Смарт-часы Garmin Marq Captain American Magic Edition (010-02454-01)

Код товару: 1100386
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02454-01
  • Виробник: Garmin
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 010-02454-01

Опис Смарт-часы Garmin Marq Captain American Magic Edition (010-02454-01)

Годинники Garmin MARQ Captain American Magic Edition призначені для мореплавців та яхтсменів. MARQ Captain включає інноваційні функції для плавання, які дійсно допоможуть під час регати: віртуальна лінія старту, час до старту і Tack Assist (підказки при лавіруванні). На циферблаті відображається поточна швидкість вітру, температура та інформація про припливи.

Годинники Garmin MARQ Captain American Magic Edition
Відстежуйте гонку від самого початку до фінішу з точним GPS-таймером регати.
Витончений керамічний безель навколо екрану з гравіровкою American Magic.
Надміцний ремінець, що витримає найінтенсивнішу гонку.
З батареєю, що працює до 12 днів, повертайтесь на берег тільки коли будете готові.
Такі дані, як швидкість та напрямок вітру, а також температура й інформація про припливи, допоможуть вам вирішити, чи варто сьогодні виходити на воду.

Таймер зворотного відліку
Відзначайте час старту за допомогою таймера зворотного відліку. GPS допоможе визначити ідеальне положення в момент старту.

Тренування гриндера
В годинник попередньо завантажені тренування для гриндера на суші і воді. Займайтесь на тренажерах Sail Grinding4, щоб підготуватись до вирішального дня змагань.

Командні тренування
Тренуйтеся як команда. Оберіть будь-яку з трьох програм, спеціально розроблених тренером команди American Magic.

Функції для парусного спорту з використанням GPS
Функції для парусного спорту з використанням GPS
Такі дані, як швидкість та напрямок вітру, а також температура й інформація про припливи, допомагатимуть вам під час парусної регати5.

Допомога по зміні галсу
Функція Tack Assist допомагає більш ефективно лавірувати при проходженні дистанції.

Функція "Людина за бортом"
У разі, якщо людина впала за борт, миттєво відзначте місце події, натиснувши всього на одну кнопку. Стрілка, яка вказує напрямок падіння, та лічильник відстані допоможуть швидко провести рятувальні роботи.

Автопілот
Управляйте блоком управління автопілота GHC 20 за допомогою годинника MARQ Captain для зміни напрямку, повороту та для керування судном.

Дані судна
Передавайте дані судна на годинник з будь-якої точки на борту, а також дистанційно додавайте маршрутні точки в картплоттер.

Додаток FUSION-Link Lite
Керуйте морською акустичною системою StereoActive та іншими сумісними пристроями за допомогою бездротової технології ANT+.

Частота пульсу
Годинник постійно вимірює частоту вашого пульсу6, щоб ви могли оцінити інтенсивність навантаження, навіть під водою. За допомогою програми на пристрої Apple або Android ви зможете отримати доступ до ще більшої кількості даних.

Показник стресу
Контролюйте на зап"яску частоту та мінливість частоти серцевих скорочень6 , щоб розрахувати показник стресу.

Датчик Pulse OX
Пульсоксиметр Pulse Ox дозволяє оцінити, як ваш організм пристосовується до розрідженого повітря на висоті.

Стеження за диханням
Дізнайтесь, як ви дихаєте протягом дня, під час сну, дихальних вправ та занять йогою.

Стеження за водним билансом
Підтримання правильного водного балансу є необхідною умовою гарного самопочуття. Ведення журналу рідини, яку ви споживаєте, допоможе вам підтримувати необхідний водний баланс день за днем..

Додатки та тренування
Велика кількість встановлених додатків і профілів для гольфу, плавання, бігу, ходьби, веслування, лижного спорту та ін.

Катання на гірських лижах
Цей профіль може розрізняти катання на лижах та альпінізмі, а потім показує показники, характерні для сходження чи спуску.

Показники ефективності
Переглядайте розширені тренувальні метрики, такі як бігова динаміка2, VO2 max з коригуванням на високу температуру та висоту, рекомендації по відновленню та багато іншого.

ClimbPro
Використовуйте вбудований інструмент-планувальник підйомів СlimbPro для перегляду актуальної інформації щодо поточних та майбутніх підйомів, включаючи нахил, дистанцію і набір висоти.

Розрахунок кругових маршрутів
Введіть бажану відстань маршрута і MARQ Captain надасть рекомендовані маршрути, які приведуть вас назад до початкової точки. Функція розрахунку популярних маршрутів Trendline допоможе вам віднайти найкращі місцеві траси.

Технологія PacePro
Функція PacePro допомагає правильно розподілити темп в залежності від типу рельєфу під час кросового бігу.

Multi-GNSS
Доступ до безлічі глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, ГЛОНАСС і Galileo) дозволяє забезпечувати ще кращий зв’язок в складних умовах.

Датчики ABC
Пройдіть за наступним маршрутом за допомогою датчиків ABC, включаючи альтиметр для визначення висоти, барометр для моніторингу погоди та 3-осьовий електронний компас.

ТОПО карти та карти гірськолижних курортів
Відправляйтеся в подорожі з попередньо завантаженими топографічними картами та переглядайте назви трас і рівень складності для більш ніж 2000 гірськолижних курортів по всьому світу.

Поля для гольфу
Користуйтеся кольоровими картами CourseView для більш як 41 000 полів для гольфу по всьому світу, використовуйте функцію прицілювання натисканням на одну кнопку та функцію Playslike Distance для точного розрахунку дистанції.

Смарт-повідомлення
Отримуйте та навіть відповідайте на електронні листи, SMS і повідомлення зі смартфона при синхронізації з сумісним смартфоном Apple або Android.

Музичні додатки
Зберігайте до 2000 пісень, отримайте доступ до попередньо завантажених музичних сервісів, у тому числі Spotify® та Deezer з сумісних пристроїв. Слухайте улюблену музику прямо з годинника за допомогою бездротових навушників (в комплект не входять).

Garmin Pay
Швидко та зручно здійснюйте платежі за допомогою вбудованої системи безконтактних платежів Garmin Pay з платіжними картками від банків-учасників1.

Керуйте живленням
Дана функція показує, яким чином різні налаштування і датчики впливають на час роботи батареї годинника, дозволяючи вам вносити зміни для збільшення періоду роботи на ходу.

Батарея
Внутрішня акумуляторна батарея забезпечує до 12 днів безперервної роботи в режимі смарт годинника, до 28 годин в режимі GPS, до 48 годин в режимі UltraTrack, та до 9 годин в режимі GPS з музикою.

Характеристики Смарт-часы Garmin Marq Captain American Magic Edition (010-02454-01)

Основные характеристики
Тип Смарт-часы
Интерфейсы соединения со смартфоном Bluetooth
Совместимость iOS, Android OS
Оснащение
Процессор Нет данных
Оперативная память Нет данных
Встроенная память 32 ГБ
Поддержка SD-карты Нет
Камера Нет
SIM-карта Нет
Другие беспроводные возможности Wi-Fi, GPS, GLONASS, Galileo
Способ оповещения Вибрация, Звуковой сигнал
Экран
Диагональ экрана 1.2"
Разрешение экрана 240 x 240
Тип матрицы MIP LCD
Сенсорный экран Есть
Батарея
Емкость аккумулятора Нет данных
Время автономной работы до 12 дней
Дополнительно
Водонепроницаемость WR100 (10 ATM)
Физические характеристики
Регулируемая длина браслета есть
Размеры 46 х 46 х 14.7 мм
Вес 144 г
Цвет Синий