Смарт-годинник Garmin Forerunner 945 Tri Bundle (010-02063-10)

Код товару: 1273468
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02063-10
  • Виробник: Garmin
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 010-02063-10
  • Короткий опис:

    Смарт-годинник Garmin Forerunner 945 Tri Bundle (010-02063-10); 1.2" (240х240) / Bluetooth / Wi-Fi, GPS, A-GPS, GLONASS / до 14 днів / WR50 / 47 х 47 х 13.7 мм, 50 г / блакитний

Опис Смарт-годинник Garmin Forerunner 945 Tri Bundle (010-02063-10)

Візьміть музику на пробіжку
Збираючись на пробіжку, захопіть з собою вашу улюблену музику. Отримуйте на пристрій ретельно складені списки відтворення від деяких музичних сервісів (наприклад, Deezer і Spotify) для прослуховування музики без реклами. У пам"яті годин може зберігатися до 1000 пісень. Також ви можете передавати музику на годинник з власної бібліотеки комп"ютера. Потім помістіть в чергу улюблені списки відтворення для зручного прослуховування через навушники з технологією Bluetooth.

Домагайтеся максимальної ефективності
Пристрій Forerunner 945 спостерігає за вашими показниками ефективності і пропонує рекомендації, які допоможуть зробити ваші тренування більш продуманими. Смарт-годинник відстежують показник VO2 max і коригують це значення в залежності від температури і висоти. Значення «статус тренування» оцінює дані останніх тренувань і індикатори ефективності, щоб ви могли визначити, чи є тренування продуктивними, оптимальними або надмірними. Аеробний і анаеробний ефект тренування показує, яким чином тренування впливають на розвиток витривалості, швидкості і потужності. За допомогою показника «час відновлення» ви можете визначити, коли будете готові до наступної серйозному навантаженні. Також можна переглянути загальну тренувальне навантаження, яка вимірює об"єм тренувань за останні 7 днів і порівнює його з оптимальним обсягом для вашої спортивної форми і останніх тренувань. У модель Forerunner 945 додана нова функція - фокус тренувального навантаження, - яка розподіляє ваші останні тренування по різним категоріям на основі структури і інтенсивності занять.

Вбудовані датчики
Дивно, скільки різних даних можуть відслідковувати такі легкі годинник, як Forerunner 945. Пристрій здатний приймати супутникові сигнали від декількох мереж (GPS, ГЛОНАСС і Galileo), що забезпечує впевнений розрахунок координат в більш складних умовах, ніж при використанні однієї системи GPS. Також прилад включає пульсометр і датчик Pulse Ox5, що вимірюють дані на зап"ясті. Датчик Pulse Ox визначає рівні насичення крові киснем для підтримки розширеного спостереження за параметрами сну і акліматизацією до умов високогір"я.

Тренування і тренувальні плани
При підготовці до марафону або навіть ще більш довгій дистанції ви можете створювати власні плани тренувань або завантажувати готові безкоштовні плани на годинник. Крім того, модель Forerunner 945 підтримує адаптивні тренувальні плани Garmin Coach. Ви зможете отримувати рекомендації від досвідчених тренерів і безкоштовні плани тренувань, настроюються відповідно до вашої спортивною формою та цілями. Це надійний спосіб дістатися до фінішної межі. До складу тренувального плану також включена функція прогнозування часу, яке ви здатні показати на змаганнях.

Аналізуйте вашу бігову форму
Смарт-годинник Forerunner 945 включають інструменти, необхідні для поліпшення біговій формі. Пристрій вимірює важливі показники біговій дінамікі2, включаючи частоту кроків, довжину кроку, час і розподіл часу контакту з землею, вертикальні коливання і коефіцієнт вертикальних коливань. Ці дані є ключем до розуміння вашої форми, щоб ви могли досягти кращого результату в кожній пробіжці і на кожних змаганнях. Для можливості вимірювання цих показників за допомогою Forerunner 945 необхідно використовувати сумісний нагрудний пульсометр або компактний датчик даних бігової динаміки, який кріпиться на талії.

Характеристики Смарт-годинник Garmin Forerunner 945 Tri Bundle (010-02063-10)

Интерфейс подключения Bluetooth
Совместимость с ОС iOS, Android OS
Цвет корпуса Black
Материал ремешка силикон
Операционная система нет данных
Встроенный микрофон нет
Поддержка бесконтактных платежей (NFC) нет
Акселерометр есть
Гироскоп есть
Пульсометр есть
С барометром есть
Содержание кислорода в крови есть
Счетчик биения сердца есть
Счетчик калорий есть
Тонометр нет
Шагомер есть
Беспроводная зарядка нет
Будильник есть
Вибромотор нет
Воспроизведение музыки по Bluetooth есть
Вызов голосового помощника нет
Контроль дневной активности есть
С компасом есть
Спортивные есть
Трекинг сна есть
Управление музыкальным плеером есть
SMS есть
Вызовы есть
Мессенджеры и социальные сети есть
Голосовые сообщения нет
Дизайн классический
Форма дисплея круглая
Сменный ремешок есть
Размер ремешка 130 - 220 мм
Материал корпуса пластик
Цвет ремешка Blue
Диагональ экрана 1.2"
Разрешение экрана 240 x 240
Тип матрицы Transflective
SIM-карта отсутствует
Способ оповещения вибрация, звуковой сигнал
Емкость аккумулятора нет данных
Время автономной работы до 14 дней
Водонепроницаемость WR50 (5 ATM)
Размеры 47 х 47 х 13.7 мм
Вес 50 г