Смарт-годинник Apple Watch Series 7 GPS 41mm Midnight Aluminium Case with Black S (MKMX3UL/A)

Код товару: 1216964
Немає в наявності
  • Інформація по Apple MKMX3UL/A
  • Виробник: Apple
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Watch Series 7 GPS 41mm Midnight Aluminium Case wi
  • Код виробника: MKMX3UL/A
  • Вага: 0.57 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - жіночі, Форма годинника - квадратні, Операційна система - Watch OS, Сумісна ОС - iOS, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Wi-Fi, NFC, Тип дисплея - кольоровий, Вбудована пам'ять - 32 ГБ, Тип зарядки - бездротова, Час автономної роботи до - 18 годин, 41 мм, Вага - 32 г

Опис Apple Watch Series 7 GPS 41mm Midnight Aluminium Case wi

Великий екран. Величезна користь
Збільшений дисплей змінює все. Він приносить ще більше користі, тому що інформацію на екрані видно краще та користуватися годинником помітно зручніше. У моделі Series 7 втілилися наші найграндіозніші та найяскравіші ідеї.

Фізика на межі фантастики.
Apple поставили собі завдання зробити дисплей більшим, майже не збільшуючи розмір корпусу. І знайшли рішення. Конструкція дисплея була фундаментально переосмислена, що дало змогу зменшити рамку на 40%. Отже, зона перегляду збільшилася приблизно на 20% проти Series 6. І на понад 50% проти Series 3. Є привід порадіти.

Завжди ввімкнений дисплей Retina
Дані яскравіші яскравого. Вам не доведеться спеціально піднімати зап'ястя або торкатися до дисплея, щоб побачити на циферблаті час або інші дані та розширення — дисплей завжди ввімкнений. А ще він тепер світиться на 70% яскравіше в приміщенні, у неактивному режимі, коли рука з годинником внизу.

Безперервно та плавно. На стику дизайну та мистецтва
Ефект плавно вигнутого силуету створюється завдяки заломленню світла по краях дисплея, завдяки чому скло та корпус візуально утворюють майже безперервну поверхню.

Ударний факт: Series 7 — найміцніша модель Apple Watch
Фундаментальні зміни в дизайні були необхідні, тому що стояло завдання створити завжди ввімкнений дисплей Retina збільшеного розміру. Спеціально для цього були розроблені інноваційні рішення. Потім із їх же допомогою вдалося зробити фронтальне скло дисплея надвисокої міцності з захистом від тріщин.

Фронтальне скло товстіше на 50%
Це скло підвищеної товщини. Особливо в центрі дисплея. У цій зоні воно у 2 рази товстіше, ніж у Apple Watch Series 6, що робить його міцнішим.

Геометрія надійності
У фронтального скла тепер зовсім інший дизайн. Основа стала пласкою. Завдяки цьому скло набуло надійнішу форму з підвищеною стійкістю до тріщин.

Технології на користь. Дисплей на максимум
Виміряйте рівень кисню в крові за допомогою інноваційного датчика та прогресивного застосунку. Робіть ЕКГ, коли зручно та де завгодно. Перевіряйте частоту скорочень серця. Вам також є багато інших інновацій, зокрема й для підвищення усвідомленості та відстеження сну. Цей годинник піклується про вас із голови до ніг. Іншими словами, Series 7 приносять помітно більше користі.

Вимірювання рівня кисню в крові. Дихання інновацій
Рівень кисню в крові — це дуже важливий показник загального стану організму. Він допомагає оцінити, наскільки добре кров насичується киснем і скільки кисню надходить в організм. А виміряти цей показник тепер можна за допомогою приголомшливого датчика та спеціального застосунку на Apple Watch Series 7. Вони навіть вміють робити це у фоновому режимі вдень і вночі.

