Смарт-годинник Garmin fenix 6X Pro Solar, Titanium with vented titanium bracelet (010-02157-24)

Код товару: 1114990
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02157-24
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: fenix 6X Pro Solar, Titanium with vented titanium
  • Код виробника: 010-02157-24
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi, Garmin Connect, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.4", Тип матриці - Transflective MIP, Роздільна здатність - 280 х 280, Вбудована пам'ять - 32 ГБ, Час автономної роботи до - до 21 днів, Вага - 93 г

Опис Garmin fenix 6X Pro Solar, Titanium with vented titanium

Він знає, на що ви здатні

  • Вийдіть за межі можливого та прийміть нові виклики разом з годинником fenix 6X Pro, оснащеним картографією, музикою, розумним плануванням темпу та іншими преміум функціями для ваших тренувань.
  • Пульсометр на зап’ясті1 та датчик Pulse Ox2 дозволяють отримувати детальні дані для ваших спортивних занять.
  • Динамічне планування темпу PacePro дозволяє правильно підібрати темп на різних типах місцевості.
  • Попередньо завантажені карти лижних трас для більш ніж 2000 лижних курортів по всьому світі.
  • Найсучасніші функції для занять бігом та велоспортом
  • Підтримка декількох супутникових систем
  • Функція Power Manager дозволяє налаштовувати витрати батареї, збільшуючи час між зарядками.
  • Вбудований MP3-плеєр та підтримка популярних музичних потокових сервісів, таких як Spotify та Deezer дозволяють слухати музику з годинника за допомогою безпровідних навушників.

Висока якість в усьому

Пристрій має міцний і водночас стильний, продуманий дизайн з використанням сучасних досягнень техніки. Збільшений на 36% дисплей діагоналлю 1.4 дюйми оснащений технологією Always-On (постійно включений). У годиннику використовується кільце навколо циферблата з нержавіючої сталі або з DLC-покриттям. Пристрій виготовлений згідно з військовими стандартами США.

Технологія PacePro

Перша у своєму роді функція PacePro допомагає підтримувати правильний темп в залежності від ухилу місцевості під час кросового бігу.

Топографічні та гірськолижні карти

Здійснюйте навігацію за допомогою топографічних карт, переглядайте назви та рівні складності трас на більш ніж 2000 гірськолижних курортах по всьому світі.

Розумне використання заряду

Дана функція показує, яким чином різні налаштування і датчики впливають на період роботи батареї годинника, дозволяючи вам вносити зміни для збільшення періоду роботи на ходу.

Спортивні показники

Переглядайте розширені спортивні дані, включаючи розширену бігову динаміку1, значення VO2 max, яке коригується відповідно до спеки та умов високогір’я, рекомендації по відновленню, тощо.

Спортивні додатки

Використовуйте попередньо завантажені профілі занять для кросового бігу, плавання, бігу, велоспорту, ходьби, веслування, бігових та гірських лиж, гольфу, тощо.

Функція ClimbPro

Використовуйте вбудовану програму-планувальник підйомів ClimbPro для перегляду актуальної інформації про поточний і майбутній підйоми з даними ухилу, відстані та висоти.

Поля для гольфу

Годинники fenix 6 забезпечують доступ до кольорових карт CourseView для більш ніж 41000 попередньо завантажених полів для гольфу по всьому світі. Крім того, пропонуються функції «button targeting» (прицілювання за допомогою кнопки) і розрахунок відстані «PlaysLike Distance».

Навігація від повороту до повороту

Дотримуйтесь маршруту або дистанції за допомогою навігаційних інструкцій для руху від повороту до повороту та заздалегідь знайте про майбутні маневри.

Функція розрахунку кругових маршрутів Round-Trip Routing

Введіть бажану відстань і ваш fenix 6 створить кругові маршрути, які приведуть вас назад до початкової точки. Функція розрахунку популярних маршрутів Trendline™ допоможе вам віднайти найцікавіші місцеві стежки та маршрути.

Підтримка декількох супутникових систем

Годинники fenix 6 використовують одразу декілька супутникових систем (GPS, GLONASS та Galileo), що забезпечує ідеальне позиціювання у найскладніших умовах.

