Смарт-годинник Garmin Forerunner 245, Black/Slate (010-02120-10)

Код товару: 1115001
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02120-10
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Forerunner 245, Black/Slate
  • Код виробника: 010-02120-10
  • Вага: 0.002 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - дорослі, Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi, Garmin Connect, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.2", Роздільна здатність - 240 х 240, Тип зарядки - Док-станція, Час автономної роботи до - до 7 днів, Вага - 38 г

Опис Garmin Forerunner 245, Black/Slate

Garmin Forerunner 245 — біговий смарт-годинник з GPS і розширеними функціями для тренувань.

Оцінка поточного стану тренування дає змогу визначити, чи достатньо ви себе навантажуєте; додаткові функції для відстеження ефективності занять
Дає змогу отримувати безоплатні адаптивні плани тренувань у застосунку Garmin Coach або створюйте власні тренування за допомогою онлайнової спортивної спільноти Garmin Connect
Розширені дані бігової динаміки*, включно з розподілом часу контакту із землею, довжиною кроку, коефіцієнтом вертикальних коливань та іншим
Функції, пов’язані з безпекою і стеженням**, (наприклад, виявлення аварій) для зручного передавання поточних координат
Період роботи батареї: до 7 днів у режимі смарт-годинника; до 24 годин у режимі GPS
Ви бігаєте, а Forerunner 245 — думає. Це пристрій пізнаватиме вас усе більше й більше — кілометр за кілометром. Смарт-годинник відстежують ваші статистичні дані, здійснює розрахунки та видає всю потрібну інформацію про вашу ефективність, спортивну форму, попередні тренування й навіть цілі. Вам залишається просто вийти на вулицю й почати пробіжку.

Розширений аналіз показників ефективності
Яка вам потрібна кількість тренувань? Модель Forerunner 245 пропонує персоналізовані рекомендації з тренувань і відновлення для прийняття обґрунтованих рішень під час підготовки до змагань. Пристрій відстежує ваш показник VO2 max і показує, у який спосіб спека й умови високогір’я можуть впливати на показники. Чим вище значення VO2 max, тим кращих результатів можна очікувати, що відбивається в показнику «стан ефективності». Значення «статус тренування» оцінює дані останніх тренувань та індикатори ефективності, щоб ви могли визначити, чи є тренування продуктивними, оптимальними або надмірними. Аеробний і анаеробний ефект тренування показує, у який спосіб тренування впливають на розвиток витривалості, швидкості та потужності. За допомогою показника «час відновлення» ви можете визначити, коли будете готові до наступного серйозного навантаження. Також можна переглянути загальні тренувальні навантаження, які вимірюють обсяг тренувань за останні 7 днів і порівнюють його з оптимальним обсягом для вашої спортивної форми й останніх тренувань.

Ще більше способів для тренування
Онлайн спортивна спільнота Garmin Connect пропонує інструменти, які дають змогу зробити ваші бігові тренування продуманішими. Ви можете створювати власні тренування або завантажувати безоплатні плани тренувань прямо на годинник. Якщо ж ви маєте певну мету (наприклад, для забігу на дистанцію 5 км), скористайтеся функцією Garmin Coach. Ви зможете отримувати рекомендації від досвідчених тренерів і безоплатні плани тренувань, настроюються відповідно до вашої спортивної форми та цілей. Це надійний спосіб дістатися до фінішної межі. До складу тренувального плану також включена функція прогнозування часу, який ви можете показати на змаганнях. А якщо ви хочете перейти з бігу на інші типи занять? У Forerunner 245 передбачені профілі для велоспорту, плавання в басейні, веслування в закритих приміщеннях і навіть для занять на еліптичних тренажерах і степері.

Аналізуйте вашу бігову форму
Смарт-годинник Forerunner 245 містить інструменти, потрібні для поліпшення бігової форми. Пристрій вимірює важливі показники бігової дінаміки, включно із частотою кроків, довжиною кроку, часом і розподілом часу контакту із землею, вертикальними коливаннями й коефіцієнтом вертикальних коливань. Ці дані є ключем до розуміння вашої форми, щоб ви могли досягти кращого результату в кожній пробіжці та на кожних змаганнях. Для можливості вимірювання цих показників за допомогою Forerunner 245 потрібно використовувати сумісний нагрудний пульсометр або компактний датчик даних бігової динаміки, який кріпиться на талії.

Ще більше можливостей настроювання
У нашому магазині Connect IQ ви можете знайти для годинника Forerunner 245 додаткові застосунки, віджети, циферблати та інше. Весь контент надається безоплатно. Нові застосунки додаються щодня. Ви можете доповнити пристрій такими застосунками, як Uber для виклику машини, SmartThings для увімкнення світла вдома й AccuWeather MinuteCast для перегляду прогнозу погоди.

Залишайтеся на зв’язку під час пробіжок
Модель Forerunner 245 містить важливі інтелектуальні функції. Після створення пари із сумісним смартфоном ви зможете переглядати на екрані годинника текстові повідомлення, поновлення соціальних мереж, електронні листи та іншу інформацію. Нові функції, пов’язані з безпекою і стеженням, дають змогу легко повідомляти свої координати призначеним контактам, коли вам потрібна допомога, — вручну або автоматично за допомогою вбудованої функції виявлення аварій**. Тож під час пробіжок ви зможете відчувати себе набагато спокійніше.

Діліться інформацією й беріть участь у змаганнях
Синхронізуючи ваші заняття із застосунком Garmin Connect, ви не тільки зберігаєте дані. Чудова онлайн-спільнота Garmin Connect дає змогу шанувальникам спорту обмінюватися результатами, брати участь у змаганнях, підбадьорювати одне одного та ділитися досягненнями через соціальні мережі. Ви можете отримати доступ до безоплатного застосунку Garmin Connect через комп’ютер або смартфон.

Спостереження за здоров’ям і поліпшене відстеження параметрів сну
Смарт-годинник Forerunner 245 включає інструменти, які дадуть вам змогу спостерігати за загальним станом здоров’я й нічним сном***. Завдяки цим інструментам ви зможете отримати максимальну користь із тренувань. Модель Forerunner 245 стала першим біговим годинником, обладнаним датчиком Pulse Ox****. Цей датчик, розташований на зап’ясті, оцінює насичення крові киснем і допомагає визначити, наскільки добре організм засвоює кисень, особливо під час сну. Щоб ви могли оцінити якість вашого сну, пристрій Forerunner 245 дає змогу відстежувати фази сну (поверховий, глибокий і швидкий (REM)), а також ваші рухи впродовж ночі. Крім того, у пристрої передбачені функції для цілодобового відстеження рівня стресу. Якщо рівень стресу починає рости, ви можете виділити кілька хвилин і скористатися таймером для розслаблювальних дихальних вправ, щоб заспокоїти розум і тіло. Інструмент Body Battery допоможе оптимізувати енергію вашого організму. Ця функція збирає дані для вимірювання кількості енергії, накопиченої на поточний момент, щоб ви могли планувати періоди активності та відпочинку впродовж усього дня.

Відстежуйте менструальний цикл
Найближчим часом у застосунок Garmin Connect буде додана можливість відстеження менструального циклу. За допомогою цієї функції ви зможете спостерігати за даними циклу, записувати фізіологічні та емоційні симптоми та вести нотатки для різних типів циклу — регулярного, нерегулярного та переходу до менопаузи. Також ви будете отримувати важливі відомості про тренування й харчування під час кожної фази вашого циклу. Використовуючи застосунок Connect IQ*****, ви зможете переглядати інформацію про цикл (нагадування, додаткові відомості та симптоми для поточного дня) прямо на екрані годинника.

* У разі використання з Датчиком даних бігової динаміки (RD Pod) або з пульсомірів HRM-Run, або HRM-Tri (продаються окремо)
** При сполученні із сумісним смартфоном; див. вимоги й обмеження функцій, пов’язаних із безпекою і стеженням
*** Точність стеження за активністю
**** Ваш пристрій не є медичним обладнанням, і його не призначено для використання в цілях діагностики або спостереження за станом здоров’я; см. Garmin.com/ataccuracy. Датчик Pulse Ox доступний не в усіх країнах.
***** Сумісні пристрої: Forerunner 645 Music, vivoactive 3, vivoactive 3 Music і fenix 5 Plus Series. Найближчим часом такі пристрої стануть сумісними: fenix 5 Series, fenix Chronos, Forerunner 935, Forerunner 945, Forerunner 645, Forerunner 245 і Forerunner 245 Music.

Характеристики Garmin Forerunner 245, Black/Slate

Тип дорослі
Форма годинника круглі
Тип індикації цифровий
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Роздільна здатність 240 х 240
Тип зарядки Док-станція
Час автономної роботи до до 7 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Оснащення крокомір
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції функція пошуку годинника
Захист корпусу від вологи і пилу
Рівень захисту 5ATM
Матеріал корпусу пластик
Ширина корпусу 42 мм
Висота корпусу 42 мм
Товщина корпусу 12.2 мм
Вага 38 г
Колір корпусу чорний
Колір ремінця чорний