Смарт-годинник Garmin Instinct 2X Solar Tactical Black (010-02805-74)

Код товару: 1450583
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02805-74
  • Виробник: Garmin
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 010-02805-74
  • Вага: 0.19 кг.
  • Короткий опис:

    Смарт-годинник Garmin Instinct 2X Solar Tactical Black (010-02805-74); 1.1" (176x176) MIP Monochrome / вбудована 64 MБ / Bluetooth, ANT+ / GPS, GLONASS, Galileo, NFC / до 40 днів / 10 ATM / 50 х 50 х 14.7 мм, 67 г / чорний

Опис Смарт-годинник Garmin Instinct 2X Solar Tactical Black (010-02805-74)

Цей великий і міцний смарт-годинник з GPS-приймачем буде разом з вами під час будь-яких занять. Пристрій включає спеціальні тактичні функції, вбудований світлодіодний ліхтарик та підзарядку від сонячної енергії для тривалої роботи.

Потужний та продуманий корпус.
Можливість заряджати від сонця.
Вбудований світлодіодний ліхтар.
Сумісність із окулярами нічного бачення.
Безконтактні платежі Garmin Pay.
Надійна конструкція.

У цьому надміцному годиннику використовується дисплей із сонячною батареєю і посилений полімерний корпус діаметром 50 мм. Пристрій має водонепроникність до 10 атм. Крім того, він пройшло випробування відповідно до американських військових стандартів 810 на стійкість до термального та ударного впливу.

Дизайн спеціально для вас.
Дизайн та набір функцій цього годинника вибрано спеціально для підтримки ваших тактичних місій. Цей пристрій завжди готовий до нових пригод. Великий зовнішній вигляд годинника говорить світові, що ви звикли грати за своїми правилами.

Ще триваліша робота від батареї.
Завдяки використанню підзарядки від сонця пристрій працює необмежений час у режимі смарт-годинника. Функція керування живленням дозволяє збільшити період роботи, змінюючи налаштування та режими роботи датчиків.

Живлення від сонячної енергії.
Скло Power Glass із сонячною батареєю збільшує період роботи без підзарядки, забезпечуючи на 50% більше енергії, ніж модель Instinct 2 Solar. У режимі смарт-часи пристрій може працювати необмежений час за умови підзарядки від сонця.

Вбудований ліхтарик.
Для умов низького освітлення в годиннику передбачений вбудований світлодіодний ліхтарик із змінною інтенсивністю та частотою імпульсів, що відповідає крокам під час бігу. Також пропонується режим зеленого світла для спостереження за навколишнім середовищем у нічний час.

Сумісність із окулярами нічного бачення.
Перемикайтеся між денним та нічним режимом, призначеним для використання з окулярами нічного бачення.

Прихований режим.
У цьому режимі пристрій перестає зберігати та передавати координати GPS, а також вимикає бездротові з'єднання та зв'язок.

Подвійний формат розташування.
Проста синхронізація вашого розташування з іншими користувачами шляхом перегляду координат у форматі універсальної проекції меркатора та військової системи прямокутних координат на одному екрані.

Балістичний калькулятор.
Розблокуйте балістичний калькулятор Applied Ballistics за допомогою AB Synapse – програми Garmin (розблокування платне) для отримання доступу до прицілювання під час стрільби на далекі дистанції.

Блокування пристрою.
Якщо потрібно, скористайтеся цією функцією, щоб очистити всю пам'ять пристрою.

Режим Jumpmaster.
Розрахунок точки скидання з великої висоти відповідно до військових інструкцій при навігації до мети та виконання стрибка з парашутом.

Тактичні заняття.
Перегляд часу, темпу, часу доби, висоти та вашого розташування у двох типах координат.

Підтримка кількох смуг частот.
Пристрій може приймати та використовувати декілька частот, що передаються навігаційними супутниками, що дозволяє покращити точність розрахунку координат користувача.

Датчики АВС.
Датчики для навігації включають альтиметр для визначення висоти, барометр для спостереження за змінами погодних умов та 3-осьовий електронний компас.

Розрахунок маршрутів TracBack.
Ця функція допомагає повернутися до початкової точки, повторивши оригінальний маршрут.

Опорна точка.
За допомогою цієї функції ви можете відстежувати відоме місце (наприклад, машину або початок стежки) щодо поточного розташування, щоб легко повернутися в цю точку.

Оповіщення від смартфона.
Читайте електронні листи, текстові повідомлення та попередження прямо на екрані годинника при поєднанні з сумісним смартфоном.

Магазин Connect IQ.
Завантажуйте додаткові циферблати, додайте поля даних, а також завантажуйте нові програми та віджети через Connect IQ Store на сумісному смартфоні.

Безконтактні платежі Garmin Pay.
Система безконтактних платежів Garmin Pay забезпечує зручну оплату покупок у магазинах та деяких транспортних системах (для постачальників послуг, що беруть участь).

Функції безпеки та стеження.
При поєднанні годинника з телефоном можна передавати поточне розташування контактам за допомогою вбудованої функції реєстрації подій. Передача даних може виконуватись вручну або автоматично для деяких видів занять.

Перегляд календаря.
Ви можете зручно переглядати ваші плани на певний день за допомогою спеціального екрану календаря при поєднанні із сумісним смартфоном.

