Смарт-годинник Apple Watch Series 3 GPS, 42mm SpaceGrey Aluminium Case Black Band (MTF32FS/A)

Код товару: 920661
Немає в наявності
  • Інформація по Apple MTF32FS/A
  • Виробник: Apple
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Watch Series 3 GPS, 42mm SpaceGrey Aluminium Case
  • Код виробника: MTF32FS/A
  • Вага: 0.2 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - квадратні, Операційна система - Watch OS 5, Сумісна ОС - iOS 11 і вище, Інтерфейси підключення - Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11b, Wi-Fi 802.11g, Wi-Fi 802.11n, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.5", Тип матриці - OLED, Роздільна здатність - 312x390, Вбудована пам'ять - 8 ГБ, Тип зарядки - бездротова, Час автономної роботи до - 18 годин, Вага - 32 г

Опис Apple Watch Series 3 GPS, 42mm SpaceGrey Aluminium Case

Смарт-годинник Apple Watch Series 3 GPS, 42mm SpaceGrey Aluminium Case Black Band (MTF32FS / A)

Бути відкритим нових досягнень. Apple Watch Series 3 - концентрація нових рішень, успішно реалізована в мініатюрному корпусі. Серед неймовірних можливостей мініатюрного гаджета - рекомендації з фізичної активності протягом дня або в процесі тренувань; відстеження показників пульсу з підвищеною інформативністю завдяки новому додатку "Пульс"; голосовий асистент Siri і новий процесор високої потужності. Apple Watch - простий спосіб бути завжди на зв'язку і мотивувати себе до нових успіхів у спорті.

Спортивні годинник для кожного. Apple Watch Series 3 дозволяють з легкістю отримувати дані про свою денну активність, в незалежності від рівня його інтенсивності - будь то щоденний робочий маршрут, сімейна прогулянка або інтенсивне заняття спортом. Інтуїтивно зрозумілі кільця графіки на екрані годин служать відображенню денної активності і підштовхують вести більш рухливий спосіб життя.

Лічильники калорій і кроків - це прості і наочні вимірювання, які підштовхнуть кожного виділити такі необхідні хвилини для підтримки тонусу організму. Apple Watch виконують роль відповідального наставника, кожен день Відправляючи звіти про успіхи за вчора, і даючи рекомендації по досягненню поставлених результатів сьогодні. Близькі люди зможуть розділити ваші успіхи в фізичних вправах, а ви зможете отримувати відомості про їх Активісти - адже загальний прогрес може стати додатковою мотивацією вести здоровий спосіб життя. Просто відкрийте доступ до свого кільця активності довіреним людям, і додатковим бонусом стане можливість обміну повідомленнями для спільної мотивації.

Пристрій, створений спеціально для вашого здоров'я. Apple Watch Series 3 - компактний пристрій в форматі стандартного годинника, постійно на вашому зап'ясті. Apple Watch допомагають відслідковувати показник серцевого ритму, важливо навіть для боротьби зі стресом. Розумний переносний пристрій підтримує ще й установку сторонніх програмних рішень для дотримання режиму харчування або дієтичного раціону. Важливо, що годинник робить вимірювання серцевого ритму протягом усього дня, в будь-якому з станів організму - будь то спокій, активність або звичайна ходьба. Додаток "Пульс" моментально повідомить власнику про почастішання ритму серцевих скорочень, в разі перевищення встановленого рівня, і при цьому найближчим часом фізичних навантажень не відбувалося.

Ваш персональний сигнал SOS. Apple Watch Series 3 підтримують можливість відправки екстреного оповіщення вашим близьким у разі потреби. Годинники передадуть заданим контактам сигнал з координатами власника, а на їх екран буде виведена інформація, задана в пункті налаштувань "медкарті". Розслаблення і заспокоєння. Додаток «Подих» за допомогою спеціальної приємною анімації і дивно точної імітації "легких торкань" вбудованого механізму вібрації - покаже як виконати ряд глибоких вдихів. Щоденні нагадування запропонують займатися даною практикою на постійній основі, для розуміння ефективності - просто зверніть увагу на зміну показників пульсу.

