Смарт-годинник Garmin vivomove Style, Silver, Moss, Silicone (010-02240-21)

Код товару: 1110830
Під замовлення
14643 Грн
  • Інформація по Garmin 010-02240-21
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: vivomove Style, Silver, Moss, Silicone
  • Код виробника: 010-02240-21
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 0.95", Тип матриці - AMOLED, Роздільна здатність - 240 х 240, Час автономної роботи до - до 14 днів, Вага - 42 г

Опис Garmin vivomove Style, Silver, Moss, Silicone

Елегантний комбінований розумний годинник з прихованим кольоровим сенсорним дисплеєм

  • Дизайн стильного, традиційного годинника з реальними стрілками, включає сенсорний дисплей, який активується тільки коли він вам потрібен.
  • Залишайтесь на зв’язку завдяки смарт нотифікаціям1, які поступають прямо на ваше зап’ястя; здійснюйте платежі за допомогою свого годинника та безконтактних платежів Garmin Pay2.
  • Слідкуйте за своєю фізичною формою та самопочуттям разом з функціями моніторингу здоров’я.
  • Вбудований GPS для відстеження ходьби та бігу1, а також велика кількість попередньо завантажених спортивних програм.
  • Батарея: до 5 днів в режимі розумного годинника і додатково 1 тиждень в режимі звичайного годинника (відображення часу за допомогою стрілок).

Ідеальний вигляд

В колекції vivomove Style представлені модифікації годинників на будь-який смак з глянцевим алюмінієвим корпусом та міцним склом Corning® Gorilla® Glass. Годинники vivomove Style пропонують не лише елегантний зовнішній вигляд, а й високу стійкість до впливу зовнішніх факторів.

Змінюйте стиль свого годинника

Якщо вам подобається міняти ремінці для годинника так само часто, як одяг, тоді у нас для вас приємна новина. Vivomove Style сумісний з великим асортиментом швидкозмінних ремінців Quickfit 20.

Прихований дисплей

Подвійний кольоровий AMOLED-дисплей з’являється лише тоді, коли вам це потрібно, при цьому механічні стрілки відхиляються в сторону.

Платіть на ходу

Платіть за покупки своїм годинником завдяки системі безконтактних платежів Garmin Pay2.

Смарт нотифікації

Отримуйте електронні листи та повідомлення про вхідні дзвінки та SMS прямо на свій годинник, при сполученні з сумісним смартфоном.

Календар

З легкістю переглядайте свої плани на зручному віджеті календаря.

Таймер на секундомір у вигляді хронографа

Механічні стрілки динамічно відхиляються в сторону, коли на екрані відображається прихований дисплей і навіть рухаються синхронно з графіками, наприклад, коли ви наближуєтесь до щоденної цілі по кроках або відхиляєтесь від попередньо зазначеного пульсу під час тренувань.

Синхронізація з Garmin Connect

Зберігайте та аналізуйте усі свої дані в одному місці. Додаток Garmin Connect – це захоплююче онлайн комьюніті для людей, які ведуть активне життя. Спілкуйтесь з іншими спортсменами, надихайте один одного на нові звершення і навіть діліться своїми успіхами у соціальних мережах.

Body Battery

Стежте за рівнем енергії у своєму тілі, щоб найкращим чином розподілити періоди активності та відпочинку.

Стеження за рівнем стресу

Стеження за рівнем стресу дозволяє зрозуміти, як пройшов ваш день: спокійно, збалансовано чи у стресі. Щоб допомогти вам скинути напругу, годинник нагадає вам про необхідність розслабитись та порекомендує виконати спеціальні дихальні вправи.

Пульс

Пульсометр на зап’ясті4 постійно вимірює частоту ваших серцевих скорочень і повідомить вас, якщо він залишився високим під час відпочинку.

Розумний годинник vivomove Style. Пульсометр на зап'ясті

Відстеження водного балансу

Записуйте у журнал кількість води, яку ви бажаєте споживати за день та отримуйте нагадування про необхідність поповнити водний баланс.

Стеження за сном

Отримайте повну картину того, як ви спите: відстежуйте фази легкого, глибокого та короткочасного сну, а також насичення організму киснем під час сну з датчиком Pulse Ox3.

Дані менструального циклу

Використовуйте Garmin Connect для відстеження менструального циклу, запису фізіологічних та емоційних симптомів, а також отримання рекомендацій стосовно тренувань та харчування під час кожної фази циклу. Отримуйте повідомлення про менструальний цикл на своє зап'ястя.

Підключіть GPS

Підключіть годинник vivomove до GPS сумісного смартфона і отримуйте точні дані під час бігу, велопрогулянок та прогулянок пішки.

Попередньо встановлені спортивні програми

Хочеться різномаїття? Тоді підтримуйте форму, займаючись різними видами спорту і використовуйте для запису тренувань спеціальні спортивні режими, такі як йога, силові вправи, кардіо тренування, плавання в басейні та багато інших.

Стеження за здоров'ям та фізичною формою

Поки ви займаєтесь справами або відпочиваєте, розумний годинник vívomove Style відстежує пройдені кроки та поверхи, хвилини інтенсивності та інші дані. Ви навіть можете синхронізувати свої дані між декількома смарт-годинниками Garmin.

Комплектація

  • Годинник vívomove Style
  • Кабель зарядки / передачі даних
  • Інструкція

Характеристики Garmin vivomove Style, Silver, Moss, Silicone

Тип унісекс
Підтримка SIM карт без SIM-карти
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 0.95"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 240 х 240
Сенсорний екран так
Час автономної роботи до до 14 днів
Навігація GPS
Повідомлення події календаря
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції пошук телефону
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу метал
Матеріал ремінця силікон
Ширина корпусу 42 мм
Висота корпусу 42 мм
Товщина корпусу 11.9 мм
Вага 42 г
Колір корпусу сріблястий
Колір ремінця зелений
Датчики пульсометр