Датчики ABC

Годинники пропонують комплект датчиків ABC для навігації, включаючи альтиметр для вимірювання висоти, барометр для спостереження за погодою та тривісний електронний компас.

Функції безпеки та стеження

Якщо ви не відчуваєте себе у безпеці, або якщо годинник зареєстрував аварію, функції допомоги і визначення аварій3 передадуть ваші координати екстреним контактам, які ви можете заздалегідь обрати.

Музичні додатки

Зберігайте до 2000 пісень або отримуйте доступ до потокових додатків від сумісних сервісів, включаючи Spotify®, Deezer та Amazon Music. Слухайте улюблену музику через навушники з технологією BLUETOOTH®.

Безконтактні платежі Garmin Pay

Оплачуйте покупки за допомогою системи безконтактних платежів Garmin Pay з платіжними картками від банків-учасників.

Смарт нотифікації

Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та нагадування прямо на годинник при синхронізації з сумісним пристроєм.

Пульсометр на зап’ясті

Вдосконалений оптичний пульсометр1 визначає інтенсивність ваших фізичних занять, а також варіабельність частоти пульсу для розрахунку балів рівня стресу. Крім того, пульсометр працює під водою без нагрудного датчика.

Датчик Pulse Ox

Датчик Pulse Ox2, який використовується для оцінки акліматизації до умов високогір'я і спостереження за сном, направляє промінь світла на ваше зап'ястя, щоб визначити, наскільки добре ваш організм засвоює кисень.

Моніторинг енергії Body Battery

Оптимізуйте енергетичні ресурси у вашому організмі, використовуючи дані варіабельності серцевого ритму, стресу, сну та інші. Дана функція допомагає вам краще розуміти, коли ваш організм готовий до активності, а коли краще відпочити.

Магазин Connect IQ

Обирайте у величезному асортименті магазина Connect IQ циферблати, поля з даними, додатки та віджети і безкоштовно завантажуйте їх у свій годинник.

Режим «Експедиція»

В режимі «Експедиція» пристрій споживає мінімальну кількість енергії, підтримуючи роботу GPS-приймача, щоб годинник міг функціонувати протягом тижнів без підзарядки.

Батарея

Внутрішня акумуляторна літій-іонна батарея забезпечує до 21 дня роботи в режимі смарт-годинника, 15 годин у режимі GPS.

Комплектація

  • Годинник fenix 6X Pro
  • Кабель зарядки / передачі даних
  • Інструкція

1 Див. правила безпеки та інформація про пристрій. У зв’язку з технологічними обмеженнями використання оптичних датчиків монітору серцевого ритму, якими обладнанні портативні прилади GARMIN, деякі показання серцевого ритму будуть неточними за певних обставин. Означені обставини залежать від фізичних даних користувача, типу та інтенсивності фізичних навантажень. Дані монітора серцевого ритму не призначені для використання у медичних цілях та не можуть бути використані для діагностики, лікування або профілактики будь-яких захворювань. Неточність показників оптичного монітора серцевого ритму під час фізичних навантажень не є гарантійним випадком.

2 Датчик Pulse Ox не є медичним пристроєм і не може використовуватись для діагностики або моніторингу будь-якого медичного стану.

3 При синхронізації з сумісним смартфоном; функції Incident Detection (детектор аварій) та Assistance (допомога) не повинні використовуватись, як головний або єдиний спосіб отримання допомоги.

Характеристики Garmin fenix 6X Pro Solar, Titanium with vented titanium

Тип дорослі
Форма годинника круглі
Тип індикації цифровий
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.4"
Тип матриці Transflective MIP
Роздільна здатність 280 х 280
Сенсорний екран так
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Час автономної роботи до до 21 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Датчик освітлення є
Оснащення термометр
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції функція пошуку годинника
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 10ATM
Матеріал корпусу титан
Матеріал ремінця титан
Ширина корпусу 51 мм
Висота корпусу 51 мм
Товщина корпусу 14.9 мм
Вага 93 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний