Смарт-годинник Garmin Forerunner 245 Music, Black/Aqua (010-02120-32)

Код товару: 1115000
Немає в наявності
  • Інформація по Garmin 010-02120-32
  • Виробник: Garmin
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Forerunner 245 Music, Black/Aqua
  • Код виробника: 010-02120-32
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    Форма годинника - круглі, Операційна система - пропріетарна, Сумісна ОС - iOS, Android, Інтерфейси підключення - Bluetooth, ANT+, Wi-Fi, Garmin Connect, Тип дисплея - кольоровий, Діагональ дисплея - 1.2", Роздільна здатність - 240 х 240, Тип зарядки - Док-станція, Час автономної роботи до - до 7 днів, Вага - 38 г

Опис Garmin Forerunner 245 Music, Black/Aqua

Розумний біговий годинник з GPS, музикою та розширеними тренувальними функціями
  • Вбудований пульсоксиметр Pulse Ox вимірює рівень насичення киснем крові
  • Синхронізація з музичними стримінговими сервісами Spotify, Deezer та іншими для програвання і зберігання ваших улюблених пісень прямо на годиннику.
  • Оцінює ваш статус тренування, даючи вам змогу зрозуміти, чи достатньо зусиль ви докладаєте, чи перевантажуєте себе; пропонує додаткові метрики для оцінки ефективності спортивних занять.
  • Отримайте безкоштовні адаптивні тренувальні плани від Garmin Coach або створюйте свої власні тренування у нашому онлайн ком’юніті Garmin Connect.
  • Пропонує розширені дані бігової динаміки, включаючи баланс контакту ніг з поверхнею, довжину кроку, вертикальний коефіцієнт та ін.
  • Функції стеження та безпеки, такі як вбудований детектор аварій, дозволяють з легкістю поділитись своїм місцеположенням з обраними контактами.
  • Батарея: до 7 днів в режимі смарт годинника; до 6 годин в режимі GPS з музикою.

З датчиком вимірювання кисню у крові (пульсоксиметром). Поки ви бігаєте, Forerunner 245 Music - думає. Більш того, з кожною новою пробіжкою та піснею він все краще підлаштовується під вас. Цей розумний годинник з GPS може зберігати в своїй пам’яті, тож ви можете продовжувати рухатись, залишивши телефон вдома. Також він стежить за вашими статистичними даними, виконує обробку всіх даних вашої ефективності, оцінює вашу бігову форму, історію ваших тренувань і навіть ваших цілей. Все що вам потрібно зробити – просто продовжувати рух.

Хай музика грає

Якщо ви не уявляєте біг без свого улюбленого плейлиста, ви не зможете бігати без свого Forerunner 245. Більш того, з кожним кілометром та кожною новою піснею він підлаштовується під вас все краще. Цей розумний GPS-годинник має вбудовану пам’ять спеціально для ваших улюблених пісень. Синхронізуйте свій плейлист у популярних стрімінгових сервісах, таких як Spotify та Deezer і слухайте музику без реклами. Крім того, ви можете зберігати до 500 пісень у пам’яті пристрою. З легкістю завантажуйте музику зі свого комп’ютера та ставте у чергу свої плейлисти, щоб слухати їх через Bluetooth навушники.

Розширені дані для аналізу ефективності

Скільки необхідно тренуватись саме вам? Годинник Forerunner 245 Music пропонує персоналізовані рекомендації стосовно тренувань і відновлення, дозволяючи вам якнайкраще підготуватись до змагань. Пристрій відстежує ваш показник VO2 max і показує, яким чином спека та умови високогір'я можуть впливати на показники. Чим вище значення VO2 max, тим кращих результатів можна очікувати, а це, в свою чергу впливає на показник «стан ефективності». Показник «статус тренування» оцінює дані останніх тренувань та індикатори ефективності, щоб ви могли визначити, чи є тренування продуктивними, оптимальними або надмірними. Аеробний та анаеробний ефект тренування показують, яким чином тренування впливає на розвиток витривалості, швидкості та потужності. За допомогою показника «час відновлення» ви можете визначити, коли будете готові до наступного серйозного навантаження. Також можна переглянути загальне тренувальне навантаження, яке вимірює об'єм тренувань за останні 7 днів і порівнює його з оптимальним обсягом для вашої спортивної форми та останніх тренувань.

Урізноманітніть свої заняття

Наша онлайн спільнота для спортсменів Garmin Connect пропонує інструменти, які дозволять зробити ваші бігові тренування більш продуманими. Ви можете створювати власні тренування або завантажувати безкоштовні плани тренувань прямо на годинник. Якщо ж у вас є певна мета (наприклад, пробігти дистанцію 5 км), скористайтесь функцією Garmin Coach. Ви зможете отримувати рекомендації від досвідчених тренерів та безкоштовні плани тренувань, які налаштовуються відповідно до вашої спортивної форми та цілей. Це найкращий спосіб дістатись фінішу з найліпшим для вас результатом. Крім того, Forerunner 245 Music може прогнозувати приблизний час, який ви здатні показати на змаганнях. А якщо ви хочете перейти з бігу на інші види занять? У Forerunner 245 Music передбачені профілі для велоспорту, плавання в басейні, веслування в закритих приміщеннях, а також для занять на еліптичних тренажерах і степпері.

