які допомагають стежити за показниками здоров'я й піклуються про вашу безпеку. Apple Watch SE — годинник, з яким ви оціните кожну секунду.

На хвилиночку:

  • Той самий культовий дизайн і такий само великий дисплей, що і в Apple Watch Series 6.
  • Потужна система S5 SiP з двоядерним процесором — для високої продуктивності.
  • Важливі функції безпеки «Виявлення падіння» й «Екстрений виклик — SOS».
  • Різні корпуси, різні ремінці, щоб ви могли створити своє поєднання.

Будьте на новій висоті, довжині, глибині.

Набирайте оберти. Закривайте кільця Активності. «Рухливість», «Вправи», «З розминкою» — три кільця Активності, які показують, наскільки фізично активними ви були упродовж дня. Дружні змагання, персональні поради та нагороди теж чудово мотивують.

Сміливо у воду. Apple Watch SE витримує занурення на глибину до 50 метрів. Сміливо пірнайте у воду — Apple Watch допоможе підрахувати, яку дистанцію й за який час ви пропливли, і навіть зможе накреслити маршрут, якщо ви плаваєте у відкритому водоймищі.

Здоровий підхід до підходів і повторів. У вашому розпорядженні десятки готових тренувань: біг, ходьба, йога, велосипед, інтервальні вправи, спортивні танці. Крім того, Apple Watch SE можна під'єднувати до сумісних моделей тренажерів. Apple Watch вміє багато, щоб ви досягали більшого.

З вами на спусках, підйомах, на кожному кроці та під час бігу. Просто підніміть зап'ясток, щоб подивитися свої фітнес-показники: відстань, темп, кількість кіл, каденс, кількість витрачених калорій і частоту серцебиття. А постійно увімкнений висотомір дасть змогу відстежувати підйоми та спуски в режимі реального часу.

Музика та подкасти. Ви тільки послухайте. У колекції Apple Music 70 мільйонів треків. Це означає, можна прямо з зап'ястка слухати улюблену музику для мотивації та останні подкасти. Так просто створити відповідний настрій для наступного тренування. Точніше, для всіх своїх тренувань.

На зв'язку з вашим здоров'ям.

Розкаже, як ви почуваєтеся. Apple Watch SE надихає приділяти більше уваги здоров'ю. Він показує багато важливої інформації й допомагає формувати корисні звички. А також стежить за частотою серцебиття. Якщо щось піде не так, Apple Watch повідомить про це, щоб ви могли вчасно звернутися до лікаря. Він навіть може викликати допомогу в екстреному випадку.

Хто правильно спить, той усе переможе. Новий застосунок «Сон» працює в парі з iPhone. Він відстежує показники сну, допомагає скласти режим дня і виконати набір дій, необхідних вам перед сном. А ви зможете перевіряти тенденції в зміні показників сну та стежити за своїм прогресом.

Нагадає вам подумати про себе. Apple Watch нагадає, що потрібно мити руки не менш ніж 20 секунд. Ви відчуєте легке торкання, якщо рівень шуму навколо буде занадто високим. І зможете відстежувати свій цикл прямо на зап'ястку. Знайдіть хвилинку, щоб зосередитися і відновити баланс, а застосунок «Дихання» допоможе. Пам'ятайте: ваше самопочуття у ваших руках.

Функції «Виявлення падіння» й «Екстрений виклик — SOS». Apple Watch SE завдяки вбудованому акселератору та гіроскопу здатний розпізнати, що ви різко впали. І, якщо ви знерухомлені, він допоможе вам миттєво зв'язатися зі службами порятунку.

У курсі важливого. У будь-який момент.

Телефонуйте, говоріть, відповідайте на повідомлення з зап'ястка. Зв'яжіться з офісом,
дайте відповідь на терміновий лист, зорієнтуйтеся на місцевості за вбудованим компасом або прокладіть маршрут у Мапах. Коли Apple Watch під'єднаний до iPhone, всі важливі зв'язки, корисна інформація та улюблений контент завжди під рукою.

Siri. Більше слів, більше діла. Шукаєте кафе? Забули плани на завтрашній вечір? Або хочете дізнатися назву пісні, яку щойно чули? Просто попросіть Siri. Голосовий помічник може навіть перекладати слова та фрази в режимі реального часу. Тільки сказано — вже зроблено.

