Смарт-годинник Garmin Vivoactive 5 Slate Aluminum Bezel with Black Case and Silicone Band (010-02862-50)

Код товару: 1578699
Є в наявності
11695 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 11695грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Garmin 010-02862-50
  • Виробник: Garmin
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 010-02862-50
  • Вага: 0.335 кг.
  • Короткий опис:

    Смарт-годинник Garmin Vivoactive 5 Slate Aluminum Bezel with Black Case and Silicone Band (010-02862-50); 1.2" (390x390) AMOLED сенсорний / вбудованої 4 ГБ / Bluetooth, Wi-Fi, ANT+ / GPS, GLONASS, Galileo, NFC / до 11 днів / 5 ATM / 42.2 x 42.2 x 11.1 мм, 36 г / чорний

Опис Смарт-годинник Garmin Vivoactive 5 Slate Aluminum Bezel with Black Case and Silicone Band (010-02862-50)

Спортивний годинник GARMIN Vivoactive 5
Спеціально розроблений спортивний годинник GARMIN Vivoactive 5 з розширеними функціями для здоров’я та фітнес тренувань - це не просто розумний годинник, а ваш особистий тренер на зап’ястя, який допоможе досягти кращих результатів під час фізичної активності протягом усього дня.
Сенсорний 1.2 дюймовий AMOLED дисплей
До 11 днів автономної роботи в режимі смарт-годин
Повний набір інформації про Ваше здоров’я
Розширений набір функцій тренувань
Додаток для смартфонів GARMIN Connect
Функція безконтактної оплати GARMIN Pay
Функция Body Battery
Функція Body Battery на годиннику Garmin призначена для того, щоб допомогти вам цілодобово контролювати свої можливості. Моніторинг енергії, заснований на технології Firstbeat Analytics, наочно демонструє вплив фізичної активності, стресу, відпочинку та сили сну, що відновлює. Ця інформація дозволяє приймати більш розумні рішення про заняття спортом і формувати здорові звички, засновані на тому, що найкраще підходить для вашого організму.

Моніторинг сну
Регулярний графік вашого сну допоможе вам отримати від сну максимальну користь. Персоналізовані рекомендації зі сну охоплюють різні теми, у тому числі найкращий час для сну та тривалість сну для досягнення повного циклу відпочинку.

Велика кількість вбудованих спортивних програм
Відстежуйте всю свою спортивну активність за допомогою більш ніж 30 завантажених додатків GPS і спортивних додатків у приміщенні, включаючи ходьбу, біг, їзду на велосипеді, плавання в басейні, заняття для людей в інвалідних візках і багато іншого.

Рекомендації для кращої ефективності
Краще зрозумійте, як кожне тренування впливає на ваше тіло і скільки часу потрібно на відновлення, щоб ви могли впоратися з будь-яким спортивним навантаженням з максимальною ефективністю, але і без шкоди для організму.

Ранковий звіт
Отримайте детальну інформацію про ваш сон, відпочинок, щоденний календар, статус ВСР і багато іншого, як тільки ви прокинетеся. Ви також можете налаштувати звіт, щоб показати лише необхідну для Вас інформацію.

Розумні повідомлення
Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та сповіщення на свій годинник GARMIN Vivoactive 5 під час синхронізації зі смартфоном iPhone або Android. На смартфоні Android відповідайте на текстові повідомлення за допомогою клавіатури годинника та переглядайте надіслані вам фотографії прямо з екрана годинника.

Моніторинг серцевого ритму
Отримайте більш глибокі дані вашого загального стану здоров’я завдяки і варіабельності серцевого ритму на Ваш годинник GARMIN Vivoactive 5. Ця функція дозволяє повністю контролювати статус навантаженості Вашого серця під час спортивної активності.

Стан варіабельності частоти пульсу
Моніторинг стану ритму серця допомагає краще зрозуміти загальний стан здоров’я, відновлення та спортивної форми під час сну та дозволяє адаптуватися до інтенсивності тренувань.

Моніторинг стресу
Відстеження стресу протягом усього дня на вашому розумному годиннику Garmin засноване на усталених і науково підтверджених знаннях про вашу вегетативну нервову систему. Періодичне носіння годинника дасть деяке чітке уявлення про ваш стрес, деталі та точні дані, які допоможу Вам оптимізувати свій стан.

Відстеження жіночого здоров’я
Отримайте повну інформацію про жіноче здоров’я за допомогою спеціальної функції від GARMIN. Переглядайте відомості про цикл разом з іншими даними у програмі Garmin Connect на синхронізованому смартфоні, щоб виявляти закономірності та вносити позитивні зміни.

Garmin Health Snapshot
Garmin Health Snapshot збирає ключові дані, пов’язані зі здоров’ям, записаних під час двохвилинного тесту сеансу. Звіт включає частоту серцевих скорочень, варіабельність серцевого ритму, пульсоксиметрію, дихання, які разом дають вам уявлення про загальний стан серцево-судинної системи.

Моніторинг насиченості кисню у крові
GARMIN Vivoactive 5 використовує комбінацію червоного та інфрачервоного світла з датчиками на задній панелі пристрою, які можуть оцінити відсоток насиченої киснем крові для отримання повної інформації про стан здоров’я до або після фізичних тренувань.

Дані про стан дихання
Нормальна частота дихання дорослої людини у стані спокою становить від 12 до 20 вдихів за хвилину. Це значення може змінюватись від людини до людини, залежно від навантаження. GARMIN Vivoactive 5 дозволяє отримати повну інформацію про стан дихання для дотримання балансу навантаження на організм.

Контроль за вживанням рідини
GARMIN Vivoactive 5 дозволяє стежити та встановить щоденну мету щодо вживання рідини за умовчанням залежно від вашої статі та навантаженості на організм протягом дня.