Аналізуйте свою бігову форму

Розумний годинник Forerunner 245 Music включає необхідні інструменти для поліпшення бігової форми. Пристрій вимірює важливі показники бігової динаміки, включаючи частоту кроків, довжину кроку, час і розподіл часу контакту з землею, вертикальні коливання і коефіцієнт вертикальних коливань. Ці дані є ключевими для розуміння вашої форми, щоб ви могли досягати кращих результатів на кожній пробіжці і змаганнях. Щоб мати можливість вимірювати ці показники за допомогою Forerunner 245 Music, необхідно використовувати сумісний нагрудний пульсометр або компактний датчик даних бігової динаміки Running Dynamics Pod, який кріпиться на талії.

Широкі можливості для налаштувань

У нашому магазині Connect IQ ви можете безкоштовно скачувати для годинника Forerunner 245 Music додаткові додатки, віджети, циферблати. Весь контент надається безкоштовно. Асортимент оновлюється щодня. Ви можете встановити Uber для виклику машини, SmartThings для включення світла у будинку, AccuWeather MinuteCast для перегляду прогнозу погоди та багато інших.

Під час пробіжки залишайтесь на зв’язку

З Forerunner 245 Music ви можете легко поєднувати заняття спортом та щоденні справи, завдяки інтелектуальним функціям, які дозволять вам завжди бути на зв’язку. Одразу після синхронізації з сумісним смартфоном ви зможете отримувати текстові повідомлення, оновлення із соціальних мереж, електронні листи та інші оповіщення на свій годинник. Нові функції для безпеки та відстеження, включаючи Incident Detection (детектор аварій), дозволяють вручну або автоматично ділитись своїм місцеположенням з обраними контактами у разі, якщо вам знадобиться допомога. Тож вирушайте на пробіжку та насолоджуйтесь ще більшим відчуттям спокою.

Діліться своїми досягненнями та змагайтесь

Якщо ви синхронізуєте інформацію зі свого годинника з нашою онлайн спільнотою Garmin Connect, то отримаєте набагато більше, ніж просто сховище даних. Це захоплююче співтовариство дозволяє спортсменам спілкуватись один з одним, обмінюватись результатами, приєднуватись до віртуальних змагань, підбадьорювати один одного та ділитися своїми перемогами в соціальних мережах. Сервіс Garmin Connect абсолютно безкоштовний і доступний, як у мобільному додатку, так і у Web-версії.

Фізіологічні показники та розширені дані сну

Розумний годинник Forerunner 245 Music включає інструменти, які дозволять вам спостерігати за загальним станом здоров'я та нічним сном. Завдяки цим інструментам ви зможете отримати максимальну користь від тренувань. Forerunner 245 Music – це перший біговий годинник з пульсоксиметром Pulse Ox, який оцінює насичення крові киснем і допомагає визначити, як добре ваш організм його засвоює, особливо під час сну. Для того, щоб ви могли оцінити якість свого сну, Forerunner 245 Music дозволяє відстежувати його фази (поверхнева, глибока і швидка (REM)), а також ваші рухи протягом ночі. Крім того, у пристрої передбачені функції для цілодобового стеження за рівнем стресу. Якщо рівень стресу починає рости, ви можете виділити кілька хвилин і скористатися таймером для розслаблюючих дихальних вправ, щоб заспокоїтись і віднайти рівновагу. Інструмент Body Battery™ допоможе вам розподілити сили протягом дня якнайкращим чином. Ця функція вимірює кількість енергії у вашому організмі у будь-який момент часу, щоб ви могли оптимально планувати періоди активності і відпочинку щодня.

Відстежуйте менструальний цикл

За допомогою цієї функції власниці смарт-годинника Forerunner 245 Music можуть спостерігати за даними циклу, записувати фізіологічні та емоційні симптоми і вести дописи для різних типів циклу - регулярного, нерегулярного та переходу до менопаузи. Також ви будете отримувати важливі відомості про тренування і харчування під час кожної фази вашого циклу. Використовуючи спеціальний додаток з магазину Connect IQ, ви зможете переглядати інформацію про цикл (нагадування, додаткові відомості та симптоми для поточного дня) прямо на екрані годинника.

Комплектація
  • Forerunner 245 Music
  • Кабель зарядки/передачі даних
  • Інструкція

Характеристики Garmin Forerunner 245 Music, Black/Aqua

Колір корпусу бірюзовий
Колір ремінця бірюзовий
Датчики крокомір
Форма годинника круглі
Операційна система пропріетарна
Сумісна ОС iOS
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.2"
Роздільна здатність 240 х 240
Тип зарядки Док-станція
Час автономної роботи до до 7 днів
Навігація GPS
Пульсометр є
Повідомлення соціальні мережі
Моніторинг швидкість руху
Додаткові функції секундомір
Захист корпусу від води
Рівень захисту 5ATM
Ширина корпусу 42 мм
Висота корпусу 42 мм
Товщина корпусу 12.2 мм
Вага 38 г