Смарт-годинник Garmin Venu, Light Sand/Rose Gold (010-02173-23)

Код товару: 1111238
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02173-23
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Venu, Light Sand/Rose Gold
  • Код виробника: 010-02173-23
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.2", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 390 x 390, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 5 днів, Вага - 46.3 г

Опис Garmin Venu, Light Sand/Rose Gold

Смарт годинник Garmin Venu з яскравим AMOLED-екраном та GPS, створений для активного життя

Перший годинник Garmin з AMOLED дисплеєм - кращим за якістю перенесення кольорів і насиченості зображення.
До 5 днів роботи в режимі смарт годинника; до 6 годин в режимі GPS з музикою.
Слідкуйте за своїм здоров"ям 24/7 з найширшим комплектом фітнес-функцій.
З легкістю завантажуйте музику на свій годинник і слухайте її без телефону.
Займайтесь різними видами спорту та записуйте свої тренування зі спортивними GPS-програмами, яких у Venue понад 20.
Прості для виконання анімовані тренування прямо на екрані вашого годинника.

Моніторинг енергії Body Battery
Переглядайте рівень своєї енергії в тілі протягом цілого дня, щоб визначати оптимальний час для навантаження та відпочинку.

Пульсоксиметр Pulse Ox
Датчик Pulse Ox1 вимірює рівень засвоєного кисню в організмі протягом дня, під час сну, допомагаючи вам зрозуміти, як добре ваш організм його засвоює. Отримайте повну картину того, як ви спите, переглядаючи фази легкого, глибокого та швидкого сну з вимірюванням кисню та стеженням за диханням.

Стеження за рівнем стресу
Дізнайтесь, яким був ваш день: спокійним, збалансованим чи стресовим. При підвищеному рівні стресу, викликаному фізичними або емоційними чинниками, годинник нагадає про необхідність розслабитись та запропонує виконати короткі дихальні вправи, таким чином, ви зможете вчасно зняти напругу.

Дані менструального циклу для жінок
Додаток Garmin Connect дозволяє вам відстежувати свій цикл, записувати в журнал фізичні та емоційні симптоми та отримувати рекомендації стосовно тренувань та харчування під час кожної фази циклу. Отримуйте повідомлення з інформацією про менструальний цикл прямо на свій зап"ясток.

Відстеження водного балансу
Підтримувати достатній рівень води в організмі дуже важливо для здоров"я. Записуйте в журнал кількість води, яку ви випиваєте за день та отримуйте нагадування про необхідність поповнити водний баланс.

Стеження за диханням
Дізнайтесь, як ви дихаєте протягом дня, під час сну, дихальних вправ та занять йогою.

Розширені функції моніторингу сну
Отримайте повну картину того, як ви спите, переглядаючи фази легкого, глибокого та швидкого сну з вимірюванням кисню1 та стеженням за диханням.

Пульсометр на зап"ястку
Годинник виконує цілодобове спостереження за частотою пульсу, на підставі цих даних робить розрахунок спалених калорій, оцінює інтенсивність вашої фітнес активності та відстежує відновлення організму після тренування.

Дихайте
Цей чудовий годинник пропонує низку додаткових дихальних вправ, які допоможуть вам розслабитись та сконцентруватись. Коли відчуваєте необхідність, просто оберіть дихальні вправи і Venu оцінить ваш рівень стресу та відстежуватиме ваше дихання, допомагаючи вам зрозуміти чи правильно ви дихаєте.

Розширений комплект фітнес функцій
Відтепер необов"язково шукати відеоролики з тренуваннями або звертатись за консультацією до професійних тренерів. Розумний годинник Venu включає прості для виконання, анімовані кардіо, силові тренування, а також тренування з йоги та пілатесу, які ви можете переглядати на екрані свого пристрою. Обирайте попередньо завантажені тренування або завантажуйте ще більше з онлайн ком"юніті Garmin ConnectTM.

Велика кількість програм для активного життя
Garmin Venu - ваш ідеальний партнер для занять мультиспортом, в незалежності від того, яким спортивним дисциплінам ви віддаєте перевагу. Завдяки більш ніж 20 попередньо завантажених спортивних програм GPS, серед яких ходьба, біг, велоспорт, плавання в басейні, гольф та інші, ваш годинник відстежить будь-яке тренування, яке ви оберете. Ви навіть можете створювати власні тренування у додатку Garmin Connect.

Garmin Coach
Персональний тренер з бігу на вашому зап"ястку, безкоштовно, для дистанцій 5 км, 10 км або півмарафону. Плани тренувань завантажуються безпосередньо в годинник.

Смарт нотифікації
Отримуйте електронні листи та повідомлення про вхідні дзвінки та SMS прямо на свій годинник, при сполученні з сумісним смартфоном. Для власників Android смартфонів Venu дозволяє відповідати на повідомлення за допомогою коротких текстових шаблонів.

Музика
Годинник дозволяє зберігати до 500 пісень в пам"яті, ви можете з легкістю передати файли з комп"ютера на годинник і настроїти порядок відтворення. Завантажуйте музику на свій годинник, в тому числі плейлисти з вашого облікового запису Spotify, Deezer або Amazon Music (може знадобитись підписка). Підключіть годинник до безпровідних навушників (продаються окремо) та слухайте улюблену музику без телефону.

Функції безпеки та стеження
Коли ваш Venu синхронізований з телефоном, він може відправляти дані вашого місцеположення обраним контактам. Це можна робити вручну або налаштувати автоматичне відправлення екстрених повідомлень у разі непередбачуваної ситуації, наприклад, під час спортивних занять на вулиці, за допомогою функції incident detection (детектор аварій)3.

Безконтактні платежі Garmin Pay
Швидко та зручно здійснюйте платежі за допомогою вбудованої системи безконтактних платежів Garmin Pay з платіжними картками від банків-учасників.

Життя батареї
Будьте в русі довше. Час роботи батареї - до 5 днів роботи в режимі смарт годинника; до 6 годин в режимі GPS з музикою.

Водонепроникність - 5 ATM
Займайтесь плаванням з вашим Venu, адже він витримує занурення у воду до 5 атмосфер. Такий годинник дозволить вам плавати у басейні або приймати душ.

Створений для життя
Завдяки великій кількості змінних ремінців в асортименті та надміцному склу Corning Gorilla Glass 3 цей смарт годинник ідеально підходить для цілодобового носіння. Неймовірно красивий AMOLED дисплей робить зображення на годиннику живим та забезпечує відмінну видимість при будь-якому освітленні. Зручний, мультифункціональний Garmin Venu стане у нагоді будь-якому користувачеві.

Характеристики Garmin Venu, Light Sand/Rose Gold

Виробник Garmin
Модель Venu, Light Sand/Rose Gold
Артикул 010-02173-23
Тип дорослі
Форма годинника круглі
Тип індикації цифровий
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS \n Android
Інтерфейси підключення Bluetooth \n ANT+ \n Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 390 x 390
Сенсорний екран так
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 5 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Оснащення акселерометр \n гіроскоп \n крокомір \n барометр \n компас \n альтиметр \n термометр
Повідомлення SMS \n виклики \n події календаря \n соціальні мережі \n електронна пошта \n нагадування
Моніторинг відстеження сну \n фізичної активності \n пройденої відстані \n кількість спалених калорій \n швидкість руху \n Оптичний датчик серцевого ритму
Додаткові функції вібрація \n будильник \n аудіо-плеєр \n пошук телефону
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Ширина корпусу 43.2 мм
Висота корпусу 43.2 мм
Товщина корпусу 12.4 мм
Вага 46.3 г
Колір корпусу золотистий
Колір ремінця бежевий