Для здоров'я - ще більше сторонніх додатків. Apple Watch Series 3 підтримують установку безлічі додаткових додатків для дотримання режимів, дієт, програм для контролю і поліпшення якості сну, або навіть просто - для того, щоб вживати воду в потрібній кількості протягом дня. озумній помічник, переїхав прямо на зап'ясті. Всі основні дії як і раніше доступні лише смартфона - тепер під силу годинах. Apple Watch Series 3 - допоможуть прийняти дзвінок, побудують маршрут в улюблене кафе, і навіть з допомогою Siri допоможуть включити улюблений трек.

Відправляти повідомлення списку контактів, відповідати на вхідні дзвінки і навіть зв'язатися з ким-небудь за допомогою FaceTime можна прямо зі свого зап'ястя, торкаючись екранних клавіш. Siri в Apple Watch Series 3 може допомогти знайти відповідь на питання, встановити нагадування, і ще - підтримати розмову, досить звернутися до неї за допомогою голосу. Відповідь в лічені хвилини надійде через динамік годин або бездротову гарнітуру.

Міняти циферблати в унісон настрою. Циферблати Apple Watch Series 3 здатні відображати за бажанням тільки важливу інформацію, улюблений знімок, а може і найважливіші з додатків, якими ви користуєтеся. У потрібний момент, для максимальної ефективності у виконанні завдань виберіть спеціальний розумний циферблат Siri, адже він уміє виводити тільки актуальну і потрібну інформацію на дисплей пристрою. Для інших ситуацій підійде один з безлічі - «Активність», «Рух», «Модульний» або інший.

Ви сповіщені про все важливе. Apple Watch Series 3 створені саме для того, щоб інформувати про події, цікаві, щоб ви залишалися на зв'язку і успішно займалися роботою протягом дня. Подвійний приріст в швидкості відкриття додатків забезпечений використанням процесора більш високої потужності, а ті з них, які встановлені в Dock, отримують автоматичне оновлення інформації також завдяки більш ефективному чіпу.

Простіше перетворення. Apple Watch Series 3 оснащені зручним і надійним кріпленням, завдяки чому змінити ремінець можна легко, як порахувати до трьох. Колекція фірмових ремінців Apple зможе здивувати і підкорити досвідчених шанувальників стилю, а різноманітність кольорової палітри і матеріалів виготовлення допоможуть вибрати свій комплект для різних ситуацій і настроїв.

Характеристики Apple Watch Series 3 GPS, 42mm SpaceGrey Aluminium Case

Гарантія
Можливість повернення продукції щодо якої надано гарантію: Так
Гарантійний строк: 12 міс.
Критерії оцінки гарантії: Серійний номер
Основна інформація
Артикул: MTF32FS/A
Виробник: APPLE
Серія: Apple Watch Series 3 GPS
Тип продукту: Apple Watch
Специфікації
Форма корпусу годинників: Закруглений прямокутник
Матеріал: Алюміній
Браслет: Спортивний ремінець чорного кольору
Змінний ремінець: Так
Матеріал браслета: Фтороеластомер
Додаткові Особливості годинників: Вібрація Динамік Мікрофон Бездротова зарядка Siri
Спосіб відображення часу: Цифровий
Захист від зовнішніх впливів: Водостійкість: 50 м
Розмір: 42 мм
Дисплей
Роздільна здатність екрану: 312x390
Технологія дисплея: OLED
Глибина кольору: 16M
Сенсорний екран: Ємнісний Force Touch
Додаткові Особливості: Підсвічування Retina Ion-X
Procesor
Процесор: Apple S3
Кількість ядер процесора: 2
Пам'ять
Розмір внутрішньої пам'яті: 8 ГБ
Iнтерфейси
Bluetooth: Bluetooth 4.2
NFC: Так
Мережа
Навігація: GPS ГЛОНАСС Galileo QZSS
Акумулятор
Технологія акумулятора: Літій-іонний
Час роботи в режимі очікування: 18 год
Додаткова інформація
Колір: Space Gray
Датчики: Гіроскоп Датчик зовнішньої освітленості Акселерометр Сенсор серцевого ритму Barometric altimeter
Комплект поставки: Apple WatchРемінець (в комплекті два розміри: S/M і M/L)Зарядний кабель з магнітним кріпленням (1 м)
Програмне забезпечення
Платформа: Watch OS
Операційна система: Watch OS 6
Необхідна ОС: Apple iOS 13 або пізніша
Габарити та вага
Глибина: 11.4 мм
Висота (мм): 42.5 мм
Ширина: 36.4 мм
Номінальна вага: 0.0323 кілограм