Немає гаманця. Не проблема. Купуйте в магазинах, де приймають безконтактні платежі. Проходьте в літак за електронним посадковим талоном. Або в кіно за електронним квитком. Платіть за що завгодно — просто, безпечно й безготівково.

Зберіть, які хочете.

Прийдуть і підкорять. Монобраслети — новий спосіб носити Apple Watch. Легкі, неймовірно зручні, з м'якого силікону або плетені із синтетичних ниток. Без пряжок і застібок: ви просто простромлюєте руку в браслет. Монобраслети випускаються в дев'яти розмірах, щоб кожен міг вибрати свій.

Циферблати на всі випадки життя. Хай чим би ви захоплювалися — серфінгом, походами або фотографією, — для вас знайдеться відповідний циферблат. До того ж тепер їх стало простіше знайти: в App Store, в інтернеті, у блогах і соціальних мережах. І ще ними можна ділитися, відправивши електронною поштою або в текстовому повідомленні.

І ще багато корисного.

Погода
Перевіряйте погоду на найближчий день і на 10 днів вперед. Ви можете також дізнатися якість повітря, УФ-індекс і швидкість вітру.

Календар
Перевіряйте плани на день прямо з зап'ястка. Просто торкніться розширення «Календар» або запитайте Siri.

Нагадування
Щодня Apple Watch буде своєчасно нагадувати вам про важливі справи та події. А ви зможете швидко створювати нові нагадування за допомогою голосових команд.

App Store
Легко знаходьте і завантажуйте нові застосунки, майже не підіймаючи пальця. Дивіться добірки від редакторів, читайте відгуки та встановлюйте програми ще швидше, ніж раніше.

Рація
Зручний спосіб зв'язатися з іншим власником Apple Watch. Швидше, ніж зателефонувати, і простіше, ніж написати повідомлення. Раз — і готово.

Пульт «Камери»
Використовуйте Apple Watch як видошукач для камери iPhone. Перевірте, чи всі помістилися в кадр, потім поставте таймер або відразу зробіть знімок.

Характеристики Apple Watch SE GPS, 40mm Space Grey Aluminium Case with

Основна інформація
Виробник: APPLE
Артикул: MKQ13UL/A
Серія: Apple Watch SE GPS
Тип продукту: Apple Watch
Специфікації
Форма корпусу годинників: Закруглений прямокутник
Матеріал: Алюміній
Браслет: Midnight Sport Band
Змінний ремінець: Так
Матеріал браслета: Фтороеластомер
Додаткові Особливості годинників: Monitoring of Physical Activity Динамік Мікрофон Sleep Monitor Функція виявлення падіння Коліщатко Digital Crown з тактильним відгуком Екстрений виклик - SOS Повідомлення Автоматичне розпізнавання тренувань Apple Pay Apple бездротовий чіп W3 Always-On Altimeter Solo Loop Noise Monitoring GymKit
Спосіб відображення часу: Цифровий
Розмір: 40 мм
Дисплей
Розмір дисплея: 759 мм²
Роздільна здатність екрану: 324x394
Технологія дисплея: OLED LTPO
Сенсорний екран: Ємнісний Force Touch
Додаткові Особливості: Підсвічування Retina Яскравість 1000 кд/м²
Procesor
Процесор: Apple S5 SiP
Кількість ядер процесора: 2
Пам'ять
Розмір внутрішньої пам'яті: 32 ГБ
Iнтерфейси
Bluetooth: Bluetooth 5.0
NFC: Так
Wi-Fi: IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n Wi-Fi 4
Мережа
Навігація: GPS ГЛОНАСС
Акумулятор
Технологія акумулятора: Літій-іонний
Час роботи в режимі очікування: 18 год
Додаткова інформація
Колір: Space Gray
Датчики: Гіроскоп Датчик зовнішньої освітленості Цифровий компас Акселерометр Barometric altimeter Оптичний датчик серцевого ритму
Аксесуари в комплекті: Кабель для зарядки з магнітним кріпленням
Програмне забезпечення
Платформа: Watch OS
Операційна система: Watch OS 7
Необхідна ОС: Apple iOS 14 або пізніша
Голосовий помічник
Installed Voice Assistant: Siri
Умови експлуатації
Захист від зовнішніх впливів: Водостійкість: 50 м