Робіть ЕКГ коли завгодно
За допомогою програми «ЕКГ» ваші Apple Watch Series 7 здатні зробити ЕКГ, яку можна порівняти з електрокардіограмою в одному відведенні. Це винятково важливе досягнення для переносного пристрою. Воно дає можливість медичним фахівцям діставати важливі дані, а вам надає більше спокою.

Перевірте стан серця одним дотиком
Застосунок «ЕКГ» пустить у дію електроди, вбудовані в коліщатко Digital Crown і в задню поверхню годинника, і з їхньою допомогою збирає дані про електричну активність вашого серця. Просто прикладіть палець до Digital Crown на 30 секунд, і ви матимете результат вимірювань як графік ЕКГ. Застосунок «ЕКГ» здатний виявити у вашому серцевому ритмі наявність ознак миготливої аритмії, тобто серйозних порушень ритму серця. Або, навпаки, може визначити, що у вас синусовий ритм, а, отже, серце б'ється в нормальному режимі.

Упорядкування вашого сну
Застосунок «Сон» не просто відстежує тривалість сну. Він дає змогу налаштувати режим дня й ночі, а також створити набір дій, необхідних вам перед сном. Усе, щоб ви лягали спати вчасно. А ще цей застосунок відстежує частоту вашого дихання уві сні. Спокійної вам ночі та бадьорого дня.

Набирає заряд моментально
Система заряджання для Apple Watch Series 7 була повністю переосмислена. Тепер годинник отримує живлення максимально швидко, щоб ви миттєво включалися в життя. Завдяки оновленій архітектурі зарядних компонентів і кабелю USB-C для швидкого заряджання, досить приблизно 45 хвилин, щоб годинник набрав енергію з 0 до 80%.

Знайдіть баланс. Рухайтеся далі
Візьміть невелику паузу впродовж дня й подихайте — це може знизити рівень вашого стресу. А нова функція «Роздуми» в застосунку «Усвідомленість» допоможе привести до ладу думки та знайти баланс. І все це з неймовірно гарною анімацією. Крім того, в Apple Fitness+ на вас чекають медитації із супроводом — відеосеансу й аудіо.9 З їхньою допомогою можна поліпшити загальне самопочуття, фокусуючись на таких темах, як-от спокій, доброта чи подяка.

Потужна мотивація
Вибирайте з десятків варіантів тренувань. Стартуйте одним дотиком. Відстежуйте всі фізичні активності. Прокачуйте свої цілі у фітнесі з Apple Fitness+. Для цього у Apple Watch Series 7 є все. І навіть збільшений дисплей, на якому ще зручніше стежити за своїм прогресом і показниками — на суші та у воді. Уперед до потужних можливостей.

Фітнес за вашими запитами
Скелелазіння, сквош, сноубординг і стільки всього іншого — список тренувань на Apple Watch вражає. А тепер можна відстежувати навіть тайцзицюань і пілатес. Більше руху, більше ендорфінів. Стартуйте. Прямо з зап'ястя.

Новий поворот для велосипедистів
Тепер Apple Watch можуть автоматично визначити, що ви почали крутити педалі, й тоді запропонують увімкнути тренування. А функція виявлення падіння тепер оптимізована для велосипедних та інших тренувань. Вона допоможе викликати екстрені служби, якщо ви впадете. І, щоб ви не відвертали уваги від дороги, функція аудіовідгуків вам повідомлятиме голосовими повідомленнями про зміну ключових показників: швидкості, відстані та інших. Крім того, був поліпшений алгоритм для електровелосипедів, який став ще точніше підраховувати спалені калорії.

H2O. У воду сміливо
Apple Watch витримують занурення на глибину до 50 метрів. Тому можна спокійно плавати в морі або відстежувати кількість доріжок, що ви пропливли в басейні.

Усе, що вам потрібно. Всюди з вами
Коли у вас Apple Watch Series 7 і iPhone, то всі важливі зв'язки, корисна інформація та улюблений контент завжди у вас під рукою на великому екрані годинника, хай куди Ви йдете.