Функція тренувань для людей з обмеженими можливостями
Режим тренувань для людей з інвалідними візками на годиннику GARMIN Vivoactive 5 призначений для забезпечення більш персоналізованого підходу до здоров’я та фітнесу для користувачів з обмеженими можливостями. Пристрій Garmin відстежуватиме ваші рухи як поштовхи, а не кроки, і у вас буде доступ до занять та завдань, пов’язаних з інвалідним візком.

Особистий тренер GARMIN
Завдяки Garmin Тренер, ваш особистий помічник під час тренувань завжди з вами. Виберіть один із встановлених "тренерів" і добивайтеся успіхів у спорті разом.

Ваш фітнес-вік
Фітнес-вік - це оцінка того, наскільки ви в хорошій формі в порівнянні з вашим фактичним віком. Вважайте значення фітнес-віку корисним нагадуванням про те, що здоровий вибір та регулярна фізична активність можуть допомогти вам почуватися свіжим та бадьорим.

Створюйте тренування під свої потреби
Створюйте покрокові тренування з більш ніж 1600 вправ у додатку для смартфону Garmin Connect і завантажуйте їх прямо на годинник для максимально ефективного та продуктивного тренування.

Аудіопідказки під час тренувань
Отримуйте аудіопідказки прямо з годинникаGARMIN Vivoactive 5 під час занять бігом або ходьбою для досягнення кращих результатів.

Щоденні рекомендації щодо тренувань
За допомогою рекомендацій до тренувань, GARMIN Vivoactive 5 пропонує спланувати цілий тиждень щоденних тренувань з максимальною адаптацією після кожної пробіжки або поїздки на велосипеді для покращення Вашого плану.

Відстеження інтенсивності
GARMIN Vivoactive 5 автоматично відстежує хвилини Вашої активності протягом тижня та подає їх Вам для чіткої оцінки здоров’я. Хвилини інтенсивності враховуються двічі, щоб відобразити дані докладніше. У годиннику Garmin задане значення за умовчанням для щотижневих хвилин інтенсивності становить 150, але ви можете змінити цю мету відповідно до своїх особистих потреб.

Функція VO2 Max
VO2 Max у спортивному годиннику GARMIN Vivoactive 5 є визначальним показником кардіореспіраторної підготовленості та аеробної працездатності Вашого організму. Можливість бачити статус поточного рівня фізичної підготовки та відстежувати зміни з часом. Це може допомогти вам поставити відповідні цілі, оцінити прогрес та визначити ефективність ваших спортивних тренувань.

Помічник у смартфоні
Garmin Connect – це інструмент для відстеження, аналізу та обміну інформацією про здоров’я та фізичну активність на мобільному пристрої.

Garmin Pay
Garmin Pay працює з багатьма кредитними та дебетовими картами великих банків. Додавши карти, що підтримуються, в свій гаманець Garmin Pay, ви зможете користуватися всіма перевагами своїх карт за допомогою годинника.

Музика під час тренування
Завантажте пісні та плейлисти зі своїх облікових записів Spotify, Deezer або Amazon Music для прослуховування музики без використання смартфона прямо з годинника GARMIN Vivoactive 5.

Сучасні функції безпеки Garmin
Функції безпеки та відстеження, включаючи допомогу та виявлення небезпечних інцидентів, доступні в годинах GARMIN Vivoactive 5. контактів для повідомлення про небезпеку.

Connect IQ
Додайте циферблати, поля даних та програми на годинник за допомогою програми Connect IQ, а безконтактні платежі Garmin Pay дозволяють зручно та швидко розплачуватися в магазині або за проїзд, без використання смартфона.

Два розміри шрифту на вибір
Вибирайте між маленьким або великим розміром шрифту, щоб ви могли легко переглядати свої дані в будь-якому місці та при будь-якому освітленні.

Характеристики Смарт-годинник Garmin Vivoactive 5 Slate Aluminum Bezel with Black Case and Silicone Band (010-02862-50)

Диагональ экрана 1.2"
Разрешение экрана 390 х 390
Тип матрицы AMOLED
SIM-карта отсутствует
Интерфейс подключения Bluetooth, Wi-Fi, ANT+
Совместимость с ОС iOS, Android OS
Способ оповещения вибрация, звуковой сигнал
Емкость аккумулятора нет данных
Время автономной работы до 11 дней
Водонепроницаемость WR50 (5 ATM)
Материал ремешка силикон
Цвет корпуса Black
Размеры корпуса 42.2 x 42.2 x 11.1 мм
Вес 36 г
Операционная система нет данных
Встроенный микрофон нет
Поддержка бесконтактных платежей (NFC) есть
Акселерометр есть
Гироскоп есть
Пульсометр есть
Барометр есть
Содержание кислорода в крови есть
Счетчик биения сердца есть
Счетчик калорий есть
Тонометр нет
Шагомер есть
Беспроводная зарядка нет
Будильник есть
Вибромотор есть
Воспроизведение музыки по Bluetooth есть
Вызов голосового помощника нет
Контроль дневной активности есть
Компас есть
Спортивные да
Трекинг сна есть
Управление музыкальным плеером есть
SMS есть
Вызовы есть
Мессенджеры и социальные сети есть
Голосовые сообщения нет
Дизайн классический
Форма дисплея круглая
Сменный ремешок да
Размер ремешка нет данных
Материал корпуса полимерный сплав
Цвет ремешка Black
Для детей нет
Встроенная память 4 ГБ
Спутниковая навигация GPS, Galileo, GLONASS
Стекло Corning Gorilla Glass 3
Серия часов Garmin Vivoactive 5