Синхронізація з програмою Garmin Connect.
Перегляньте всю інформацію про здоров'я та спорт в одному місці. Додаток Garmin Connect на вашому смартфоні є активною онлайновою спільнотою, в якій будь-хто може спілкуватися, змагатися та обмінюватися даними.

Вбудовані спортивні програми.
Займайтеся улюбленими видами спорту, використовуючи вбудовані профілі занять: біг, велоспорт, плавання, силові тренування, скелелазіння в закритих приміщеннях, гірські лижі та сноуборд, гольф, йога, пілатес та багато іншого.

Змагання з подолання перешкод.
Відстежуйте ваші показники під час змагань з подолання перешкод (OCR), записуючи часи відрізків між біговими ділянками та етапами подолання перешкод. Після ручного запису відрізків під час першого кола ви зможете повністю зосередитися на змаганні, оскільки відрізки будуть записуватися автоматично. Після змагання ви зможете переглянути статистику.

Інтервальні тренування HIIT.
Цей профіль занять відстежує інтервальні тренування HIIT, включаючи AMRAP, EMOM, Tabata та інші. Ви можете задавати кількість раундів, інтервали навантаження/відпочинку тощо.

VO2 MAX.
Зробіть ваші тренування ще ефективнішими за допомогою VO2 max, показника ваших можливостей. Цей індикатор враховує зміни у вашій ефективності, спричинені умовами спеки або високогір'я.

Щоденні рекомендовані тренування.
Пристрій щодня пропонує тренування, які адаптуються після кожної пробіжки або велосипедної поїздки в залежності від ваших поточних показників та відновлення. Ці рекомендації також враховують майбутні змагання, зазначені у календарі програми Garmin Connect.

Час відновлення.
Після кожного тренування пристрій розраховує час відновлення. Після цього періоду ви знову будете готові до інтенсивних навантажень. При розрахунку даного параметра враховується інтенсивність тренування та такі фактори, як стрес, активність протягом дня та характеристики сну.

Динаміка MTB.
Відстежуйте деталі кожної поїздки на гірському велосипеді, включаючи показники Grit та Flow, які оцінюють складність траси та плавність, з якою вам вдалося подолати цю трасу.

Пульсометр на зап'ястя.
Отримуйте дані частоти пульсу та попередження при надто високих або низьких показниках частоти пульсу у стані спокою. Крім того, пульсометр допомагає оцінити інтенсивність ваших зусиль під час спортивних занять.

Бали сну та розширене спостереження за сном.
Отримуйте розбивку даних на фази легкого, глибокого та швидкого сну. Переглядайте дані за допомогою спеціального віджету, що включає бали сну та рекомендації щодо покращення сну.

Ранковий звіт.
Після пробудження годинник пропонує вам короткий огляд вашого сну, відновлення та тренувань, а також статус варіабельності частоти пульсу та прогноз погоди. Ви можете налаштувати цей звіт, щоб він містив лише відомості, що вас цікавлять.

Монітор енергії Body Battery.
Оптимізуйте резерви енергії вашого організму, використовуючи варіабельність частоти пульсу, рівень стресу, показники сну та інші дані. Таким чином, ви зможете визначити ваш стан та вибрати оптимальний план – активне навантаження чи відпочинок.

Пульсоксиметр.
Датчик пульсоксиметрії використовує світлові промені, спрямовані до зап'ястя, для оцінки якості засвоєння кисню вашим організмом. Ці дані необхідні оцінки якості сну чи акліматизації до умов високогір'я.

Статус варіабельності частоти пульсу.
Цей показник, що розраховується під час сну, дозволяє вам краще зрозуміти загальний стан здоров'я, тренувань і відновлення. Розрахунки ґрунтуються на технології, розробленій компанією Firstbeat Analytics.

Характеристики Смарт-годинник Garmin Instinct 2X Solar Tactical Black (010-02805-74)

Содержание кислорода в крови есть
Счетчик биения сердца есть
Счетчик калорий есть
Тонометр нет
Шагомер есть
Беспроводная зарядка нет
Будильник есть
Вибромотор есть
Воспроизведение музыки по Bluetooth нет
Вызов голосового помощника нет
Контроль дневной активности есть
Компас есть
Спортивные да
Трекинг сна есть
Управление музыкальным плеером есть
SMS есть
Вызовы есть
Мессенджеры и социальные сети есть
Голосовые сообщения нет
Дизайн классический
Форма дисплея круглая
Сменный ремешок да
Размер ремешка 144 - 228 мм
Материал корпуса пластик
Цвет ремешка Black
Для детей нет
Серия часов Garmin Instinct 2X
Встроенная память 64 МБ
Спутниковая навигация GPS, Galileo, GLONASS
Стекло Power Glass
Диагональ экрана 1.1"
Разрешение экрана 176 x 176
Тип матрицы MIP Monochrome
SIM-карта отсутствует
Интерфейс подключения Bluetooth, ANT+
Совместимость с ОС iOS, Android OS
Способ оповещения вибрация, звуковой сигнал
Емкость аккумулятора нет данных
Время автономной работы до 40 дней
Водонепроницаемость WR100 (10 ATM)
Материал ремешка пластик, силикон
Цвет корпуса Black
Размеры корпуса 50 x 50 x 14.7 мм
Вес 67 г
Операционная система нет данных
Встроенный микрофон нет
Поддержка бесконтактных платежей (NFC) есть
Акселерометр есть
Гироскоп нет
Пульсометр есть
Барометр есть