У курсі важливого. Будь-коли
Усе найнеобхідніше завжди з вами, хай де ви опинилися. Зателефонуйте в офіс, дайте відповідь на терміновий лист, визначте правильний напрямок за вбудованим компасом, відправте своїм дітям повідомлення з емодзі. Коли Apple Watch під'єднані до iPhone, всі важливі зв'язки, корисна інформація та улюблений контент у вас під рукою.

Застосунок Wallet для всього цінного
Ви можете прямо з годинника показати посадковий талон в аеропорту, використовувати свою бонусну карту в магазині або кафе, оплатити практично будь-яку покупку та зробити ще багато іншого. Все завдяки застосунку Wallet, де зберігається разом найважливіше. Це дуже зручно, коли на вас звалюються всі справи відразу.

Siri
Головна відповідь на грандіозні питання. Яка столиця Острова Різдва? Де найближча заправка? Що це за пісня? Запитуйте все підряд. Голосовий помічник Siri навіть вміє перекладати слова та фрази на іноземні мови в режимі реального часу. Просто fantástico.

Характеристики Apple Watch Series 7 GPS 41mm Midnight Aluminium Case wi

Основна інформація
Артикул: MKMX3UL/A
Постачальник: APPLE
Серія: Apple Watch Series 7 GPS
Тип продукту: Apple Watch
Специфікації
Колекція: Apple Watch
Форма корпусу годинників: Закруглений прямокутник
Матеріал: Алюміній
Браслет: Midnight Sport Band
Змінний ремінець: Так
Додаткові Особливості годинників: Динамік Мікрофон Функція виявлення падіння Коліщатко Digital Crown з тактильним відгуком Телефонні дзвінки Повідомлення Apple Pay Apple бездротовий чіп W3 Always-On Altimeter Noise Monitoring GymKit Apple U1 чіп Apple Fitness+ ECG App International Emergency Calling
Спосіб відображення часу: Цифровий
Watch Height: 41 мм
Дисплей
Розмір дисплея: 904 sq mm
Роздільна здатність екрану: 352x430
Технологія дисплея: OLED LTPO
Сенсорний екран: Ємнісний Force Touch
Додаткові Особливості: Ion-X Яскравість 1000 кд/м² Always-On Retina display
Procesor
Процесор: Apple S7
Кількість ядер процесора: 2
Пам'ять
Розмір внутрішньої пам'яті: 32 ГБ
Iнтерфейси
Bluetooth: Bluetooth 5.0
NFC: Так
Wi-Fi: IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n Wi-Fi 4
Мережа
Навігація: GPS ГЛОНАСС Цифровий компас BeiDou Galileo QZSS
Акумулятор
Технологія акумулятора: Літій-іонний
Час роботи в режимі очікування: 18 год
Додаткова інформація
Колір: Midnight
Датчики: Гіроскоп Датчик зовнішньої освітленості Акселерометр Оптичний датчик серцевого ритму Електричний датчик серцевої активності Blood Oxygen
Комплект поставки: Apple WatchРемінець (в комплекті два розміри: S/M і M/L)Зарядний кабель з магнітним кріпленням (1 м)
Аксесуари в комплекті: Кабель для зарядки з магнітним кріпленням
Особливості для зниження впливу на навколишнє середовище: Mercury-FreeБез ПВХСкло без вмісту миш'якуНе містить антипиренів бромуНе містить берилій100% recycled aluminum in the case100% recycled tungsten in the Taptic Engine100% recycled tin in the SiPEnergy efficientResponsible packaging100% recycled rare earth elements in all magnets
Програмне забезпечення
Платформа: Watch OS
Операційна система: Watch OS 8
Голосовий помічник
Installed Voice Assistant: Siri
Габарити та вага
Номінальна вага: 32 грам
Умови експлуатації
Захист від зовнішніх впливів: Захист від пилуВодостійкість: 50 мCrack Resistant
Functions and Notifications
Notifications: High and Low Heart Rate NotificationsIrregular Heart Rhythm Notification