Смарт-годинник Garmin Garmin Swim 2, Whitestone (010-02247-11)

Код товару: 1252822
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02247-11
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Garmin Swim 2, Whitestone
  • Код виробника: 010-02247-11
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - унісекс, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - ANT+, Тип дисплея - монохромний, Діагональ дисплея - 1.04", Роздільна здатність - 208 x 208, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 7 днів, Вага - 36 г

Опис Garmin Garmin Swim 2, Whitestone

Плавайте будь-де, тренуйтеся скрізь з Garmin Swim 2, розумним годинником GPS для плавання. Використовуйте його в басейні або у відкритій воді, щоб контролювати частоту серцевих скорочень на зап’ясті і переконатися, що ви на треку, записавши відстань, темп, кількість ударів, тип удару та відстань за удар. Все, що потрібно зробити, це додати воду.

Моніторинг серцевого ритму під водою на зап’ясті під час плавання
Режим плавання в басейні: записує відстань, темп, кількість ударів, тип удару та SWOLF (ефективність плавання по приладах)
Режим плавання у відкритій воді: використовує вбудований GPS для плавання в озерах, океанах чи річках; записує відстань, темп, рахунок ходу, SWOLF, швидкість ходу та відстань ходу

Пропонує розширені функції для підтримки темпу, ведення навчань та багато іншого
Включає безкоштовний онлайн-аналіз, створення тренувань, зберігання та обмін в онлайн-спільноті Garmin Connect
Термін служби батареї: до 7 днів у режимі Smart Watch, 13 годин у режимі GPS та оптичного серцевого ритму (OHR) та 72 години в режимі пулу та OHR

ПУЛЬСОМЕТР НА ЗАПЯСТТЯ ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ЧАСТОТИ ПУЛЬСУ ПІД ВОДОЮ
Garmin Swim 2 із технологією серцевого ритму Elevat вимірює частоту серцевих скорочень на зап’ясті 24/7, у тому числі під час плавання. Під час плавання в реальному часі дивіться на пульс, перевіряйте свої середні та максимальні значення під час відпочинку, а потім аналізуйте частоту пульсу після плавання у Garmin Connect.

В БАССЕЙНІ І У ВІДКРИТІЙ ВОДІ
Там, де є вода, цей годинник відстежує ваші тренування. Використовуючи вбудований GPS, ви можете тренуватися в озерах, океанах та річках, записуючи відстань, темп, кількість ударів, частоту ударів, дистанцію ходу та результат SWOLF, щоб оцінити ефективність плавання. Якщо ви віддаєте перевагу плаванню в басейні, скористайтеся всіма цими та додатковими функціями басейну, у тому числі новою функцією автоматичного відпочинку, яка автоматично відстежує ваш відпочинок та інтервали плавання – натискання кнопок не потрібно.

ПРОСУНУТІ ФУНКЦІЇ ДЛЯ ПЛАВАННЯ
Просунута підготовка заслуговує на розширені функції, тому ми додали ще більше до розумних годинників Garmin Swim 2. Критична швидкість плавання наближається до вашої анаеробної порогової швидкості, і ви можете використовувати її для керівництва тренуваннями та відстеження прогресу. Покрокові оповіщення дозволяють легко залишатися на цілі та досягати цілей. Реєстрація вправ дозволяє вам відстежувати час та відстань для вправ, таких як удар ногою, плавання однією рукою або вправа на хвилястість. А коли вам потрібна перерва, Garmin Swim 2 дозволяє відстежувати відпочинок за допомогою двох типів таймерів відпочинку.

СПЕЦІАЛЬНІ ГОДИННИКИ ДЛЯ ПЛАВАННЯ
Garmin Swim 2 був розроблений, щоб ніколи не уповільнювати вас у воді – він тонкий та легкий. Постійно включена повнокольорова технологія Garmin Chroma Display, що полегшує читання навіть під прямим сонячним промінням. Завдяки надійному п’ятикнопковому інтерфейсу, ви можете легко починати тренування, переглядати різні дані, реєструвати тренування або змінювати налаштування, не турбуючись про вплив води.

ЗАЛИШАЙТЕСЯ НА ЗВ’ЯЗКУ
Купайтеся, не залишаючи важливих розумних функцій позаду. Після того, як в парі з сумісного смартфона, ви можете залишатися на зв’язку за допомогою смарт - повідомлень та автоматичного додавання до Garmin Connect інтернет - спільноти. Програма дозволяє переглядати докладні показники та відслідковувати прогрес протягом тривалого часу. Ви також можете поділитися своїми даними про тренування зі своїми тренерами, друзями або друзями та членами сім’ї.

24/7
Крім можливостей плавання, розумний годинник Garmin Swim 2 пропонує функції моніторингу здоров’я та відстеження фітнесу, які відмінно підходять для повсякденного носіння. Такі функції, як відстеження стресу протягом дня і розширений моніторинг сну, допомагають плавцям керувати своїм загальним здоров’ям, надаючи важливу інформацію, яка може бути використана для максимізації тренувань. Встановіть цілі руху, відстежуйте кроки, слідкуйте за батареєю тіла, виконуйте кероване дихання та використовуйте його для відстеження тренувань – включаючи їзду на велосипеді та біг – поза водою.

Характеристики Garmin Garmin Swim 2, Whitestone

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Тип унісекс
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення ANT+
Тип дисплея монохромний
Діагональ дисплея 1.04"
Роздільна здатність 208 x 208
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 7 днів
Навігація GPS
Датчики пульсометр
Повідомлення події календаря
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції вібрація
Змінний ремінець так
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу пластик
Ширина корпусу 42 мм
Висота корпусу 42 мм
Товщина корпусу 11.4 мм
Вага 36 г
Колір корпусу білий
Колір ремінця білий