Смарт-годинник Garmin tactix Delta, GPS Watch (010-02357-01)

Код товару: 1114968
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02357-01
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: tactix Delta, GPS Watch
  • Код виробника: 010-02357-01
  • Вага: 0.36 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.4", Тип матриці - Transflective MIP, Роздільна здатність - 280 х 280, Вбудована пам'ять - 32 ГБ, Тип зарядки - магнітний з'єднувач, Час автономної роботи до - до 21 днів

Опис Garmin tactix Delta, GPS Watch

GPS-годинник Garmin tactix Delta виготовлений згідно з військовими стандартами США, має міцний і водночас стильний дизайн та пропонує спеціалізовані тактичні функції, картографію, музику, мультиспортивні та інтелектуальні функції.

Виготовлений згідно з військовим стандартом MIL-STD-810 по захисту від високих або низьких температур, ударів та впливу води (до 100 метрів)
Тактичний функціонал: режим нічного бачення, Jumpmaster, прихований режим Stealth, проєкція маршрутних точок, тощо
Вбудовані 3-осьовий компас та барометричний альтиметр, підтримка систем глобальної навігації (GPS, GLONASS та Galileo) для забезпечення надійного зв’язку у складних місцях
Вимірюйте продуктивність бігу та їзди на велосипеді за допомогою сучасних технологій
Інтелектуальні функції при сполученні зі смартфоном - платежі, музика та сповіщення
Збільшений період роботи батареї - до 21 дня в режимі смарт-годинника
Годинник tactix Delta відрізняється міцним, витонченим дизайном, включають опукле сапфірове скло із захистом від утворення подряпин, сталеве кільце навколо циферблата з чорним DLC-покриттям і сталеву задню кришку з чорним PVD-покриттям. Пристрій оснащений великим дисплеєм 1,4"(на 36% більше попередніх моделей Tactix).

Режим нічного бачення
З легкістю перемикайтеся між денним режимом та режимом нічного бачення. Екран підтримує перегляд даних в окулярах нічного бачення.

Прихований режим Stealth
У цьому режимі зберігаються всі функції годинника, але припиняється збереження і передача розташування GPS, а також відключається бездротове підключення та зв"язок.

Аварійна кнопка
Якщо виникає проблема з безпекою, скористайтеся аварійною кнопкою, яка видалить всю пам"ять користувача на пристрої.

Режим Jumpmaster
Режим Jumpmaster допомагає розрахувати точку скидання на великій висоті з навігацією до цілі після стрибку.

Формат подвійного позиціювання
Двох форматні GPS- координати та вбудовані топографічні карти забезпечують безпрецедентну ситуаційну обізнаність. Легко звіряйте своє місцеположення, переглядайте дані одразу у двох системах координат — UTM та MGRS.

Проєкція маршрутних точок
Встановіть і збережіть віддалені географічні позиції, які будуть використовуватися пізніше для навігації.

Супутникова навігація
Одночасне використання супутникових систем навігації GPS, GLONASS та Galileo забезпечує надійне позиціювання у найскладніших місцях, навіть там, де одному лише GPS важко впоратись.

Датчики ABС
Пройдіть наступним маршрутом за допомогою датчиків ABС, включаючи альтиметр для отримання даних щодо висоти, барометр для моніторингу погоди та 3-осьовий електронний компас.

Режим "Експедиція"
Зберігайте заряд батареї зі спеціальним режимом "Експедиція", щоб заряду вистачило на всю подорож, навіть якщо вона триває кілька тижнів.

Топо та лижні карти
Використайте топографічні карти для навігації у своїх пригодах. Переглядайте назви трас і оцінки складності для 2000 лижних курортів по всьому світу.

Функція ClimbPro
Використовуйте вбудований інструмент-планувальник підйомів СlimbPro для перегляду актуальної інформації щодо поточних та майбутніх підйомів, включаючи нахил, дистанцію та набір висоти.

Поля для гольфу
Отримайте доступ до повнокольорових карт CourseView для більш ніж 41 000 полів для гольфу по всьому світу та отримайте функцію прицілювання за допомогою кнопки та розрахунок відстані з функцією PlaysLikeDistance.

Навігація від повороту до повороту
Дотримуйтесь маршруту чи курсу за допомогою покрокових вказівок, які повідомляють вас заздалегідь, коли настає наступний поворот.

Функція розрахунку кругових маршрутів
Введіть бажану відстань і за допомогою функції Round-Trip Routing отримайте запропоновані маршрути, які повернуть вас до початкової точки. Сервіс популярних маршрутів Trendline допоможе вам віднайти найцікавіші місцеві стежки та маршрути.

Вбудовані спортивні додатки
Використовуйте попередньо завантажені профілі активності для бігу, їзди на велосипеді, походів, катання на човнах, катання на лижах, гри в гольф, серфінгу, скелелазіння в закритих приміщеннях, тощо.

Анімовані тренування
Цей годинник оснащений легкими для наслідування анімованими кардіо, силовими вправами, зайняттям йогою і пілатесом, які можна подивитися на екрані годинника.

Показники ефективності
Переглядайте розширені тренувальні метрики, такі як бігова динаміка, VO2 max з коригуванням на високу температуру і висоту, рекомендації щодо відновлення та багато іншого.

Технологія PacePro
Нова функція PacePro допомагає підтримувати правильний темп в залежності від висоти та типу рельєфу під час кросового бігу.

Пульсометр на зап"ясті
Отримайте дані про серцевий ритм1 разом із попередженнями з вбудованим оптичним пульсометром Garmin Elevate. Якщо серцевий ритм залишається занадто високим або занадто низьким, поки ви відпочиваєте. Оцініть, як працює ваше серце під час навантажень, навіть під водою.

Пульсоксиметр Pulse Ox
Датчик Pulse Ox2 дозволяє оцінити, як ваш організм пристосовується до розрідженого повітря на висоті та наскільки добре ваш організм засвоює кисень.

Контроль дихання
Подивіться, як ви дихаєте протягом дня, під час сну, під час дихальних вправ та заняття йогою.

Моніторинг енергії Body Battery
Оптимізуйте енергетичні ресурси у вашому організмі, використовуючи дані варіабельності серцевого ритму, стресу, сну та інші. Дана функція допомагає вам краще розуміти, коли ваш організм готовий до активності, а коли краще відпочити.

Управління живленням
Перегляньте, як різні параметри та датчики впливають на тривалість роботи акумулятора годинника, щоб вносити зміни для збільшення часу між заряджаннями.

Батарея
Внутрішня літієва батарея, що перезаряджається, забезпечує до 21 дня автономної роботи в режимі smartwatch, 15 годин у режимі GPS з музикою та до 80 днів у режимі економії заряда акумулятора.

Характеристики Garmin tactix Delta, GPS Watch

Тип дорослі
Форма годинника круглі
Тип індикації цифровий
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.4"
Тип матриці Transflective MIP
Роздільна здатність 280 х 280
Сенсорний екран так
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Тип зарядки магнітний з'єднувач
Час автономної роботи до до 21 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Оснащення термометр
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції таймер
Змінний ремінець так
Матеріал корпусу полімерний композит
Ширина корпусу 51 мм
Висота корпусу 51 мм
Товщина корпусу 14.9 мм
Ширина ремінця 26 мм
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний