Смарт-годинник Garmin Lily 2 Dark Bronze with Mulberry Leather Band (010-02839-61)

Код товару: 1584573
Є в наявності
13856 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 13856грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Garmin 010-02839-61
  • Виробник: Garmin
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 010-02839-61
  • Вага: 0.16 кг.
  • Короткий опис:

    Смарт-годинник Garmin Lily 2 Dark Bronze with Mulberry Leather Band (010-02839-61); 1.0" (240x201) Liquid Crystal / Bluetooth / GPS Connect / до 5 днів / 5 ATM / 35.4 х 35.4 х 10.1 мм, 21.4 г / бронзовий + коричневий

Опис Смарт-годинник Garmin Lily 2 Dark Bronze with Mulberry Leather Band (010-02839-61)

Завдяки прихованому дисплею, елегантному візерунчастому циферблату та ключовим функціям для здоров’я та фітнесу Lily 2 має більше, ніж здається на перший погляд - те, що всередині таке ж універсальне, як і ви.
Цей модний розумний годинник доповнить будь-який образ. Металевий корпус доповнює елегантний візерунчастий циферблат. Просто торкніться один раз або підніміть руку, щоб активувати яскравий сенсорний дисплей Lily 2. Обирайте між різними 14-міліметровими швидкозмінними браслетами, включно із силіконовими, нейлоновими або італійськими шкіряними.

Відмінність
У Lily 2 внесено деякі відносно скромні зміни порівняно з Lily 1, анонсованою два роки тому в січні. Для початку вони перейшли з пластикового корпусу на металевий, а також відмовилися від власного дизайну ремінців для стандартних 14-міліметрових ремінців. Також вони додали Garmin Pay (тільки версія Clasic), безконтактну платіжну систему компанії, а також розширили спортивні режими, зокрема навколо танцювальних режимів. Нарешті вони покращили деякі функції відстеження сну.

Відстеження сну
Серед найновіших функцій у Lily 2 - додавання оцінки сну Garmin, яка оцінює ваш сон на основі таких факторів, як тривалість, занепокоєння та кількість часу, проведеного в різних стадіях сну. Оцінка сну існує в інших годинниках Garmin і є загальною функцією більшості переносних пристроїв, але вперше для годинника Lily. Незважаючи на те, що Lily 2 не привносить абсолютно нових функцій в лінійку Garmin для здоров’я і здоров’я, це може бути надійним вибором для тих, хто віддає перевагу мініатюрному стильному годиннику, але не хоче йти на компроміс з відстеженням сну.

Танцювальні фітнес-режими
Записуйте різні танцювальні стилі, включно із Zumba, Afrobeat, Bollywood, EDM, Hip Hop тощо.

Нагадування спонукають вас до руху і навіть пропонують різні варіанти руху.
Ваша щотижнева активність, частота серцевих скорочень у стані спокою та ваш індекс маси тіла, або відсоток жиру, допоможе обчислити ваш хронологічний вік, і визначити ваше тіло молодше або старше за вас.

Здоров’я
Створена для будь-якого способу життя серія Lily 2 готова підтримувати важливі показники здоров’я та фізичної форми. Вдень і вночі стежте за частотою серцевих скорочень, диханням, пульсом і стресом. Після пробудження ранковий звіт надає користувачам огляд сну, щоденний календар, погоду тощо. Під час стресу медитаційна діяльність веде користувачів через медитаційні практики, в той час як дихальна діяльність пропонує різні техніки дихання, які слід виконувати прямо з годинника. Lily 2 містить функції відстеження жіночого здоров’я, що дає змогу користувачам відстежувати їхній менструальний цикл і вагітність, а також отримувати знання про фізичні вправи та харчування.

Дизайн
Поєднуючи класичний вигляд із сучасними технологіями, серія Lily 2 оснащена металевим корпусом годинника та унікальними візерунковими лінзами, що швидким дотиком або поворотом зап’ястя відкривають яскравий сенсорний дисплей. Він також має чудові кольори, як-от кремове золото і кокос або темна бронза і шовковиця, а також ремінці з італійської шкіри, нейлону або силікону, які можна легко замінити, щоб доповнити будь-який образ.

Моніторинг енергії BODY BATTERY
Переглядайте свій рівень енергії протягом дня, щоб знати, коли ваше тіло заряджене і готове до активності, або виснажене і потребує відновлення сил за допомогою спокійного сну.

Оцінка сну
Отримайте оцінку якості вашого сну та уявлення про те, як ви можете стати кращими. Навіть відстежуйте різні стадії сну, а також частоту серцевих скорочень, стрес, пульс Ox і дихання.

Програми для фітнесу та спорту
Поки ви на вулиці, Lily 2 відстежує кроки, спалені калорії, хвилини інтенсивного тренування. Змініть тренування за допомогою вбудованих спортивних програм для кардіо, йоги, танцювального фітнесу, силових тренувань тощо.

Сповіщення
Серія Lily 2 сумісна зі смартфонами Apple або Android, тому користувачі можуть отримувати електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення прямо на свій годинник.

Підключення GPS
Підключіться до GPS сумісного смартфону, щоб отримати точне відстеження під час прогулянок, атракціонів і бігу на відкритому повітрі.

Безпека та відстеження
Якщо ваш годинник визначить, що стався інцидент, він надішле повідомлення з вашим поточним місцем розташування. Або якщо ви відчуваєте небезпеку, ви можете зробити це вручну.

Додаток GARMIN CONNECT
Переглядайте інформацію про своє здоров’я та фізичну форму, спілкуйтеся з друзями тощо.

Характеристики Смарт-годинник Garmin Lily 2 Dark Bronze with Mulberry Leather Band (010-02839-61)

Совместимость с ОС iOS, Android OS
Интерфейс подключения Bluetooth
Операционная система нет данных
Дизайн классический
Встроенная память -
Способ оповещения вибрация, звуковой сигнал
SIM-карта отсутствует
Встроенный микрофон нет
Поддержка бесконтактных платежей (NFC) есть
Сменный ремешок нет
Спутниковая навигация нет
Диагональ экрана 1.0"
Разрешение экрана 240 x 201
Тип матрицы LCD
Форма дисплея круглая
Стекло Corning Gorilla Glass 3
Акселерометр есть
Гироскоп нет
Пульсометр есть
Барометр нет
Содержание кислорода в крови есть
Счетчик биения сердца есть
Счетчик калорий есть
Тонометр нет
Шагомер есть
Водонепроницаемость WR50 (5 ATM)
Беспроводная зарядка нет
Будильник есть
Вибромотор есть
Воспроизведение музыки по Bluetooth нет
Вызов голосового помощника нет
Контроль дневной активности есть
Компас нет
Спортивные да
Трекинг сна есть
Управление музыкальным плеером есть
Для детей нет
SMS есть
Вызовы есть
Мессенджеры и социальные сети нет
Голосовые сообщения нет
Материал ремешка нейлон, кожа
Размер ремешка 110 - 175 мм
Цвет ремешка Mulberry
Цвет корпуса Dark Bronze
Размеры корпуса 35.4х 35.4 х 10 мм
Вес 21.4 г
Материал корпуса алюминий
Емкость аккумулятора нет данных
Время автономной работы до 5 дней
Серия часов Garmin Lily 2