Смарт-годинник Garmin vivomove 3S, Silver, Granite Blue, Silicone (010-02238-20)

Код товару: 1110831
Під замовлення
10681 Грн
  • Інформація по Garmin 010-02238-20
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: vivomove 3S, Silver, Granite Blue, Silicone
  • Код виробника: 010-02238-20
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, Тип дисплея - монохромний, Діагональ дисплея - 0.72", Тип матриці - OLED, Роздільна здатність - 132 х 64, Час автономної роботи до - до 5 днів, Вага - 46 г

Опис Garmin vivomove 3S, Silver, Granite Blue, Silicone

Garmin Vivomove 3S

Смарт-годинник vivomove 3S об'єднують в собі традиційний дизайн аналогового годинника і сучасні інтелектуальні функції, які допоможуть вам йти в ногу з сучасним життям. Годинники пропонуються в різних варіантах кольору, щоб кожен користувач міг знайти свій варіант.

Полюбіть свій зовнішній вигляд

Залишайтеся на зв'язку

Годинники vivomove 3S дозволяють вам залишатися на зв'язку, де б ви не знаходилися (на діловій зустрічі або святковому обіді), навіть якщо ви не взяли з собою телефон. Дисплей з'являється лише тоді, коли він вам потрібен. При роботі з сенсорним екраном стрілки йдуть, щоб вам не заважати.

При сполученні з сумісним смартфоном ви можете отримувати електронні листи, текстові повідомлення і попередження прямо на екрані годин. Перегляд календаря Годинники включають окремий віджет «Календар» для зручного перегляду планів на день.

Сповіщення від смартфона

Краще розуміння себе

Смарт-годинник включають спеціальні функції, які допоможуть вам стежити за здоров'ям 24 години на добу. Ви можете оцінювати рівень насичення крові киснем за допомогою датчика Pulse Ox на зап'ясті, стежити за рівнем енергії організму з функцією Body Battery і навіть відстежувати менструальний цикл. Крім того модель vivomove 3S допомагає спостерігати за стресом, сном, частотою пульсу, водним балансом і іншим.

При підключенні до GPS-приймача сумісного смартфона можна отримувати точні дані під час ходьби і бігу на відкритому повітрі. Хочете зайнятися чимось іншим? Смарт-годинник пропонують профілі для йоги, силових тренувань, кардиотренировок, плавання в басейні і т.д.

Життя у русі

Міняйте свій стиль

Якщо ви хочете міняти ремінці годин так само часто, як свої наряди, - ніяких проблем! Модель vivomove 3s сумісна зі стандартними швидкознімними ремінцями 18 мм. Обмінюйтеся даними і змагайтеся. Додаток Garmin Connect є популярною онлайнове співтовариство, учасники якого можуть приєднуватися до завдань, підбадьорювати один одного і навіть ділитися своїми тріумфи через соціальні мережі.

Функція відстеження стресу повідомить вам, яким був минулий день - спокійним, збалансованим або напруженим. Крім того, в разі потреби годинник запропонують вам виконати короткий дихальну вправу.

Характеристики Garmin vivomove 3S, Silver, Granite Blue, Silicone

Датчики пульсометр
Підтримка SIM карт без SIM-карти
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея монохромний
Діагональ дисплея 0.72"
Тип матриці OLED
Роздільна здатність 132 х 64
Час автономної роботи до до 5 днів
Повідомлення соціальні мережі
Додаткові функції таймер
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту WR50
Матеріал корпусу метал
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 39 мм
Висота корпусу 39 мм
Товщина корпусу 10.9 мм
Вага 46 г
Колір корпусу сріблястий
Колір ремінця сірий